SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
A bit ce nesto i nase raje, ali slabo
Prvo sto nas u LA i nema pino, drugo, sastav nije ni blizu onih ranijih americkih turneja
Prvo sto nas u LA i nema pino, drugo, sastav nije ni blizu onih ranijih americkih turneja
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ja iz Denvera došao. Bio večeras koncert pred tekmu bruka raje bilo. Iz Denvera koga god ka znam je došao.FliX je napisao/la:Zna li okolna raja da ima utakmica?soccerfan je napisao/la:Raja stigao sam maloprije u LA. Sretno momcima sutra
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Aha.. ne sumnjam na nase, vec sam mislio znaju li ameri da ima utakmica, pridaju li tome vaznost ikakvu?
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Sve objasnio !bhsport je napisao/la:Pitaj menadzere koji su pravili spisak. Ako je Secerovic najbolji zadnji vezni lige, hajmo je odmah rasformirati.Vucevich je napisao/la:Mislim da je pomalo bezveze sto igraju razni Ahmetovici, Bekici, Secerovici i slicno... kakve koristi imamo od toga?
Klasicni kostolomac. Ispred Bekica su bila 3 beka: Stojkic - Zrinjski, Markovic - Siroki, Jasarevic - Krupa, ali bitno je prodati ove.
Životni saputnik! 1921
Premiership ce da ocita lekciju ovom mls-u
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nigdje euforije
Kakav ce biti sastav veceras?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:Nigdje euforije![]()

To se ocekuje. FACE TV, 3:30h za ove sto pitaju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Bazinga12345
- Kontakt:
Otprilike tako, samo Zakaric ide na desnu, a Menalo na lijevu stranu.JavierBosnia je napisao/la:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
DaBogda da ovo neko bude i gledao, pogotovo ko mora raniti ujutro, kao ja nprVucevich je napisao/la:Nigdje euforije![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
face tv i fox sports.Ramsey8 je napisao/la:Ko prenosi?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jest i objasnio, Bekić najbolji bek lige.Eisenbahner1921 je napisao/la:Sve objasnio !bhsport je napisao/la:Pitaj menadzere koji su pravili spisak. Ako je Secerovic najbolji zadnji vezni lige, hajmo je odmah rasformirati.Vucevich je napisao/la:Mislim da je pomalo bezveze sto igraju razni Ahmetovici, Bekici, Secerovici i slicno... kakve koristi imamo od toga?
Klasicni kostolomac. Ispred Bekica su bila 3 beka: Stojkic - Zrinjski, Markovic - Siroki, Jasarevic - Krupa, ali bitno je prodati ove.
Kao sto je neko napisao Menalo lijevo, Zakaric desno. Sto se tice sastava da se ja pitam stavio bi Loncara umjesto Tomica. Ima 21 godinu i dosta fizicki spreman, standardan u mladoj reprezentaciji tako da se poznaje sa vise igraca sto je dodatna prednost. Sto se tice napadaca meni je samo interesantno viditi Koljica. Generalno dosta tanka ponuda na toj poziciji.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 28 jan 2018, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nemaš u ekipi kome Bajram čestitatJavierBosnia je napisao/la:Vucevich je napisao/la:Nigdje euforije![]()
To se ocekuje. FACE TV, 3:30h za ove sto pitaju
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
ŠTA SI REK'O?!Penaltiky je napisao/la: Nemaš u ekipi kome Bajram čestitat
Ljudi oficijelni hashtag na tviteru za utakmicu protiv Amerike je #USAvBIH, gledam Amerikanci se nesto nalozili, haj pravite tviter akaunte da ih veceras zayebavamo i spamujemo.
Ti si definicija Bošnjecoelho41 je napisao/la:Ljudi oficijelni hashtag na tviteru za utakmicu protiv Amerike je #USAvBIH, gledam Amerikanci se nesto nalozili, haj pravite tviter akaunte da ih veceras zayebavamo i spamujemo.
a mi sto smo nagovarali mumeta chamma saracevica da igra za nas ??theKuPuS je napisao/la:Ti si definicija Bošnjecoelho41 je napisao/la:Ljudi oficijelni hashtag na tviteru za utakmicu protiv Amerike je #USAvBIH, gledam Amerikanci se nesto nalozili, haj pravite tviter akaunte da ih veceras zayebavamo i spamujemo.![]()
Zarathustra
Selektor BiH Robert Prosinečki, već je odredio sastav za večerašnju utakmicu. Hrvatski stručnjak ima sve igrače na raspolaganju te je planirano da u naredne dvije utakmice svi dobiju određenu minutažu.
Kako sada stvari stoje, protiv SAD-a će na golu biti Ibrahim Šehić, dok će posljednju liniju činiti: Darko Todorović, Daniel Graovac, Marko Mihojević i Almir Bekić. U veznoj liniji će biti: Elvis Sarić, Tomislav Tomić, Haris Medunjanin, na krilnim pozicijama su Goran Zakarić i Luka Menalo, dok će napad predvoditi Mersudin Ahmetović.
Vjerovatni sastav: Šehić, Todorović, Mihojević, Graovac, Bekić, Sarić, Tomić, Medunjanin, Zakarić, Menalo, Ahmetović.
Kako sada stvari stoje, protiv SAD-a će na golu biti Ibrahim Šehić, dok će posljednju liniju činiti: Darko Todorović, Daniel Graovac, Marko Mihojević i Almir Bekić. U veznoj liniji će biti: Elvis Sarić, Tomislav Tomić, Haris Medunjanin, na krilnim pozicijama su Goran Zakarić i Luka Menalo, dok će napad predvoditi Mersudin Ahmetović.
Vjerovatni sastav: Šehić, Todorović, Mihojević, Graovac, Bekić, Sarić, Tomić, Medunjanin, Zakarić, Menalo, Ahmetović.
Who doesn't jump hates Bosnia hey hey hey!theKuPuS je napisao/la:Ti si definicija Bošnjecoelho41 je napisao/la:Ljudi oficijelni hashtag na tviteru za utakmicu protiv Amerike je #USAvBIH, gledam Amerikanci se nesto nalozili, haj pravite tviter akaunte da ih veceras zayebavamo i spamujemo.![]()