eto vidis koliko je nerealna ta lista, mls nikako ne moze biti ispred meksikanacaDeeWa je napisao/la:Ljudi americka liga uopce nije zajebancija kao ni meksicka. Tako da ce oni svi sigurno imati mnogo bolje igrace od nasih premijerligasa...Citao sam nedavno neku statistiku koju je uradila neka poznata svjetska organizacija gdje su rangirali "most entertaining leagues" a kriteriji su bili reputacija, kvalitet igraca, transferi, broj golova na utakmici i neizvjesnost...Prvih pet liga je bilo engleska,spanska,njemacka,italija i francuska...Na osmom mjestu je bila americka MLS liga a jedanesta je bila meksicka...Mi smo svjetlosnu godinu poslije njih svih tako da se ne zavaravate...
SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Pyro is not a crime !
- svrakino1921
- Kontakt:
hoceli nasi igrat u novim dresovima
- JavierBosnia
- Kontakt:
Necesvrakino1921 je napisao/la:hoceli nasi igrat u novim dresovima
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pored toga treba napomenuti na razliku u klimi, na vlagu u zraku i ono na šta su Amerikanci navikli, a mi nismo, vjerujem da će naši na respiratorima završit poslije utakmice, pogotovo ako se uzme u obzir da nam nije sezona aktivna.DeeWa je napisao/la:Ljudi americka liga uopce nije zajebancija kao ni meksicka. Tako da ce oni svi sigurno imati mnogo bolje igrace od nasih premijerligasa...Citao sam nedavno neku statistiku koju je uradila neka poznata svjetska organizacija gdje su rangirali "most entertaining leagues" a kriteriji su bili reputacija, kvalitet igraca, transferi, broj golova na utakmici i neizvjesnost...Prvih pet liga je bilo engleska,spanska,njemacka,italija i francuska...Na osmom mjestu je bila americka MLS liga a jedanesta je bila meksicka...Mi smo svjetlosnu godinu poslije njih svih tako da se ne zavaravate...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedva cekam da vidim nove dresoveJavierBosnia je napisao/la:Necesvrakino1921 je napisao/la:hoceli nasi igrat u novim dresovima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bolje na respiratore nego na aparatecoelho41 je napisao/la:Pored toga treba napomenuti na razliku u klimi, na vlagu u zraku i ono na šta su Amerikanci navikli, a mi nismo, vjerujem da će naši na respiratorima završit poslije utakmice, pogotovo ako se uzme u obzir da nam nije sezona aktivna.DeeWa je napisao/la:Ljudi americka liga uopce nije zajebancija kao ni meksicka. Tako da ce oni svi sigurno imati mnogo bolje igrace od nasih premijerligasa...Citao sam nedavno neku statistiku koju je uradila neka poznata svjetska organizacija gdje su rangirali "most entertaining leagues" a kriteriji su bili reputacija, kvalitet igraca, transferi, broj golova na utakmici i neizvjesnost...Prvih pet liga je bilo engleska,spanska,njemacka,italija i francuska...Na osmom mjestu je bila americka MLS liga a jedanesta je bila meksicka...Mi smo svjetlosnu godinu poslije njih svih tako da se ne zavaravate...
Zarathustra
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Sto se ovoga tice, nema neizvjesnije lige od PLBiH.DeeWa je napisao/la:Ljudi americka liga uopce nije zajebancija kao ni meksicka. Tako da ce oni svi sigurno imati mnogo bolje igrace od nasih premijerligasa...Citao sam nedavno neku statistiku koju je uradila neka poznata svjetska organizacija gdje su rangirali "most entertaining leagues" a kriteriji su bili reputacija, kvalitet igraca, transferi, broj golova na utakmici i neizvjesnost...Prvih pet liga je bilo engleska,spanska,njemacka,italija i francuska...Na osmom mjestu je bila americka MLS liga a jedanesta je bila meksicka...Mi smo svjetlosnu godinu poslije njih svih tako da se ne zavaravate...
Ovdje cak kad se uruci trofej, jos se ne zna da li je to sampionska ekipa. Sjecam se, pretprosle godine, kup takmicenje, Radnik u finalu vodi 3:0, vec osvojio kup a igraci i strucni stab Slobode se sunjaju oko pehara kako bi ga ukrali.
Životni saputnik! 1921

konačno stadion u Americi koji nema veze sa bejzbolom, ragbijem ili američkim fudbalom
Mislim da će više ljudi iz BiH gledati ovu utakmicu nego ljudi iz Amerike.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:Mislim da će više ljudi iz BiH gledati ovu utakmicu nego ljudi iz Amerike.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sve same Bosnje ce da buduVucevich je napisao/la:Mislim da će više ljudi iz BiH gledati ovu utakmicu nego ljudi iz Amerike.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Samo da se naši odbrane od Bekićeve odbrane.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
isplatili se ustajati veceras za ovo...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma nisi budala Irfo 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma vala kad mogu ustajati zbog nurkica koji nece da igra za nas ili damira da gledam 'galamu', probat cu i radi ovih 11 cengiza:-)
Vidjeti ce te sutra nadimka za Prosineckog, a ni kriv ni duzan. Ako fasujemo, biti ce nesto ruzno ala curan ili suskavac, a ako pobjedimo eto nam novog Zinedina od prosle sezone Reala. Nadam se da ce on sa svojim strucnim stabom ostati cvrst na nogama. Ono sto me raduje jeste da se okruzio pravo kvalitetnim ljudima, i mislim da na nesto duze staze mogu donijeti kvalitet i profesionalizam oko i u reprezentaciji. Ono sto me posebno raduje jeste da ce Zenica trening centar biti baza. Nema vise Sunnylenda i ekskurzija za djecu. Sretno svima!
Gdje je LIVE?irfo je napisao/la:isplatili se ustajati veceras za ovo...
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
budala je ko prigovori i Prosineckom i bilo kojem od ovih igraca ista, svakako su ovo vjerovatno jedine dvije utakmice koje cemo ikad igrati u ovakvom sastavu, pa nam na kraju krajeva rezultat nista i ne znaci
Pyro is not a crime !
Ni Husref nebi ovliko pitara stavio u prvih 11 pa Zeljinih 2 plus Sehic i Tomic,ma rasturicemo ih samo da Bekic nebude cuvo Zakarica da ne konta da je derbi.
Uvijek me nasmiješ, u džennet ćeš ako Bog da.Alipasino je napisao/la:Ni Husref nebi ovliko pitara stavio u prvih 11 pa Zeljinih 2 plus Sehic i Tomic,ma rasturicemo ih samo da Bekic nebude cuvo Zakarica da ne konta da je derbi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, HariTz i 27 gostiju.