La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Leganes je nešto malo manje simpa od Raya, ali uglavnom oko tog levela. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Leganes pobjedio Espanyol u direktnom duelu. Sad je svima jasno kome se namjestio laksi a kome tezi zdrijeb u kupu kralja. Uefalona na djelu. 
Od buranije sam uvijek mrzio Nastic i Recreativo..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Atleticove tekme
još je ovo dobro kako zna biti 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Leganesu lakši?Blejzer10 je napisao/la:Leganes pobjedio Espanyol u direktnom duelu. Sad je svima jasno kome se namjestio laksi a kome tezi zdrijeb u kupu kralja. Uefalona na djelu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Sta kretencina od sudije uradi Sevilli
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ovom Suarezu Messi nastima 4 zicera po tekmi. On iskoristi svaki sesti i onda kazu najbolji napadac na svijetu. Pa i Lazo Popovic bi bio s Messijem uz sebe.
Sigurno je danas fulio 4 zicera,bravo.Kawhi je napisao/la:Ovom Suarezu Messi nastima 4 zicera po tekmi. On iskoristi svaki sesti i onda kazu najbolji napadac na svijetu. Pa i Lazo Popovic bi bio s Messijem uz sebe.
Najveci 
Barca probila bunker izlaskom Coutinha. Something doesn't add up.
Kome jee ovo upuceno?Derdiyok je napisao/la:Kmee
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kakva sudijska a i sportska nepravda.
Ofsajd Alcasera pa sad penal za Alaves.
A sportska je ta sto Barca nije sanse imala do onog pokusaja Suareza (kad ga je Mesi kroz noge proigro) i da je do tad trebalo biti bar 2:0.
Ove sezone im je stvarno La Liga sudjena
Ofsajd Alcasera pa sad penal za Alaves.
A sportska je ta sto Barca nije sanse imala do onog pokusaja Suareza (kad ga je Mesi kroz noge proigro) i da je do tad trebalo biti bar 2:0.
Ove sezone im je stvarno La Liga sudjena
Svima koji ne gledaju kad Barcu osteteKawhi je napisao/la:Kome jee ovo upuceno?Derdiyok je napisao/la:Kmee
Onima koji vide a ne cuju
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Covjek stavio Coutinha uz desnu out liniju, ja mislim da se i on syebo, ni u juniorima tu nije igraoKawhi je napisao/la:Barca probila bunker izlaskom Coutinha. Something doesn't add up.
27.10.2020
po.serem se na ovakve pobjede. Ne znam što su stavljali ovog sudiju da sudi Barci nakon one bruke na Mestalli. Otpočetka je svaku 50/50 sudio za Barcu, a ovo na kraju je sramotno.
Sramota koliko sudije pomazu barceloni i realu
Davno sam rekap da je kompletan sistem takmicenja napravljen da se gura real i barcelona,pa uzmite kup gdje se igraju dvije utakmice finala,pa uzmite super kup gdje se i tu igraju dvije utakmice,i kad se neki jadnici proguraju u finale znaju da nemaju sansi u 2 utakmice,da se igra jedna po ok svasta se moze desit al 2 pametnom dosta,evo vcr 3 gola sudije kroje,prvi suarez pogadja piqa i lopta u golu,dr ofsajd i treci penal,bas zalosno
Davno sam rekap da je kompletan sistem takmicenja napravljen da se gura real i barcelona,pa uzmite kup gdje se igraju dvije utakmice finala,pa uzmite super kup gdje se i tu igraju dvije utakmice,i kad se neki jadnici proguraju u finale znaju da nemaju sansi u 2 utakmice,da se igra jedna po ok svasta se moze desit al 2 pametnom dosta,evo vcr 3 gola sudije kroje,prvi suarez pogadja piqa i lopta u golu,dr ofsajd i treci penal,bas zalosno
Pa probijac bunkera moze igrati svaku poziciju.leorey je napisao/la:Covjek stavio Coutinha uz desnu out liniju, ja mislim da se i on syebo, ni u juniorima tu nije igraoKawhi je napisao/la:Barca probila bunker izlaskom Coutinha. Something doesn't add up.
Kup finale je jedna utakmica.tajger je napisao/la:Sramota koliko sudije pomazu barceloni i realu
prvi gol je regularan. Nema potrebe da još dodatno izmišljaš na sudijsku lakrdiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.