Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kad se sve svede Milan je zasluzeno pobjedio danas.
Fina serija Milana odkad je Gatusso dosao.
Bar je donio borbeni duh.
Kakav raspad je ova Roma jbt.
Pa ovo je da ne povjerujes,da nije ovog Alisona 3:0 bi gubili.
I cuj Florenzi suta penal pored zivog Dzeke.
O jbt ne mogu da vjerujem.
Fina serija Milana odkad je Gatusso dosao.
Bar je donio borbeni duh.
Kakav raspad je ova Roma jbt.
Pa ovo je da ne povjerujes,da nije ovog Alisona 3:0 bi gubili.
I cuj Florenzi suta penal pored zivog Dzeke.
O jbt ne mogu da vjerujem.
koliko su nesposobni igraci Dorie od 1 do 10
Pa kažem ti, ako su došli do polufinala, logika je da će i jedni i drugi igrati u najjačem mogućem sastavu.Chinaglia je napisao/la:pa realno, ako imate ambicije da osvojite Coppa Italiu, morate izaci u najjacem sastavu i probat napravit prednost, jer tesko da nesto mozete napravit na Olimpicu... gol u gostima se vazi, a veceras ste brat bratu, trebali primit dva, tri gol-a
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma Alison sve skida jbt.
Ne mogu mu gola dat nikako.
Pa 7 odbrana je imo.
Ne mogu mu gola dat nikako.
Pa 7 odbrana je imo.
I 7 golova cemo opet primiti u Ligi Prvaka.Nemoguce kako smo losi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Feldmarschall
- Kontakt:
Nestvarna dominacija Sampdorije na Olimpicu. Giampaolo će se vrlo brzo prodati ako uspije ovakve partije pretvarati u bodove.
Alisson je nevjerovatan.
Alisson je nevjerovatan.
vraca se najdrazi, spremite se, lijepo se operite :kafa:Raonffa je napisao/la:Pa kažem ti, ako su došli do polufinala, logika je da će i jedni i drugi igrati u najjačem mogućem sastavu.Chinaglia je napisao/la:pa realno, ako imate ambicije da osvojite Coppa Italiu, morate izaci u najjacem sastavu i probat napravit prednost, jer tesko da nesto mozete napravit na Olimpicu... gol u gostima se vazi, a veceras ste brat bratu, trebali primit dva, tri gol-a
Mani šupljeChinaglia je napisao/la:vraca se najdrazi, spremite se, lijepo se operiteRaonffa je napisao/la:Pa kažem ti, ako su došli do polufinala, logika je da će i jedni i drugi igrati u najjačem mogućem sastavu.Chinaglia je napisao/la:pa realno, ako imate ambicije da osvojite Coppa Italiu, morate izaci u najjacem sastavu i probat napravit prednost, jer tesko da nesto mozete napravit na Olimpicu... gol u gostima se vazi, a veceras ste brat bratu, trebali primit dva, tri gol-a
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gattuso a Ilaria D'Amico: "Dai un bel bacio con la lingua a Gigi da parte mia"
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
nije igrao dvije i po tekme, imam osjecaj da ce Milan najebat :beba:Raonffa je napisao/la:Mani šuplje :kafa:
tekmu romi-Doria, opisao bih u sljedecoj recenici: "romi zele izgubit, al Doria ne zeli pobjedit" :kafa:
Vidjet ćemoChinaglia je napisao/la:nije igrao dvije i po tekme, imam osjecaj da ce Milan najebatRaonffa je napisao/la:Mani šuplje
Eto našio si da Doria zabije.
Katastrofa od ekipe.
citavu tekmu kunem ovog panja Zapatu :lol:Raonffa je napisao/la:Vidjet ćemo :kafa:
Eto našio si da Doria zabije.
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 28 jan 2018, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Chinaglia je napisao/la:kad malo bolje razmislim, imas pravo... stvarno pisem glupostiBiscione je napisao/la:Čuj 3 kola, pa Inter nije odigrao utakmicu već puna 2 mjeseca a ovaj nije mogao veću razliku napravit do sadaChinaglia je napisao/la:Immobile ne igra fakticki 3 kola i ovaj panj Icardi ne moze da ga stigne
Dobar roster imaju i ok su se pojačali.Više-manje očekivani rezultati za njih.Sporo su krenuli dok se nisu uigrali i onda su zaredali sa dobrim rezultatima.Zadnjih 5 nemaju pobjedu,ali igrali su sa Laziom,Milanom,Interom,Sampdoriom i danas Verona.2 remija uzeli sa ove 4 ekipe što nije blistavo,ali nije ni loše.Jedino je današnji rezultat neočekivan.Raonffa je napisao/la:Fiorentina je poprilično loša ove sezone, baš je očigledno da se nisu adekvatno pojačali. Mislim da im je ovo daleko najslabiji roster u zadnjih 10ak godina.
Bilo bi ovo 0:3 da je igrao QuagliaChinaglia je napisao/la:citavu tekmu kunem ovog panja ZapatuRaonffa je napisao/la:Vidjet ćemo![]()
Eto našio si da Doria zabije.![]()
tekma je na TV-u, al posto obavljam multitasking, na "mute" je
pustit cu zvuk kada svira kraj tekme da cujem zvizduke, muziku za moje usi :kafa:
pustit cu zvuk kada svira kraj tekme da cujem zvizduke, muziku za moje usi :kafa:
Ma ne znam šta bih ti rekao, doveli su ovih polovnjaka iz Chieva, Empolija i ostalih ekipa iz donjeg doma Serije A, jedino što sada vrijedi u Violi je onaj mali Chiesa i Cholo junior donekle.SiamoNoi je napisao/la:Dobar roster imaju i ok su se pojačali.Više-manje očekivani rezultati za njih.Sporo su krenuli dok se nisu uigrali i onda su zaredali sa dobrim rezultatima.Zadnjih 5 nemaju pobjedu,ali igrali su sa Laziom,Milanom,Interom,Sampdoriom i danas Verona.2 remija uzeli sa ove 4 ekipe što nije blistavo,ali nije ni loše.Jedino je današnji rezultat neočekivan.Raonffa je napisao/la:Fiorentina je poprilično loša ove sezone, baš je očigledno da se nisu adekvatno pojačali. Mislim da im je ovo daleko najslabiji roster u zadnjih 10ak godina.
To je od igrača koji bi mogli nešto više napravit,ali imaju sasvim dovoljno ovih pristojnih prvoligaških igrača da budu u gornjem dijelu tablice na kraju.Veretour kojeg su doveli je dobar vezni primjerice.Raonffa je napisao/la:Ma ne znam šta bih ti rekao, doveli su ovih polovnjaka iz Chieva, Empolija i ostalih ekipa iz donjeg doma Serije A, jedino što sada vrijedi u Violi je onaj mali Chiesa i Cholo junior donekle.SiamoNoi je napisao/la:Dobar roster imaju i ok su se pojačali.Više-manje očekivani rezultati za njih.Sporo su krenuli dok se nisu uigrali i onda su zaredali sa dobrim rezultatima.Zadnjih 5 nemaju pobjedu,ali igrali su sa Laziom,Milanom,Interom,Sampdoriom i danas Verona.2 remija uzeli sa ove 4 ekipe što nije blistavo,ali nije ni loše.Jedino je današnji rezultat neočekivan.Raonffa je napisao/la:Fiorentina je poprilično loša ove sezone, baš je očigledno da se nisu adekvatno pojačali. Mislim da im je ovo daleko najslabiji roster u zadnjih 10ak godina.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.