FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A kakva je ovo "tišina" što se tiče pojačanja, pa od Halilovića više se nikakva ni imena ne spominju 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- kupus army
- Kontakt:
Bolje sto je ovako,nego da bude kao sa Ofosuom,da se ponadamo pa corak.BordoSarajevo je napisao/la:A kakva je ovo "tišina" što se tiče pojačanja, pa od Halilovića više se nikakva ni imena ne spominju
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
u Trnavi je šarno na pola godine, treba to pratit i dalje....a imaju kordon napadača...kupus army je napisao/la:Bolje sto je ovako,nego da bude kao sa Ofosuom,da se ponadamo pa corak.BordoSarajevo je napisao/la:A kakva je ovo "tišina" što se tiče pojačanja, pa od Halilovića više se nikakva ni imena ne spominju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
MortemHz je napisao/la:
Gledam neki dan Marko objavljuje story iz USA, kontam koji mu je vrag, što nije u Turskoj, kad poslije se skonta da nije tamo na odmoru.
+2f0rest1946 je napisao/la:+1belosevic28 je napisao/la:Ovdje si laf ako seres po klubu, pljujes uposlenike, vrijedjas zenski rod igraca, trenera, i tako...godinama. Kakvi smo bolje ne zasluzujemo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BosnianKingdom
- Kontakt:
+3Sabinho je napisao/la:+2f0rest1946 je napisao/la:+1belosevic28 je napisao/la:Ovdje si laf ako seres po klubu, pljujes uposlenike, vrijedjas zenski rod igraca, trenera, i tako...godinama. Kakvi smo bolje ne zasluzujemo.
Sabrine mi moje!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ehh, da je docekat opet nekad ono slavlje majsko... Ko nas je prokleo na tih 7 godina cekanja, da ne razbijamo kakva ogledala svaki put na proslavama...
1946~
Ako je vjerovati ovim najavama novinara sva cetiri nasa igraca veceras pocinju tekmu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
Realno, na svojim pozicijama su najbolji u rosteru.miky_hz je napisao/la:Ako je vjerovati ovim najavama novinara sva cetiri nasa igraca veceras pocinju tekmu.
Ja nmg iscekat da vidim ukazanje Marcela na lijevom beku
Ko prenosi?
1946~
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma to su nagađanja ali trenali bi 3/4 početi, ako ne i svi. Kako god, svi ce dobiti priliku. Jedva čekam tekmu, da vidim šta mogu ovi naši premijerligaški igračimiky_hz je napisao/la:Ako je vjerovati ovim najavama novinara sva cetiri nasa igraca veceras pocinju tekmu.
Cimirot odmah u prvoj, igraju protiv Anderlehta sada u 18.
Face prenosi, u 3:30h.
FK Sarajevo
- ThrillerHz
- Kontakt:
Cimi odmah kompletnu utakmicu u odličnom derbijuBordoSarajevo je napisao/la:Ma to su nagađanja ali trenali bi 3/4 početi, ako ne i svi. Kako god, svi ce dobiti priliku. Jedva čekam tekmu, da vidim šta mogu ovi naši premijerligaški igračimiky_hz je napisao/la:Ako je vjerovati ovim najavama novinara sva cetiri nasa igraca veceras pocinju tekmu.
Cimirot odmah u prvoj, igraju protiv Anderlehta sada u 18.
Face prenosi, u 3:30h.
-
belosevic28
- Kontakt:
'ta ce Standard, raspali Belgijanci...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Historicar
- Kontakt:
Svi naši u prvih 11 protiv Amerike
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Historicar je napisao/la:Svi naši u prvih 11 protiv Amerike
FK Sarajevo
I kae ljudina losa nam ekipa
Sarajv'o reprezentacija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- kupus army
- Kontakt:
Kakav konj moras biti da u sred priprema ekipama zakazes reprezentativno okupljanje i utakmice,boze sacuvaj.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kae “ Bekic kada vidi Zakarica u plavom dresu, ima da ga cuva citavu tekmu. Nema prodora Bajo moj.”
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.