Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

nut_shell
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la nut_shell » 28 jan 2018, 22:33

Usao Demirovic.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 jan 2018, 22:39

nut_shell je napisao/la:Usao Demirovic.
Ermedin napravio debi na Kamp Nou, kakav dogadaj :tokralju:

U medjuvremenu silni Bosanski Suarezi i Ronalde sjedu na klupi u Vitezu ili Doboj-Kaknju.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 jan 2018, 23:10

Edviin je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Pa nećemo valjda pozivati stopera Slovana iz Bratislave ? :rol:
Pa ja, nemozes biti toliko glup :rol: bolje zvati igrace sto u godini dana nemajo 5 nastupa u prvom timu :tokralju:
Bolje biti nepismen :rol:
Gdje cemo propustiti stopera Slovana iz Bratislave :urnebes:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 28 jan 2018, 23:29

Mladi reprezentativac BiH se pozdravio sa Messijem, a dres je razmijenio sa Rakitićem...
aha, jel zasluzio poziv u martu u a selekciju?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 jan 2018, 23:33

babino je napisao/la:Mladi reprezentativac BiH se pozdravio sa Messijem, a dres je razmijenio sa Rakitićem...
Nije zasluzio iz vise razloga. Nije spreman za A-reprezentaciju i nebi bilo ga ozbiljno zvati jer do marta nece se naigrati. Pogotovo sada kada Guidetti igra dobar fudbal ponovo. Ali raduje me da dobije priliku. Ne brinem se za momka. Ovo je nasa buduca udarna igla u napadu! I najvaznije, u martu U21 igra protiv Velsa odlucujuci utakmicu u kvalifikacijama i on treba mladoj reprezentaciji.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 28 jan 2018, 23:40

sajo10 je napisao/la:
babino je napisao/la:Mladi reprezentativac BiH se pozdravio sa Messijem, a dres je razmijenio sa Rakitićem...
Nije zasluzio iz vise razloga. Nije spreman za A-reprezentaciju i nebi bilo ga ozbiljno zvati jer do marta nece se naigrati. Pogotovo sada kada Guidetti igra dobar fudbal ponovo. Ali raduje me da dobije priliku. Ne brinem se za momka. Ovo je nasa buduca udarna igla u napadu! I najvaznije, u martu U21 igra protiv Velsa odlucujuci utakmicu u kvalifikacijama i on treba mladoj reprezentaciji.
ma zezam se jer ovo gore je vecerasnji naslov na nasem portalu pa reko jel zbog toga sto se pozdrsvio sa messiem zasluzio poziv:-)
naravno da vjerujemo u njega i da treba u21 repki.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 jan 2018, 23:49

Ja se bojim se da Demirovic, takav kakav je, mlad i neiskusan, ne bude jedina alternativa za Dzeku vec ove godine.
Mogao bi on vrlo brzo presisati Bajica i Kodru po minutazi i ucinku u ovoj sezoni.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 jan 2018, 23:52

DrFilgud je napisao/la:Ja se bojim se da Demirovic, takav kakav je, mlad i neiskusan, ne bude jedina alternativa za Dzeku vec ove godine.
Mogao bi on vrlo brzo presisati Bajica i Kodru po minutazi i ucinku u ovoj sezoni.
Pa vec je prestigao i Kodru i Bajica.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 28 jan 2018, 23:53

sajo10 je napisao/la:
A sta sa onom prijateljskom utakmicom protiv Koreje poslije sezone? Mislim da bi tu dobro bilo prikljuciti nekoliko iz mlade reprezentacije kao signal da se racuna na njih. Mozda bi bio dodatni vjetar u ledja za njih. Samo razmisljam :)

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 28 jan 2018, 23:56

Vucevich je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:Ja se bojim se da Demirovic, takav kakav je, mlad i neiskusan, ne bude jedina alternativa za Dzeku vec ove godine.
Ja nevidim novog Dzeku u Baijcu, ali sta ako bude standardan u Basaksehiru i bude davao golove? Bili onda zasluzio mjesto na klupi? Niti ga branim niti forsiram, cisto me interesuje misljenje drugih.

sve5
Kontakt:

Post Postao/la sve5 » 29 jan 2018, 00:04

Tristan10 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Ja nevidim novog Dzeku u Baijcu, ali sta ako bude standardan u Basaksehiru i bude davao golove? Bili onda zasluzio mjesto na klupi? Niti ga branim niti forsiram, cisto me interesuje misljenje drugih.
To je na Robertu da odluci. On je i prosle sezone ubijao u Turskoj ligi pa je u reprezentaciji bio iza Djurica, Hodzica i Kodre. Neki su se cudili sto je to tako, a eto izgleda da nije bila slucajno jer mu u Udinama isto nisu dali da prismrdi terenu..

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 jan 2018, 00:15

sve5 je napisao/la: To je na Robertu da odluci. On je i prosle sezone ubijao u Turskoj ligi pa je u reprezentaciji bio iza Djurica, Hodzica i Kodre. Neki su se cudili sto je to tako, a eto izgleda da nije bila slucajno jer mu u Udinama isto nisu dali da prismrdi terenu..
Vidis , to si dobro primijetio.
Fakat je i kod Mese bio zadnja opcija.
Ne kontam, zar je turska liga toliko losa? Tamo dati 15-16 golova, a u Italiji ne dobiti priliku da igras prakticno?
Vjerovatno je problem u njegovim fizickim manjkavostima, koje su nepremostive na nivou vise.

Ako bude igrao i davao golove u Basaksehiru, sigurno ce biti u kombinacijama.
Na struci je da procijeni moze li biti prva zamjena.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 jan 2018, 13:15

Pa to mu je i vrhunac. Sretno.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jan 2018, 13:16

Također, Werder iz finansijskih razloga želi da se "otarasi" bh. reprezentativca jer je Hajrović jedan od najplaćenijih igrača u njemačkoj ekipi. Hajrović godišnje u Werderu zaradi oko 1,8 miliona eura što je daleko više od mnogih igrača koji nastupaju za ovaj klub.
Ko je agent ovome pa mu je ovakav ugovor naso i izlevatio werder :tokralju: :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 jan 2018, 15:32

Vucevich je napisao/la:Pa to mu je i vrhunac. Sretno.
Ne znam, ja i dalje mislim da je on napadac s najvecim potencijalom kojeg imamo.
Samo da ne bude sindrom Mume Besic, ima sve sto treba, osim mozga.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 jan 2018, 15:59

irfo je napisao/la:
Također, Werder iz finansijskih razloga želi da se "otarasi" bh. reprezentativca jer je Hajrović jedan od najplaćenijih igrača u njemačkoj ekipi. Hajrović godišnje u Werderu zaradi oko 1,8 miliona eura što je daleko više od mnogih igrača koji nastupaju za ovaj klub.
Ko je agent ovome pa mu je ovakav ugovor naso i izlevatio werder :tokralju: :tokralju:
:bow: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jan 2018, 16:27

Ordaga u prvoj postavi Branna u prijateljskom meču protiv Elfsborga.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 30 jan 2018, 20:48

Prcic u prvih 11 protiv PSG u kupu
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 31 jan 2018, 21:36

sajo10 je napisao/la:Arnel Jakupovic, 19 godina, napadac, Empoli
Mladi i najbolji strijelac mlade reprezentacije Austrije. Od januara clan Empolija. A od ljeta prekomendovan u A-tim. Do sada nastupao samo dva puta, ali veliki potencijal.
#SkyCalciomercatoDay | La #Juventus chiude per il giovane #Jakupovic dall'#Empoli
Posudba sa pravom otkupa. :thumbup:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], dena24, LeCoq, MiranGlasnic, napapijri1987, onajlikk i 76 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []