FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Cuj ordagu i krpu za dva pitara i jos kao super smo prosli

Polako kako je krenulo još će oni dva puta otići i tri puta se vraćati do početka prvenstva.Sariel1987 je napisao/la:Cuj ordagu i krpu za dva pitara i jos kao super smo prosli![]()
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Jel neko gledao utakmicu sinoc ? Kako je odigrao Todorović ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Jako dobar bio ..poprilicno smireno. Ispadala je komplet odbrana par puta ali neku bas on gresku da je napravio nije...Darko je nasa buducnost njega moramo unovciti....Slobodas je napisao/la:Jel neko gledao utakmicu sinoc ? Kako je odigrao Todorović ?
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kakav slučaj Ordagić???Sariel1987 je napisao/la:Ma ja ba jesi jesi vjerujem![]()
@Helo jednostavno je.
Ne vidim izlaz s ovom upravom. I nista im vise ne vjerujem. A ne vidim ni jedan arguemnt u njihovu korist.
Slucaj ordagic i krpic su kap koja kod mene prelila casu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
SmajilKaric
- Kontakt:
Haman ti sto mu se prelilo iz case zafalilo pa ne zna vise ni sta pise hehehesviunapad1010 je napisao/la:Kakav slučaj Ordagić???Sariel1987 je napisao/la:Ma ja ba jesi jesi vjerujem![]()
@Helo jednostavno je.
Ne vidim izlaz s ovom upravom. I nista im vise ne vjerujem. A ne vidim ni jedan arguemnt u njihovu korist.
Slucaj ordagic i krpic su kap koja kod mene prelila casu.
Ljudi,hoce li Karic i Dzidic ikada odgovarati za ono sto su uradili. Ljudi pod ugovorom samo odsetali jbt.Jos nas ono gofno Dzidic proziva kada stigne.Smije nam se u facu covjek.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Generalka protiv Zvijezde Gradačac 10. februara od 13 sati na Tušnju. Izvinjavam se ako sam promašio temu 
Niko, niko, samo Sloboda
De ljudi ba prestanite da se natezete, osudjeni smo na trenutnu garnituru i moramo se pomiriti s tim. Glava me zaboli svaki put kad udjem na forum. Imal sta novo za Obradovica? Liga za 20 dana pocinje, mislim da ce nam Zvijezda bit super generalka, tu bi trebali vidjeti gdje smo i onda se moraju pobjediti obje kod kuce, a na strani ako se iscupa sta super i jeste jer su teska gostovanja. Ako dodje Obradovic mislim da mozemo se sa svima u ligi potuci i ne smijemo se nikog bojati.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako igra Sloga protiv Zvijezde onda si promasio PDF.katarakta je napisao/la:Generalka protiv Zvijezde Gradačac 10. februara od 13 sati na Tušnju. Izvinjavam se ako sam promašio temu
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ne mogu se vise na temi za prepucavanje sramotiti sa balavcima i piskarati Pisaj po sirotinji i Ko plitak potokultrasstyle_tz je napisao/la:okrenuli ledja svom klubu, mahom zbog lika kojem Sloboda trenutno nije ni na kraj pameti.......Tuzlaci
obzirom kakvi smo gloryhunteri sreca ima Sloga, a ovo treba ugasit na vrijeme. Dobra bi bila ta anketa oko kupa. Koliko nas moli boga da sto prije ispadnemo , ako moze cak i iz lige.
kad dodje iz guzi.ce u glavu, kasno ce bit
samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Mramore stavi anketu
Voljeli bi da:
a. Ipadnemo u cvajtaru i neosvojimo kup
b. Osvojimo kup i ostanemo u ligi
c. Oboje

Voljeli bi da:
a. Ipadnemo u cvajtaru i neosvojimo kup
b. Osvojimo kup i ostanemo u ligi
c. Oboje
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Todorovic sinoc solidan, iako je igrao nazad na beku.
Inace solidni su bili svi. Todorovic odigrao 90 min uz Sehica i Bekica. Jos protiv Meksika ce biti starter sigurno, dobro za nas konacno smo docekali da neki nas igrac direktno iz Slobode upise nastupe..
Inace solidni su bili svi. Todorovic odigrao 90 min uz Sehica i Bekica. Jos protiv Meksika ce biti starter sigurno, dobro za nas konacno smo docekali da neki nas igrac direktno iz Slobode upise nastupe..
Cuj solidan slobodno napisi da je poslije Menala najzapazeniji kod nas bio upravo Todorovic kojeg ovdje par kreveljaca ismijava redovno, najvise prilika je upravo stvoreno preko njih dvojice, slobodno napisi neces cir dobiti. Todorovic, Smajic su iduci koji bi se mogli unovciti.tuzlak1987 je napisao/la:Todorovic sinoc solidan, iako je igrao nazad na beku.
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam ga pohlavio, pricam kako mislim. Los nije bio, velikih gresaka nije imao. Za nas je dobro sto ima ta 2 nastupa sada, svakako malo lakse naci neki solidan klub i solidan novac.
Najbolji su mi bili Menalo, pa onda Tomic i Saric.
Smajićeve partije nisu prošle nezapaženo, pa su na adresu Slobode ove zime već stigle primamljive ponude.
Kako Faktor saznaje iz izvora bliskih klubu sa Tušnja, zvanične ponude za Smajića poslala su tri kluba. Riječ je o timovima iz Austrije, Hrvatske i Srbije.
No, Smajić je u dogovoru s klupskom upravom odlučio ostati na Tušnju. Stavio je potpis na novi ugovor do 2021. godine. Mladi napadač će i narednu polusezonu nositi dres Slobode, a onda bi mogao inostranstvo.
Na Tušnju očekuju da bi od prodaje Smajića mogli zaraditi pristojno obeštećenje. Spominje se suma od 300.000 eura. Pored Smajića, eksponat Slobode je i Darko Todorović, koji je sinoć debitovao za Zmajeve, a standardan je član mlade bh. reprezentacije. On će biti velika uzdanica Slavka Petrovića u proljetnom dijelu Premijer liga BiH.
ma Todorovica i u repki treba forsirat na krilu, umjesto raspada Viscetuzlak1987 je napisao/la:Ja sam ga pohlavio, pricam kako mislim. Los nije bio, velikih gresaka nije imao. Za nas je dobro sto ima ta 2 nastupa sada, svakako malo lakse naci neki solidan klub i solidan novac.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ja ne znam kome je ovaj Koljic bolji od Krpica
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mramore anketa cisto da li bi voljeli ili ne da osvojimo kup. Nista miksanje sve odvojiti jedno po jedno. Moze i druga da li bi da ispadnemo iz lige ili ne.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.