Svaki dan naslovnica

Dzaba sto neki dan Neyin advokat rece da nema nikakve posebne klauzule a prijee 2 dana seik rece da Neymar iz Pariza ne ide nigdje 2000 %.

Dzaba, ne odustaju a znaju da nema nista od toga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ja ih i razumijem, Spanija je sigurno izgubila dosta toga i s marketinske strane. Mediji i novinari takodjer.madridist je napisao/la:Marca i naslovnice![]()
Kakav Ney on ce zavrsit karijeru u Psg.
...bujrum,neki dan produzio uz klauzulu sitnica od 700 miliona,za te pare ide gratis BenzemaJoeBleck je napisao/la:Ako krenu svim silama po Neymara , ostat ce bez Isca.
Vidjet ćemo šta će biti jer je rano donositi pretpostavke o novoj sezoni, ali kada se već spominje potencijalni nasljednik, volio bih samo da i dalje bude vrhunskog presinga, stilovi se već mogu prilagoditi. Što se tiče Chola, on i Atletico će uvijek dijeliti DNK zajedno sa navijačima i tu nema nikakve sumnje. Siguran sam da će jednom u italijanski klub, i to vjerovatno Inter, a inače bih volio vidjeti i Guardiolu u Serie A samo što bi problem mogla biti manja ponuda od strane klubova tamo.JoeBleck je napisao/la:Sarri recimo.Molders je napisao/la:Koga predlažeš kao novog trenera?JoeBleck je napisao/la:Simeone bi trebao u Italiju na ljeto , Atleticu treba neki all rounder da izvuce msximum iz ovog roostera.Iako sam njegov veliki fan,za boljitak Atletica najbolje bi bilo da se u suzama razidju.Jednostavno Simeone nista novo ne implementira u igru ,ekipi ne vidim napredak a generalno imaju brutalan potencijal i kvalitet.
Podivljala bi ekipa od totalnog fudbala.
Istrosen je Atletico od ganjanja lopte , imaju mnogo vise kvaliteta i kreativnosti da bi im to bio plan A i plan B u igri.
Volim Chola ko' "brata" ali mislim da je vrijeme da se u junu rasplacu obe strane i izgrle .
Policeman je napisao/la:14.2.2018
Ma ne zna Seki ko je Isco. Zna za Ronalda i Benzemu i mozda Ramosa. Za nas je win-win situacija da napadnemo Neymara. Seki moze popustiti nakon sto mu ovaj bude pravio sranja pa nam ga dati za nekih 500 miliona. Ili ce se naljutiti i odluciti da aktivira klauzulu Benzeme ili Ronalda. Sto je cak i bolje od toga da Neymar dodje.madridist je napisao/la:...bujrum,neki dan produzio uz klauzulu sitnica od 700 miliona,za te pare ide gratis BenzemaJoeBleck je napisao/la:Ako krenu svim silama po Neymara , ostat ce bez Isca.
Sto je najgore ovo je istina. Prvi put da si napisao tacne stvari u postu.Policeman je napisao/la:Isko igrao da bi ga uvjerili da je vazan dio ekipe da potpise ugovor
Kad je potpisao zakucali ga na klupu
Kawhi je napisao/la:Ma ne zna Seki ko je Isco. Zna za Ronalda i Benzemu i mozda Ramosa. Za nas je win-win situacija da napadnemo Neymara. Seki moze popustiti nakon sto mu ovaj bude pravio sranja pa nam ga dati za nekih 500 miliona. Ili ce se naljutiti i odluciti da aktivira klauzulu Benzeme ili Ronalda. Sto je cak i bolje od toga da Neymar dodje.madridist je napisao/la:...bujrum,neki dan produzio uz klauzulu sitnica od 700 miliona,za te pare ide gratis BenzemaJoeBleck je napisao/la:Ako krenu svim silama po Neymara , ostat ce bez Isca.
Kawhi je napisao/la:Ma ne zna Seki ko je Isco. Zna za Ronalda i Benzemu i mozda Ramosa. Za nas je win-win situacija da napadnemo Neymara. Seki moze popustiti nakon sto mu ovaj bude pravio sranja pa nam ga dati za nekih 500 miliona. Ili ce se naljutiti i odluciti da aktivira klauzulu Benzeme ili Ronalda. Sto je cak i bolje od toga da Neymar dodje.madridist je napisao/la:...bujrum,neki dan produzio uz klauzulu sitnica od 700 miliona,za te pare ide gratis BenzemaJoeBleck je napisao/la:Ako krenu svim silama po Neymara , ostat ce bez Isca.
let3
Ma i da su marku ja bih volio.madridist je napisao/la:let3
Klauzule Benza i Ronalda su po milijardu,yebogati ko to ne bi volio.
Zamisli seika neki prenos ufati pa uplati 2 milijarde
Mislim da Kawhi nije mislio striktno na zaradu od tih prodajamadridist je napisao/la:let3
Sta je tu cudno, ljudi imaju tri velika drveta u napadu. I ja i ti bi kroz par treninga zabijali sa onakvom sredinom, od 2313123 udaraca mora bar jedna uc.madridist je napisao/la:let3
Baskijski rivali, teško ostvariv transfer. Iñigo je važna karika u defanzivi Sociedada, a i starosjedioc je.miki_92 je napisao/la:Inigo na meti Athletica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.