FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko je po vama igrač utakmice?
Adukor ili MujakićMemara je napisao/la:Ko je po vama igrač utakmice?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako Obrad potpise, onda definitnivno maknut retarda Hebiba iz prve i dati sansu 2 spica i Krste iza. Poslije izbaciti 1 napadaca, a ubacivati jedno krilo i tako praviti rotacije.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hoce li se reprezentativci prikljuciti ekipi u Turskoj?
Uvijek sam imao povjerenja u ekipu, uvijek cu i imati...
Nadam se da su dosla ljepsa vremena...
Uvijek sam imao povjerenja u ekipu, uvijek cu i imati...
Nadam se da su dosla ljepsa vremena...
Ovo Sarajevo uz reprezentativce i Obradovića je perverznija ekipa od one šampionske 
Još kad se na to doda ona Husrefova izjava od još najmanje dva pojačanja (nadam se beku i krilu) mene strah na šta ćemo ličit..
Još kad se na to doda ona Husrefova izjava od još najmanje dva pojačanja (nadam se beku i krilu) mene strah na šta ćemo ličit..
I sto je najbolje spreman si za evropu, eventualno stopera ako bi Marko otisao...haris004 je napisao/la:Ovo Sarajevo uz reprezentativce i Obradovića je perverznija ekipa od one šampionske
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ma ja sam pratio dosta Stanojevica i Rahmanovica,nevjerovatno koliko dobra utakmica njih dvojice,Amar pokazuje da ce biti jedan od najboljih igraca FKS u narednom periodu ipak su mu prve pripreme kako treba s pravim sefomMemara je napisao/la:Ko je po vama igrač utakmice?
Za Stanojevica suvisno je reci bilo sta,ostali su mi iznad prosjeka takodjer bili odbrana pogotovo
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Pobijedili smo rezerve jedne azerbejdzanske ekipe, ne stvarajte euforiju jer se na terenu vidjelo da ljudi igraju sa 20% snage i kao takvi su nam par zicera pred golom napravili. Nek' nam je Bog na pomoci u Listici.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- f0rest1946
- Kontakt:
Pusti me da uzivamFrancescoTotti je napisao/la:Nemojte lozit ba, prva je pripremna... neko napisa a i meni je palo na pamet, cesto smo znali razvaljivat na pripremnim pa qita budemo kad pocne liga. Dobra igra, dobro zalaganje i to je to.f0rest1946 je napisao/la:
![]()
Meni je najvise drago zbog mujakica, herica i sabanovicavaljda Hus uvidi sta ima u ekipi i ispostuje momke.
Obradovic
Ja vala nikad ovakvo Sarajevo nisam vidio na pripremama, bas mocno smo izgledali jos dodas da 4 standardna igraca fale
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja mislim da će još potpisati Obradović i napad je gotov. Šarnuće Grbović, tako da je desna strana pokrivena. I mislim da će se potpisati desno krilo ako se pronađe. E sad ne znam planiraju li lijevog beka, ali mislim da to neće dovoditi, jer će tu back-up Bekiću biti Hodžić i Šabanović.
Znači, još Obradović, Grbović, desno krilo. Tako ja mislim da će biti.
Kakve zicere su napravili bolan? Dvaput golu prišli..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako Obradovic potpise i pocne zabijati...to bi bio show! Europe here we come! 
Krila su popunjena i rotirace se. Kakva su takva su..ne moze sve biti top.
Krila su popunjena i rotirace se. Kakva su takva su..ne moze sve biti top.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Protiv nas danas Qarabag: Kanibolotski, Huseynov, Jeznicak, Dasdemirov, Aqolli, Gerreye, Seleymanov, Ramazanov, Micel, Pedro, Kintana.AlfredNobel je napisao/la:Sad pročitah jedan komentar, kaže samo Medyedev i Šehić nisu igrali, ovo sve ostalo su standardni prvotimci.
Laže onaj ado, kao i uvijek što uleti i pali masu.
Protiv Rome 05.10.2018 Qarabag: Garayev G. , Guerrier W. , Izmailov A. , Madatov A. , Michel, Ndlovu D. , Richard, Rzezniczak J. , Sehic, Yunuszade E.
usli kasnije u igru Quintana, Ramazanov A. i Sheydaev R.
Ajd poklopi se sad
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Pobijedili smo rezerve jedne azerbejdzanske ekipe, ne stvarajte euforiju jer se na terenu vidjelo da ljudi igraju sa 20% snage i kao takvi su nam par zicera pred golom napravili. Nek' nam je Bog na pomoci u Listici.
Šta vrebam?
Najvise sam napisao postova od početka utakmice do sada
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Brate to je napisano radi pljuvaca. Nema ih odavno, igramo dobro. Pa eto da se i oni mlao provesele. Daleko im kuca bilaAlfredNobel je napisao/la:Ja mislim da će još potpisati Obradović i napad je gotov. Šarnuće Grbović, tako da je desna strana pokrivena. I mislim da će se potpisati desno krilo ako se pronađe. E sad ne znam planiraju li lijevog beka, ali mislim da to neće dovoditi, jer će tu back-up Bekiću biti Hodžić i Šabanović.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ado protiv Rome su igrali sa rezervama, cuvali prvotimce za nas.ado-hz je napisao/la:Protiv nas danas Qarabag: Kanibolotski, Huseynov, Jeznicak, Dasdemirov, Aqolli, Gerreye, Seleymanov, Ramazanov, Micel, Pedro, Kintana.AlfredNobel je napisao/la:Sad pročitah jedan komentar, kaže samo Medyedev i Šehić nisu igrali, ovo sve ostalo su standardni prvotimci.
Protiv Rome 05.10.2018 Qarabag: Garayev G. , Guerrier W. , Izmailov A. , Madatov A. , Michel, Ndlovu D. , Richard, Rzezniczak J. , Sehic, Yunuszade E.
Ajd poklopi se sad
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
ado-hz je napisao/la:Protiv nas danas Qarabag: Kanibolotski, Huseynov, Jeznicak, Dasdemirov, Aqolli, Gerreye, Seleymanov, Ramazanov, Micel, Pedro, Kintana.AlfredNobel je napisao/la:Sad pročitah jedan komentar, kaže samo Medyedev i Šehić nisu igrali, ovo sve ostalo su standardni prvotimci.
Ajd poklopi se sad
ispravka datuma 05.12.2017
Kado-hz je napisao/la:Protiv nas danas Qarabag: Kanibolotski, Huseynov, Jeznicak, Dasdemirov, Aqolli, Gerreye, Seleymanov, Ramazanov, Micel, Pedro, Kintana.AlfredNobel je napisao/la:Sad pročitah jedan komentar, kaže samo Medyedev i Šehić nisu igrali, ovo sve ostalo su standardni prvotimci.
Ajd poklopi se sad
Ko ti kaze da protiv Rome nisu igrale rezerve, svakako su ispali
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hocemo da idemo redom ove igrace da gledamo koliko je ko odigrao utakmica prosle godine, pa cemo lako doci to toga koji je prvi sastav njihov a ko rezerva....ako ja lazem ne laze njihova oficijelna stranica. Ako se ljudi lako loze da smo dobili prvi sastav njihov onda se grdno varate. Meni je drago zbog nase igre, jer se vidjela zelja, borba, trka, presing....a nisam toliki blecak da ne znam provjeriti koliko je koji igrac igrao i ko im je prva postava. Al hajd eto ovo im je prvi sastav ako ce ti biti lakse.Laznjak je napisao/la:Kado-hz je napisao/la:Protiv nas danas Qarabag: Kanibolotski, Huseynov, Jeznicak, Dasdemirov, Aqolli, Gerreye, Seleymanov, Ramazanov, Micel, Pedro, Kintana.AlfredNobel je napisao/la:Sad pročitah jedan komentar, kaže samo Medyedev i Šehić nisu igrali, ovo sve ostalo su standardni prvotimci.
Ajd poklopi se sad
Ko ti kaze da protiv Rome nisu igrale rezerve, svakako su ispaliNe kontam te. Sta ova prva ekipa ostala kuci, oni ne idu na pripreme?
Sve kako je Joker rekao, da smo izgubili ne bi ovo bilo nikakvo mjerilo.
Al nema veze, drago je i meni što fino izgledamo na terenu. I da su rezerve Qarabaga, u najmanju ruku su u rangu s Krupom koja nas je uzela na Koševu a moramo sad mi njima na gostovanje. Nadam se Marku, dobro bi nam došao fkt.
Stvarno nam malo za sriću triba, evo na zadnjih 5-6 stranica nit ko spomenu Teleoptik nit Hadžića i juniore. Da uzmemo Lišticu dole, bilo bi kao da Hadžić nikad nije ni nosio bordo dres. Da Grbović uveže dvije dobre tekme, digli bismo ga k'o Arsenijevića.
Al nema veze, drago je i meni što fino izgledamo na terenu. I da su rezerve Qarabaga, u najmanju ruku su u rangu s Krupom koja nas je uzela na Koševu a moramo sad mi njima na gostovanje. Nadam se Marku, dobro bi nam došao fkt.
Stvarno nam malo za sriću triba, evo na zadnjih 5-6 stranica nit ko spomenu Teleoptik nit Hadžića i juniore. Da uzmemo Lišticu dole, bilo bi kao da Hadžić nikad nije ni nosio bordo dres. Da Grbović uveže dvije dobre tekme, digli bismo ga k'o Arsenijevića.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Od Arsenijevića, muku mučimo sa desnim bekom 
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.