FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 29 jan 2018, 23:23

e cuj radi pljiuvaca...prvo to nisu pljuvaci nego ljudi koji vide u kakvoj smo situaciji...a ona je da smo daleko od prvog mjesta, da smo izgubili dva derbija, da smo ispali iz kupa, da smo ispali od zarije, da smo z zadnje dvije godine ispali jednom iz evope a drugi je put nismo igrali, da nema trofeja i da nismo blizu da uzmemo uskoro trofej....
e to je realnost....

sta ce biti, vidjet cemo znali smo mi na pripremama i partizana uzeti pa poslije plaakati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jan 2018, 23:25

slika
2:0 :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 jan 2018, 23:49

Pantelija je napisao/la:e cuj radi pljiuvaca...prvo to nisu pljuvaci nego ljudi koji vide u kakvoj smo situaciji...a ona je da smo daleko od prvog mjesta, da smo izgubili dva derbija, da smo ispali iz kupa, da smo ispali od zarije, da smo z zadnje dvije godine ispali jednom iz evope a drugi je put nismo igrali, da nema trofeja i da nismo blizu da uzmemo uskoro trofej....
e to je realnost....

sta ce biti, vidjet cemo znali smo mi na pripremama i partizana uzeti pa poslije plaakati
Te godine kad smo Partizana uzeli,postali smo prvaci :D
Inace,stoji sve sto kazes,vrlo brzo mi poletimo malo nam fali.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 29 jan 2018, 23:51

Lezi nama kad igramo sa Partizanom, al ne lezi kad dovodimo njihove :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jan 2018, 23:59

Panto objasnio neke stvari. Ja koji sam u ovoj ekipi 'pljuvaca' cesto zaboravim na ove stvari koje je on naveo, a tu se moze dodat jos bar pedeset losih stvari, i poletim ovako kad dodje nekako pojacanje ili se odigra ovakva nekakva utakmica.. a realnost je da vise naginjemo ka prosjecnom premijerligasu nego nekom klubu koji je pretplacen na bar jedan trofej svake godine (a to je mislim slika sarajeva kakvu svi mi navijaci zelimo).

Opustite se i spustite se. Uzivajte u pobjedi al ne letite pred rudu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 jan 2018, 00:12

FrancescoTotti je napisao/la:Panto objasnio neke stvari. Ja koji sam u ovoj ekipi 'pljuvaca' cesto zaboravim na ove stvari koje je on naveo, a tu se moze dodat jos bar pedeset losih stvari, i poletim ovako kad dodje nekako pojacanje ili se odigra ovakva nekakva utakmica.. a realnost je da vise naginjemo ka prosjecnom premijerligasu nego nekom klubu koji je pretplacen na bar jedan trofej svake godine (a to je mislim slika sarajeva kakvu svi mi navijaci zelimo).

+1000

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 jan 2018, 00:22

Laznjak je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ja mislim da će još potpisati Obradović i napad je gotov. Šarnuće Grbović, tako da je desna strana pokrivena. I mislim da će se potpisati desno krilo ako se pronađe. E sad ne znam planiraju li lijevog beka, ali mislim da to neće dovoditi, jer će tu back-up Bekiću biti Hodžić i Šabanović.

Znači, još Obradović, Grbović, desno krilo. Tako ja mislim da će biti.

Kakve zicere su napravili bolan? Dvaput golu prišli..
Brate to je napisano radi pljuvaca. Nema ih odavno, igramo dobro. Pa eto da se i oni mlao provesele. Daleko im kuca bila
Dobro si..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 jan 2018, 05:42

Bez obzira sto je ovo neka 3 postava Qarabega, ovi igraci njihovi imaju 3 puta veca primanja i 3x je skuplji igracki kadar. Ovo govori koliko je tesko i skupo i ne isplativo igrat ovu amatersku ligu. Trebaju ti igraci kvaliteta neke druge postave ucesbika grupne lp a da su pritom 3x manje placeni da bi samo bio neki blagi kandidat za titulu.

Al da se razumijemu ovu ekipu bi uzo i zrinjski, sb i vaso miskin na isti nacin, al to neznaci da se nemozemo veselit za pobjedu ( svaka pobjeda je fina i slatka), al ovo su pripreme.

Sto se da primjetit jeste da je Husref vratio Rahmanivca u zivot nadam se da se nece ugasit kao onda kad je tek doso (poceo igrat na pocetku da valja i nestadega)

Drugo Mujakic je pokazo da zasluzuje da igra sto vise i da ona stuha novakovic treba da raskine ugovor

Trece SABAN je vec pokazo da je bolja opcija od Dusana i nadam se da ce dobit bar 40 % vremena u igri i sledeci 14 utakmica

Halila necu komentarisat, al bi nas sto smo ga ocrnili mogo popisat da valja. Prem da imam osjecaj da on nece bit neki kvalitet koji ce pravit razliku.

Nadam se da ce Marko O podpisat i vec sutra pocet trenirat.

Volim VOLIM volim volim SARAJEVO

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 jan 2018, 08:50

slika
slika

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 30 jan 2018, 08:51

Zukanovic je napisao/la:slika
slika
Jel se zna ista detaljnije, mislim prvenstveno koliko smo postotak uspjeli izganjati od iducih transfera ?
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 jan 2018, 09:08

Poznavajuci nasu upravu, izganjali smo rinaku. Nismo ih prodali klubu nego agenciji.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 30 jan 2018, 09:12

Lakoste je napisao/la:Poznavajuci nasu upravu, izganjali smo rinaku. Nismo ih prodali klubu nego agenciji.
I ja sam tako cuo, zato i pitam
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 30 jan 2018, 09:37

20% oba, trebalo bi da je provjereno.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 jan 2018, 09:40

Nedim je oko 300.000 € Demirel je 100-150.000 € sto ima samo ugovor do maja, ima i % ali ne znam koliko.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 jan 2018, 09:41

pasica je napisao/la:20% oba, trebalo bi da je provjereno.
Ma ti procenti su mac sa dvije ostrice. Evo sad potpise nedim za neke sitne pare za neki klub dobijemo i mi sicu,sljedeci transfer napravi strasan dobijemo mrvice.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 jan 2018, 09:47

FrancescoTotti je napisao/la:Panto objasnio neke stvari. Ja koji sam u ovoj ekipi 'pljuvaca' cesto zaboravim na ove stvari koje je on naveo, a tu se moze dodat jos bar pedeset losih stvari, i poletim ovako kad dodje nekako pojacanje ili se odigra ovakva nekakva utakmica.. a realnost je da vise naginjemo ka prosjecnom premijerligasu nego nekom klubu koji je pretplacen na bar jedan trofej svake godine (a to je mislim slika sarajeva kakvu svi mi navijaci zelimo).

Mi nikad ni nismo bili na nikakve trofeje kroz historiju pretplaceni,vec osvajamo trofeje svake osme godine,tako da mozda ja i ti pratimo razlicite timove,uostalim mi tezimo da budemo pretplaceni na trofeje,sad druga je realjost sto godinama cekamo trofeje

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 30 jan 2018, 09:52

Za Hadžića su odbijane veće ponude prošle godine.

Nije mu data prilika, i sada se prodaje za par stotina hiljada eura manje nego što je mogao biti prodat, samo iz tog razloga.

Ogroman minus za upravu. Ako si već zadržao igrača da bi ga kasnije prodao za veću lovu, MORAŠ mu dati priliku.

Ogroman minus.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 jan 2018, 09:57

Locust je napisao/la:Za Hadžića su odbijane veće ponude prošle godine.

Nije mu data prilika, i sada se prodaje za par stotina hiljada eura manje nego što je mogao biti prodat, samo iz tog razloga.

Ogroman minus za upravu. Ako si već zadržao igrača da bi ga kasnije prodao za veću lovu, MORAŠ mu dati priliku.

Ogroman minus.
Nije minus uopste nek ide momak sve najbolje mu zelim. Ovdje su ga pljuvali nakon jedne lose tekme,govorili da je nafuran itd momak tek zaigrao za prvi tim,vise se raduje dolasku Obradovica ja iskreno bi se radovao vise da je Nedim u prvih 11

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 jan 2018, 09:58

zagor1987 je napisao/la:

Mi nikad ni nismo bili na nikakve trofeje kroz historiju pretplaceni,vec osvajamo trofeje svake osme godine,tako da mozda ja i ti pratimo razlicite timove,uostalim mi tezimo da budemo pretplaceni na trofeje,sad druga je realjost sto godinama cekamo trofeje
Poredis period kad si u ligi igrao sa Zvezdom, Partizanom, Dinamom, Hajdukom i sad ovaj gdje igras sa buranijom i gdje si u par deka sa ekipama koje su nastale prije 5 godina? Pritom, jedini si klub koji se prodao. Za sta si se prodao onda?
Koliko nisko vam mogu ici kriteriji? :crazy: :crazy: :crazy:

P.S. Jos jedan dokaz da FK Sarajevo ne zna niti ce ikad napraviti igraca od omladinca :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Strasna klupska politika, prodaj bilo sta za bilo koju cijenu, samo da uhljebljeni imaju podijeliti redovne plate. Cemu sluzi akademija? Da se za sitne pare prodaju omladinci, da bi prvi tim mogao tavoriti na 3, 4 mjestu u jadu od lige i da najmnogobrojinija administracija ima redovne plate?

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 30 jan 2018, 10:00

Čuj, ja se slažem sa tobom, mislim da su usrali motku maksimalno.

Al kako nije minus upravi? Nit smo dobili nešto od njega na terenu, nit smo dobili para koliko smo mogli i trebali?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 31 gost.