Eh to je sad dugogodišnji problem ,ali mislim da ima lijeka i za to...mislim da je krajnje vrijeme da se organizuje neka grupa na sjeveru koja ce reagovati na te isfrustrirane bolesnike i pljuvace koji u svemu nađu manu.nick je napisao/la:mah nece nam ni kerla pomoc ko sto nije ni jadranko ako nema zalaganja i trcanja,vidim ruzili ih manijaci u sirokom ja samo mogu zamslit sta ce sjever radit ako kiksamo na grbavici,oni ce da psuju od valtera do osimadrop je napisao/la:Žao mi je fakat Bogičevića jer se momak baš ustalio u prvih 11 i uvijek korektno igrao dosad u svetom dresu, ali desi se ovo juce jbgnick je napisao/la:mah briga me za pjesmu,mene nervira nezalaganje nikako ne mogu da shvatim da ne trce ama bas nikako,eno jadranko se povrijedi djaba sto je cuvo noge protiv travnika i slobode...nekako sam sve uvjereniji da nam fali Sime on je nako blentav uvijek ulijeto i kad treba i kad ne treba vazda je negdje klizioa imo je hrabrosti i da povuce loptu...sad kad nam gledam zadnju liniju lici mi ko bosna protiv francuske nidje zadnjeg veznog
povrede koljena su uvijek gadne i bolne...ja se nadam da ce se to što prije sanirati i zalijeciti.
Siguran sam da ce Kerla odlicno zamjeniti Jadranka jer momak gine na svakom treningu da se dokaže i nametnu Šefu.
Bilo je šta je bilo, valjda je naucio neke lekcije iz one gluposti koji je napravio kad je poletio u Kajzer kod Hotića.
Ne mora to biti odmah fizicki obracun, može se i kulturno skrenuti pažnja tim koji psuju po željinim igracima i po Želji...djeluje vjeruj mi, ja sam par puta skrenuo starijim ljudima pljuvacima da ne psuju Šehića, da ovo nije engleska liga, da je bolja da ostane kuci i prati Arsenal ili Čelzi ako nije navikao na našu ligu, i djeluje.