Povratak menadjera na temu
U stilu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma sve si u pravu... nemam snage ni žeje s tobom išta više ikad raspravljati...Evander je napisao/la:
Jednom se zahebali, nemoj ni slucajno vise nikad dati sansu omladincu![]()
![]()
![]()
Ko ga je predstavljao? Svi!!!
Treneri, navijaci, novinari....
Nije klima?
U klubu ti igraju amateri i penzioneri i istroseni povratnici. Nista ne osvajas, ni za sta se ne boris. U sezonu ulazis bez ikakvih realnih ambicija.
Kad ce biti "klima" da ti najveci talenti dobiju sansu?
Kod nas je odlicna politika. Nemamo rezultate, ali ne smijemo (ne znamo) gurati mlade igrace![]()
![]()
A brate klub je i za Grbovića napisao gomilu laži koje je svak' mogao provjerit. Msm besqrac mi je za transfer, gore sam već napisao da ne žalim za momcima ako dođu igrači na koje će se ozbiljno računat, al' mislim da nam samo peru oči tim navodnim parama da bi raja bila manje nezadovoljna.Zip je napisao/la:Bas, fuj da se vjeruje kad klub to kaze...
Samo treba vjerovati forumasima, na kraju krajeca oni bolje znaju nego ljusi u klubu :kaf:
Ja castim prvog ko se javi, ko zeli kupiti a nije u mogucnosti.MortemHz je napisao/la:135/1000 | Naši bivši napadači, Emir Hadžić i Nikola Komazec, nisu zaboravili navijače FK Sarajevo. Oni su kupovinom polusezonskih ulaznica podržali našu akciju. #BordoPorodica
Podsjećamo, klub će SAV PRIHOD od prodaje polusezonskih karata za proljetni dio prvenstva usmjeriti na podmirivanje troškova iz sudske presude nakon nereda u Širokom Brijegu iz 2009. godine kada je ubijen naš navijač, Vedran Puljić.
Polusezonske ulaznice možete kupiti u Odjelu za članstvo i ulaznice ...
Od tebe ocekujem minimalno 10, do petka da je zavrseno.alenpitar je napisao/la:Ja castim prvog ko se javi, ko zeli kupiti a nije u mogucnosti.MortemHz je napisao/la:135/1000 | Naši bivši napadači, Emir Hadžić i Nikola Komazec, nisu zaboravili navijače FK Sarajevo. Oni su kupovinom polusezonskih ulaznica podržali našu akciju. #BordoPorodica
Podsjećamo, klub će SAV PRIHOD od prodaje polusezonskih karata za proljetni dio prvenstva usmjeriti na podmirivanje troškova iz sudske presude nakon nereda u Širokom Brijegu iz 2009. godine kada je ubijen naš navijač, Vedran Puljić.
PODRZIMO BRACU!
More i takoMortemHz je napisao/la:Od tebe ocekujem minimalno 10, do petka da je zavrseno.alenpitar je napisao/la:Ja castim prvog ko se javi, ko zeli kupiti a nije u mogucnosti.MortemHz je napisao/la:135/1000 | Naši bivši napadači, Emir Hadžić i Nikola Komazec, nisu zaboravili navijače FK Sarajevo. Oni su kupovinom polusezonskih ulaznica podržali našu akciju. #BordoPorodica
PODRZIMO BRACU!
+1ledesma je napisao/la:Molim Vas, više daa ne obraćate pažnju na ovog EVANDERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi da osvojimo 10x titulu zaredom, i da dođu Messi i Ramos, on bi reko a što nije došao Ronaldo i Pique... Ni ja ne volim upravu, i ovakvo vođenje kluba, ali Bože moj imamo i Stanojevića i Adukora i Velkoskog koji su dobri igrači, li fali još
i zavrsi ko RADOVACobagol je napisao/la:Nedim Hadžić je trebao biti projekta kluba. Kad imaš takvog potencijala onda usloviš trenera da ti taj igrač mora odigrati barem po pola sata svaku utakmicu i još da svaku treću-četvrtu utakmicu počinje od početka. Sljedeću sezonu ti je starter, nakon pola godine mu daš kapitensku traku i već imas potencijalih minimalno milion eura. Ali konkretno u ovom slučaju ekipi iz kluba je bilo bitno natjerati momka da se odrekne svojih 10% od obeštećenja i da se rastale za tih nekoliko desetina hiljada eura.
Svrakino, jedini koji se bruka si ti i to jako dugo vremena. Ljudi dobro znaju i radi cega.DenchiNL je napisao/la:hoćeš se prestat glupirat i laži pisat menadžeru???Evander je napisao/la: Jednom se zahebali, nemoj ni slucajno vise nikad dati sansu omladincu![]()
![]()
![]()
Ko ga je predstavljao? Svi!!!
Treneri, navijaci, novinari....
Nije klima?
U klubu ti igraju amateri i penzioneri i istroseni povratnici. Nista ne osvajas, ni za sta se ne boris. U sezonu ulazis bez ikakvih realnih ambicija.
Kad ce biti "klima" da ti najveci talenti dobiju sansu?
Kod nas je odlicna politika. Nemamo rezultate, ali ne smijemo (ne znamo) gurati mlade igrace![]()
![]()
ne dajemo šanse omladincima? nemoj zezat a šta su Marko, Herić, Mujakić, Šabanović, Mustafić, Anđušić, Kuzmanović...
dajemo šanse pogledaj statistiku...među rijetkima smo koji baš daju....samo djeca mole da ostanu i da se bore čak iako ne zadovolje...
Anđušić i Kuzmanović na glavu bi se nasadili prije nego otišli ili odustali...
svake godine se ide na trofej, samo se ne najavljuje unaprijed logično nema potrebe za pritiskom dodatnim...
igraju kažeš amateri,penzioneri i istrošeni povratnici? pa šta igra kod ostalih jer nam jedan konkurent ganja svakog bivšeg igrača a drugi ganja svakog za koje nas je neki novinar povezao....???
neće bit klima nikad da imamo 11 juniora u prvih 11 , dakle to bacanje drkicha na te scenarije prekrižite odmah...to može krupa raditi, vitezi , olimpici i ostali klubovi, ovaj klub to nikad neće uraditi, uvijek će biti par juniora uz prvi tim, i to oni koji se najbolje ponašaju i imaju respekta i strpljenja i naravno RADE na sebi a ne bježe s priprema....nisu svi igrači za Sarajeva, nekima je vrhunac druga liga, iako pokazuju talenat rano , mogu završit u Vratniku....
Ko eto transfermarket neko mjerilo vrijednosti igraca.tutankamon1905 je napisao/la:Kaze transfermarkt 300 tisuca eura..malo tesko povjerovat u tu cifru kad pogledamo transfere ovih portugalaca u zadnjih nekolko godina, al tko zna
Ahaaa,provalili se neki dan nafrisko za Grbovica i da im sad vjerujem,u stvari nisu se provalili nego su pokusali da slazu kako bi opravdali dovodenje polovnjaka koji nije mogao jednu utakmicu da odigra u prosjecnom klubu 2. lige Srbije.Zip je napisao/la:Bas, fuj da se vjeruje kad klub to kaze...
Samo treba vjerovati forumasima, na kraju krajeca oni bolje znaju nego ljusi u klubu :kaf:
Ilievski ne zna kako mu se koji igrac zove,a kamo li sta viseEvander je napisao/la:Koliko dugo je Ilievski u klubu?
Za svo to vrijeme, sta je on konkretno uradio?
A vjerujem da ima platu u novou najplaceninijih igraca. Da cujem, sa cim je to opravdava taj strasni manager europskog kova?
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Ghost67, muhamedhulk, OzmoodPinglewood, perodeformero, PingoFTW, Seipronto, Vanja8 i 54 gosta.