FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 30 jan 2018, 17:16

zagorski je napisao/la:
Evander je napisao/la:Koliko dugo je Ilievski u klubu?
Za svo to vrijeme, sta je on konkretno uradio?

A vjerujem da ima platu u novou najplaceninijih igraca. Da cujem, sa cim je to opravdava taj strasni manager europskog kova?
Ilievski ne zna kako mu se koji igrac zove,a kamo li sta vise :D
koji si ti faktor/kurko da procjenjuješ rad menagera? stavi svoj cv, pa da vidimo, kao prvo čovjek uspješno vodi Messer, ako mu švabo vjeruje , mi ne trebamo jel? cool story bro :tralala:

što tebe boli nečija plata? jel je ti plaćaš? jel nekom fali nešto? mislim da ti smeta jer ti je havera nekog ili baš tebe nabio iz kluba....konkretno ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 30 jan 2018, 17:17

Samo jedno pitanje, ako moze :mrgreen: s obzirom da duuugo nisam pisao. Koliko nas, medu kojima sam i ja, yebe mater svima koji nisu htjeli da prodaju Radovca u ono vrijeme (Zenit, Bayern i ostali su se interesovali :lol: :lol:) , dragulja, a sada bi ga dali za 5 kg jabuka???
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 jan 2018, 17:18

slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2018, 17:19

Sretno!

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 jan 2018, 17:22

Kako vas vise nije stid opravdavati neigranje akademije nekakvim ganjanjem rezultata????

PA GDJE SU VAM TI REZULTATI???????????????

Zrinjski mlati titule, pa proda igraca u BUndes Ligu. Mi igraca kao Menalo necemo napraviti za 10 godina. Zelju je nepotrebno i spominjati sta je uradio u odnosu na nas unazad 10 godina sto se tice omladinskih pogona.

Evo, ok. Ni ove godine necemo forsirati juniore. Na kraju sezone, ako ne osvojimo titulu, da li ce uprava i strucni stab stati pred javnosti i reci "usrali smo". Da li ce iko odgovarati na kraju za eventualni neuspjeh na kraju sezone?
Trece, cetvrto mjesto jeste neuspjeh. Ispadanje u prvom kolu kupa jeste neuspjeh. Ispadanje od amatera u Europi jeste neuspjeh. To sto neces napraviti niti jednog igraca za prvih 11 naredne sezone i to je neuspjeh. Izgubiti dva derbija, jeste neuspjeh.
Evo doci ce te neke pare od Cimirota i od ovih momaka sto odose. Ovaj prelazni rok nece biti ulozene u dovodjenje igraca sigurno, a garantujem da nece ni na ljeto.
Radi cega mi onda prodajemo te momke? Da bi tavorili na trecem, cetvrtom mjestu svake sezone?
Je li to taj uspjesni proekat "Europsko FK Sarajevo"?

Radi cega mi imamo najvise uposlenih u administraciji u cijeloj ligi?

P.S. Ovaj bezobrazni placenik jos okrivljuje Hadzica sto je imao zelju da ode!!!???? Trbao je fakat imati zelju da ostane i da na ljeto produzi do Visocke Bosne. Momka su bez ikakvog razloga gurnuli u drugi plan. Ono sto je odigrao pocetkom sezone, bilo je i vise nego dobro i apsulutno je zasluzio da igra i kasnije. Momku sretno. Izvukao se iz ralja nesposobnjakovica i sitnih taldzija. Mozda nesto i napravi od karijere, ovdje ne bi sigurno.
Samo ne znam, kakav smo primjer dali ostalim mladim igracima.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 30 jan 2018, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jan 2018, 17:22

Ado76 je napisao/la:Samo jedno pitanje, ako moze :mrgreen: s obzirom da duuugo nisam pisao. Koliko nas, medu kojima sam i ja, yebe mater svima koji nisu htjeli da prodaju Radovca u ono vrijeme (Zenit, Bayern i ostali su se interesovali :lol: :lol:) , dragulja, a sada bi ga dali za 5 kg jabuka???
pitanje da li su postojale te ponude zaista ako jesu one što su se spominjale onda je fakat šteta, to je bila ona bombaška uprava tako da to nije baš sigurno, mada momak može fino odigrat idalje ubjeđen sam, mislim da će dobiti minutaže sigurno...nekih 300-500 milja bi bilo odlično za sviju...

meni je ipak najveći žal sto odbismo 350 milja EUR za Šefku onomad :D plače mi se isad :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jan 2018, 17:23

Ode i Sadiku! :bow: :bow: :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 jan 2018, 17:24

Ako @zuka ima dobre info 300k € + 15% od narednog transfera za Nedima. Veladzic samo 100k €, bez bonusa.
Dakle 400k € + 500k € od Cimirota. Moze se i kamp nesto uraditi, uz Obradovica npr.
ABda Evropa na ljeto..jos 500k €. I uspjesna godina. :D
Hajmo sad prvo tog napadaca dovesti! Hajde Obrade, saraj!!! :mrgreen:
PS. Eto i od Sadikua love :ljepota:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 30 jan 2018, 17:26

Memara je napisao/la:Kamp za „U-15“ reprezentativce Bosne i Hercegovine biće održan od 31. januara do 2. februara u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

Selektor Zoran Erbez je za ovu reprezentativnu akciju pozvao sljedeće igrače:

Luka Damjanović (Borac), Benjamin Ćosić (Sarajevo), Mihajlo Jovašević (Borac), Eldin Džafić (Sarajevo), Amar Musić (Željezničar), Nedžib Sibalo (Čelik), Admir Bistrić (Zvijezda Gradačac), Enis Beča (Velež), Ivan Grgić (Sarajevo), Boro Erić (Sarajevo), Aleksej Golijanin (Crvena Zvezda), Džafo Hadžić (Krupa), Ed Nezirević (Sarajevo), Tibor Puškar (Borac), Irman Sejmenović (Sarajevo), Eldar Mulaosmanović (Željezničar), Azur Mehmić (Čelik), Faruk Dalipagić (Sarajevo), Tomislav Krstanović (Široki Brijeg), Petar Šetka (Široki Brijeg), Faruk Hodžić (Sarajevo), Dženit Hajdarević (Sarajevo), Milan Milunović (Slavija), Obren Kljajić (Australija), Muhamed Šahinović (Sarajevo), Danijel Šunjić (Borac), Đorđe Đogić (Zrinjski), Salih Viteškić (Sarajevo), Ervin Gigović (Helsingborgs IF, Švedska), Vedad Ćosić (SV Donau, Austrija), Haris Raščanin (Admira Wacker, Austrija), Benjamin Kanurić (SV Deutz 05, Njemačka), Radoje Gvozdenović (Zvijezda 09).

Bh pioniri će za tri dana priprema odraditi 4 treninga, a prvi je na rasporedu sutra u 15:00 sati.

11 :bow:
Dženit Hajdarević (Sloboda ili Sarajevo) :?:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 jan 2018, 17:26

Ja u životu svom nisam bio na temi kao što je ova. Ovo je toliko specifična i "teška" tema, da to nije normalno. Registrovao sam se da bi bio ovdje, samo na ovoj temi, a sad jednostavno uđem da vidim neke osnovne stvari i novosti, te pročitam postove od meni regularnih tipova ovdje, kao što je skoroalen, mortem, forest, a tu je i derdiyok kojeg poznajem s druge teme. Vjerovatno ima još takvih regularnih ljudi, ali se ne mogu sjetiti sviju napamet. To su likovi s kojima možeš normalno diskutovati, pa ako nisi upravu ili u toj situaciji imaš pogrešnu percepciju, oni ti kažu "nije tako, ovako je", daju ti činjenice, argumente itd.

Toliko nekakvih "sorti" ima, da je to čudo jedno. Imaš regulara likove, s kojima mozeš normalno diskutovati. Imaš lika poput onog Lacostea, koji samo uđe i napiše "sagnite se babuki" i ode. Imaš lika kao adu, koji uđe i baci šuplju i tako napravi opštu pometnju. Imaš likove poput zagorskog (valjda sam potrefio, pošto ima još jedan sličan nick), tottija i siuoxa onog koji je pod drugim imenom, koji isto kao da se dogovaraju šta će pisati, pa poslije lupe jedan drugom "tokralju" i pišu "nisam dugo boljeg forumaša vidio" i tako neke stvari :D. Lafo idu na taj neki kritičarski aspekt, ali to na kraju ispadne cirkus. Sioux je pisao za Halilovića da je igrao s njim na terminu i da po tome zna kakav je, što je meni presmiješno. Imaš preoptimiste kao što je zip čini mi se, kojima je sve vazda divno krasno, ma bombon, pa onda krvljenje s ovim "kritičarima itd. Ništa uvredljivo zip, samo mi je takvo zapažanje.

Bit je da smo ovdje svi radi FKS, da razmjenjujemo neke zanimljivosti i novosti u vezi Kluba, da se odvija normalna i zdrava diskusija. A ovdje sve obrnuto, iz krajnosti u krajnost.
Pobijedi se Qarabag, odmah priča "ajj šta se radujete, to je bila njihova deveta ekipa", "samo se vi radujte, tako ste bili i kad je bio Ješić", "ma bezveze odigrali, ljudi se nisu uopšte trudili protiv nas" itd. Pa pusti me da budem u finom raspoloženju nakon veoma dobro odigrane tekme, gdje sam vidio strašnu želju, nabrijanost, trku, presing, kretnju itd. Radujem se kad vidim kakav potencijal i kvalitet ima ova ekipa, na čelu s našom legendom, Husrefom. Nemoj mi odmah nabijati tu neku priču negativnu. I ja se slažem, ništa to nije mjerilo, jer ćemo ih vidjeti u prvenstvu, ali kad vidiš takvu igru i pristup, onda i imaš pozitivno razmišljanje i nadu pred ligu.
Uleti neki tenkre i napiše "nema para, kasa Kluba presušila", odmah se frka složi, eto ovih, eto onih itd.
Dovede se Halilović, znači nisi ga u životu gledao ni na TV, a kamoli uživo, odmah osude, pljuvanje, pisanje, srranje po njemu. A rekao sam da sačekamo svi s rezimeom, dok ga ne vidimo na djelu, a čovjek već pokazuje da bi mogao biti veoma dobro i korisno pojačanje. Došao Grbović na PROBU, da uvidi trener može li nam poslužiti, ima li šlifa, odmah osude. Šta me briga gdje je prije igrao? Prvo teren, pa onda sve ostalo. Momak odigrao korektno jučer, hitar i borben, još samo me zanima ta tehnička strana, ali mislim da je i tu dobar, no vidjećemo.

Bitno je da je prisutna zrela konverzacija između svih, da nema "potpaljivanja", da te neki debil nešto iznervirati radi neke gluposti i laži, da se ne pljuje po drugima i takvih gluposti. Ako je došao novi igrač, pa daj mu tu podršku, pa onda sudi nakon određenog broja mečeva. A ne odmah "pu ebem mu majku igrao u Teleoptiku", "pu ebem mu familiju igrao negdje tamo po Austriji", "kakav ovaj, igrao ja s njim termine, ma odron" itd. Zar je teško reći "mislim da nisi upravu, mislim da je to ovako je jer je to tako i tako, to su ti činjenice" ili slično, a ne odmah "ma mutav si ti balvane", ebem ti ovo, ebem ti ono.

Recimo više sam na temi Barce, jer imaš racionalnijih i zrelijih tipova nego ovdje, gdje je diskusija na veoma dobroj razini, bez nekakvih gluposti, gdje se piše da FKS nije veliki klub, da je prosječan i tako neke stvari, što je jadno. Kad bi to bilo i ovdje, bila bi divota za čitati svaki post. Nešto duži post, ali eto, imao sam potrebu da ovo napišem. :bih:
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 30 jan 2018, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 30 jan 2018, 17:27

Nama je potreban lijevi bek i napadac vrhunskog kalibra, bar nivo Ahmetovica.
Sabrine mi moje!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 30 jan 2018, 17:28

DenchiNL je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Samo jedno pitanje, ako moze :mrgreen: s obzirom da duuugo nisam pisao. Koliko nas, medu kojima sam i ja, yebe mater svima koji nisu htjeli da prodaju Radovca u ono vrijeme (Zenit, Bayern i ostali su se interesovali :lol: :lol:) , dragulja, a sada bi ga dali za 5 kg jabuka???
pitanje da li su postojale te ponude zaista ako jesu one što su se spominjale onda je fakat šteta, to je bila ona bombaška uprava tako da to nije baš sigurno, mada momak može fino odigrat idalje ubjeđen sam, mislim da će dobiti minutaže sigurno...nekih 300-500 milja bi bilo odlično za sviju...

meni je ipak najveći žal sto odbismo 350 milja EUR za Šefku onomad :D plače mi se isad :D
Pa po tome je Radovac bio megatalenat, pa evo kako je to dokazao. J*** ti medije i dizanje u nebesa balavaca od 16-17 godina, na sta se primi 90%ljudi
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 jan 2018, 17:29

Ja da sam na mjestu Hadzica isto bi postupio. Lik je izasao u susret klubu i produzio ugovor. I vjerujem da je i on u tom trenutku ocekivao da ce dobiti vise sanse. Medjutim dobivao je mizerne minute.. Ne bi se ni Messi pokazao sa toliko malom minutazom, a kamali on. Tako da bolje da ide vani , neg da se gusi u ovoj ligi jos kao rezerva. Hvala mu, nadam se da smo te neke pare uzeli, a vjerujem da bi jos vise da smo ga forsirali malo vise. Al et..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 jan 2018, 17:30

Esport je napisao/la: Dženit Hajdarević (Sloboda ili Sarajevo) :?:
Sarajevo :thumbup:

"Sarajevo dovelo talentovanog Tuzlaka" 22.1.2018

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jan 2018, 17:31

Bordo prica se nastavlja! I ove sezone svi putevi vode akademce sto dalje od Koseva! Ko li iduci odlazi? :cool:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2018, 17:31

Nikad bolji zimski prijelazni rok sto se tice finansija :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 30 jan 2018, 17:32

Memara je napisao/la:
Esport je napisao/la: Dženit Hajdarević (Sloboda ili Sarajevo) :?:
Sarajevo :thumbup:

"Sarajevo dovelo talentovanog Tuzlaka" 22.1.2018
Super

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jan 2018, 17:33

Evander je napisao/la:Kako vas vise nije stid opravdavati neigranje akademije nekakvim ganjanjem rezultata????

PA GDJE SU VAM TI REZULTATI???????????????

Zrinjski mlati titule, pa proda igraca u BUndes Ligu. Mi igraca kao Menalo necemo napraviti za 10 godina. Zelju je nepotrebno i spominjati sta je uradio u odnosu na nas unazad 10 godina sto se tice omladinskih pogona.

Evo, ok. Ni ove godine necemo forsirati juniore. Na kraju sezone, ako ne osvojimo titulu, da li ce uprava i strucni stab stati pred javnosti i reci "usrali smo". Da li ce iko odgovarati na kraju za eventualni neuspjeh na kraju sezone?
Trece, cetvrto mjesto jeste neuspjeh. Ispadanje u prvom kolu kupa jeste neuspjeh. Ispadanje od amatera u Europi jeste neuspjeh. To sto neces napraviti niti jednog igraca za prvih 11 naredne sezone i to je neuspjeh. Izgubiti dva derbija, jeste neuspjeh.
Evo doci ce te neke pare od Cimirota i od ovih momaka sto odose. Ovaj prelazni rok nece biti ulozene u dovodjenje igraca sigurno, a garantujem da nece ni na ljeto.
Radi cega mi onda prodajemo te momke? Da bi tavorili na trecem, cetvrtom mjestu svake sezone?
Je li to taj uspjesni proekat "Europsko FK Sarajevo"?

Radi cega mi imamo najvise uposlenih u administraciji u cijeloj ligi?
kakvo neigranje akademije šta pričaš? pa igraju djeca...i igrat će kad god bude prilike...što je teško shvatit da će se ići na trofeje? iako se fuli , opet će se ići nećeš odustati...koliko Menala je napravio Široki prije Menala, krompir, i poslije isto...što sad o prošlosti pričaš? to je prošlo pogledaš trenutno stanje u našoj akademiji i op drugih timova i retardinju je jasno gdje je ko...godisnje napraviti igrača za prvih 11??? pa to Barca ne uspijeva svake godine jesi dobar ti? koji hebeni klub ti zamisljas da izbaci iz juniora igraca za prvih 11 GODISNJE!!! gdje je taj klub??? molim te pij svoju terapiju...

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 30 jan 2018, 17:38

Za ovu trojicu Sarajevo je dobilo milion KM, dobro cifra pravo
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jan 2018, 17:38

@AlfredNobel logično da je mirnije na Barceloninoj temi kad govoriš o yebeno najboljem klubu na svijetu. :mrgreen: Msm šta se tamo može loše desit? Već prvaci, nogirat će ove moje jadnike u LP, u kupu isto tako nemaju prepreka... nema tamo Poture da slika nokte, nema Valentina, Kantardžića, nema forumaša koji zastupaju igrače i tako dalje. Mislim, ja se ni ovdje ne nerviram, svako ima svoje mišljenje, i svima nam je jasno da situacija nije bajna al jbg, više volim aktivan forum pa da se u pola sata ispiše 10 stranica pljuvanja nego da za cijeli dan budu tri posta. :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Laganini1986 i 17 gostiju.