DevilsAdvocate je napisao/la:Sarajevo je u samo mjesec dana uspilo da proda 4 najveca talenta (Rondic,Sadiku,Veladzic,Hadzic) u klubu poslednjih nekoliko godina i to za cifru manju nego sto Radnik proda svog jednog jedinog mladog talenta Serbecica![]()
![]()
Nit titule, nit para, nit koji k, ja ne znam sta je vise cilj tog kluba, ja da sam navijac zapitao bih se, da su barem uzeli neki trofej u posljdnjih par godina pa hajd vec jedva evropu izbore i isapdaju od Zarie Balti i ne daju sansu najtalentoavnijim igracima, dovode polovnjake iz srbije da uzimaju mjesto djeci, motaj kablove, gasi mjesalicu, pusti permant, svaka cast Sarajevo
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Da su iole pametni glave bi im poskidali, ostetise ih braca iz njihove Uprave za ko zna koliko para.DevilsAdvocate je napisao/la:Sarajevo je u samo mjesec dana uspilo da proda 4 najveca talenta (Rondic,Sadiku,Veladzic,Hadzic) u klubu poslednjih nekoliko godina i to za cifru manju nego sto Radnik proda svog jednog jedinog mladog talenta Serbecica![]()
![]()
Nit titule, nit para, nit koji k, ja ne znam sta je vise cilj tog kluba, ja da sam navijac zapitao bih se, da su barem uzeli neki trofej u posljdnjih par godina pa hajd vec jedva evropu izbore i isapdaju od Zarie Balti i ne daju sansu najtalentoavnijim igracima, dovode polovnjake iz srbije da uzimaju mjesto djeci, motaj kablove, gasi mjesalicu, pusti permant, svaka cast Sarajevo
Jos oni zadovoljni sto nesto sitno kanu.
Životni saputnik! 1921
-
KanistuViniga
- Kontakt:
Objasnio, samo se čuvaj smajli brigade.DevilsAdvocate je napisao/la:Sarajevo je u samo mjesec dana uspilo da proda 4 najveca talenta (Rondic,Sadiku,Veladzic,Hadzic) u klubu poslednjih nekoliko godina i to za cifru manju nego sto Radnik proda svog jednog jedinog mladog talenta Serbecica![]()
![]()
Kuc kuc
Ti si Željin Srbin Amidža!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Inače za one koji nisu u toku,Rokoko87 je napisao/la:Ti si Željin Srbin Amidža!
Amidža ili stric je predsjednik kluba pod nazivom FKS koji predstavlja katila posmatranog kluba. U krvnom je srodstvu sa tim klubom, ali im ne upumpava pare pa su oni dužni sami da opstaju, kao što vidite, prodajom mladih talenata za mekinje.
U bošnjačkim porodicama za strica više je u upotrebi naziv amidža, za stričevića amidžić dok se u srpskim i hrvatskim porodicama uglavnom zove stric, s tim da Srbi ponekad očevog brata nazivaju i ćić ili čiča.
Inače, adžuka, kako mu je Dinokio tepao je osoba koja je sklon zaboravljanju pa je tako zaboravio da ima klub u našoj lijepoj domovini.
Zaista, kada sagledate sve ove činjenice, ne možete a da se ne zapitate POBOGU, ZAŠTO JE ON AMIDŽA?, ali eto neka nas svakakvih.
Amidža, amidža, amidža!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ovo je skandal i sramota za Bh.fudbal.. Sto je najsmjesnije odose mladi talenti za male pare, a pare se onda trose izmedju ostalog za igracine koje nisu mogli igrat u drugoj austrijskoj ligi, srpske polovnjake itd itd...zato nas i nema u evropi nigdje i svake godine na novo nam se smiju amateri iz malte,moldavije,andore,estonije....smijesno je ko sve vodi nase klubove i kako se olahko djeca rasprodavaju. Nema nikakvog plana ni vizije, nema nista !!!!!!DevilsAdvocate je napisao/la:Sarajevo je u samo mjesec dana uspilo da proda 4 najveca talenta (Rondic,Sadiku,Veladzic,Hadzic) u klubu poslednjih nekoliko godina i to za cifru manju nego sto Radnik proda svog jednog jedinog mladog talenta Serbecica![]()
![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Prodali najbolje igrače iz Akademije za sitnicu bez ozbiljne prilike u prvom timu... razočaravajuće, valjda će sad Mustafic i Sabanovic dobiti pravu priliku.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Citava strategija ulaska Vincenta Tana u Sarajevo je upravo to. Kroz akademiju da izbaci sto vise igraca, da ih sto prije plasira u strane klubove, evt dobije nesto na transferu, i sto mu je bitnije kompenzaciju za treniranje od buducih transfera. Tako ce i dobiti povrat svoje investicije sto je usao u klub. Nema tu nekog pravog razvoja igraca. Sad ces ti viditi na portalima novi Suarez, novi ovaj novi onaj, da se tako opet pokusa progurati neki novi igrac, a to najlakse ide preko mladih selekcija.Vucevich je napisao/la:Prodali najbolje igrače iz Akademije za sitnicu bez ozbiljne prilike u prvom timu... razočaravajuće, valjda će sad Mustafic i Sabanovic dobiti pravu priliku.

Nikola Kosanic potpisao za Braunschweig U19.
Zukanovic je napisao/la:
Nikola Kosanic potpisao za Braunschweig U19.

a sto je saren
Zarathustra
Mihojevic na pragu prelaska u PAOK>
Ova U21 bas dobra postaje.
Karacic - Civic, Mihojevic, Serbecic, Gazibegovic - Hadziahmetovic, Cavar - Jukic, Gojak, Menalo - Demirovic
Mokri snovi.
Karacic - Civic, Mihojevic, Serbecic, Gazibegovic - Hadziahmetovic, Cavar - Jukic, Gojak, Menalo - Demirovic
Mokri snovi.
Uz sve ove transfere, cudi me da Menalo ne pravi ozbiljan transfer kad je daleko najbolji igrac.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Cega je daleko najbolji igrac?Vucevich je napisao/la:Uz sve ove transfere, cudi me da Menalo ne pravi ozbiljan transfer kad je daleko najbolji igrac.
Životni saputnik! 1921
U21 igrac u BiHPLEisenbahner1921 je napisao/la:Cega je daleko najbolji igrac?Vucevich je napisao/la:Uz sve ove transfere, cudi me da Menalo ne pravi ozbiljan transfer kad je daleko najbolji igrac.
Ili je to ipak Denis Zeric?
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Nije, Menalo je.Vucevich je napisao/la:U21 igrac u BiHPLEisenbahner1921 je napisao/la:Cega je daleko najbolji igrac?Vucevich je napisao/la:Uz sve ove transfere, cudi me da Menalo ne pravi ozbiljan transfer kad je daleko najbolji igrac.
Ili je to ipak Denis Zeric?
Životni saputnik! 1921
ide on na ljeto 100%, mozda obara cimirotov transfer, do sad siroki ne pusta ispod milion eura, sad mozda i viseVucevich je napisao/la:Uz sve ove transfere, cudi me da Menalo ne pravi ozbiljan transfer kad je daleko najbolji igrac.
Zarathustra
Od koga su imali ponude?Moggi je napisao/la:ide on na ljeto 100%, mozda obara cimirotov transfer, do sad siroki ne pusta ispod milion eura, sad mozda i viseVucevich je napisao/la:Uz sve ove transfere, cudi me da Menalo ne pravi ozbiljan transfer kad je daleko najbolji igrac.
Takodjer, zar nije onaj Ajdin Redzic trebao napravit transfer prije 2 godine u Francusku?
Ma često to fino izgleda na papiru, ali začas se raspe generacija i svede na dva-tri upotrebljiva igrača, ako i toliko...Evo prije par godina smo imali mlade Hodžića, Prcića, Bajića, Prevljaka, Cimirota, Hajradinovića, Memiju, Krunića, vjerovatno još neko koga sam zaboravio, svi su bili u 2-3 godine razmaka... Iz Širokog se računalo na Zakarića, ovako kako se sad piše o Menalu.Vucevich je napisao/la:Mihojevic na pragu prelaska u PAOK>
Mokri snovi.
Nikad nisam razumio ko radi skauting u ovim mladim selekcijama pa dobijemo igrace iz njemacke 5. lige ili C igrace iz Dinama, Zvezde?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, General505, HariTz, Micron, Miske01 i 32 gosta.