Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Ista situacija kao sa Čehom kad nije htio ići iz Londona pa prešao kod nas.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa i Čeh je šupak koji ne zna penala odbraniti, zadovoljan ? 

**** mater i tebi i Čehu i Obamejangu i Kevinu Princu BoatenguArsene Wenger has provided an update on the Arsenal’s proposed move for Pierre-Emerick Aubameyang.
Speaking after the Gunners 3-1 defeat at Swansea, the Frenchman told Sky Sports: “We will know about that tomorrow morning.”
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
A Jeromu ?Jack je napisao/la:**** mater i tebi i Čehu i Obamejangu i Kevinu Princu BoatenguArsene Wenger has provided an update on the Arsenal’s proposed move for Pierre-Emerick Aubameyang.
Speaking after the Gunners 3-1 defeat at Swansea, the Frenchman told Sky Sports: “We will know about that tomorrow morning.”
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Orny postade meme godine
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Naši amateri greškom pustili video gdje Arsene potvrđuje Aubameyanga.
Bild piše da kebabdžija produžuje zbog Kvazigabonca, ženske i hrpe para.
Neka smo vidjeli sinoć koliko je Alexis bio trula jabuka.
Bild piše da kebabdžija produžuje zbog Kvazigabonca, ženske i hrpe para.
Neka smo vidjeli sinoć koliko je Alexis bio trula jabuka.
Mi ćemo kvazigabonca dobit skoro džabe. Riješili smo se Alexisa a za njegove pola plate doveli smo Aubameyanga. 

BREAKING: Mesut Özil has agreed a new deal with #AFC according to Bild info. Aubameyang signing was key.
https://t.co/9PVFwqLtGi

Ako produži, biće stvarno fenomenalno i definitivno leti ispred Fabregasa na toj listi Arsenalovih veznjaka, ako i nije prije bio ispred Cesca.
Svake godine smo igrali finale Kupova sa njim u ekipi, otkada je došao uzeli smo 3 FA Kupa, dva Community Shielda i imamo priliku osvojiti Carabao Kup (Karling).
Nadam se da će Arsenal samo da potvrdi ovu informaciju, ovo je najveća vijest trenutno za Arsenal, vidjeli smo kolika je razlika između njega i ološa koji igra za Arsenal, nevjerovatna.
Jest, sinoć je izgubio loptu prije njihovog gola i umjesto da ganja svog igrača, on nešto maše rukom Masonu.AA23 je napisao/la:Svake godine smo igrali finale Kupova sa njim u ekipi, otkada je došao uzeli smo 3 FA Kupa, dva Community Shielda i imamo priliku osvojiti Carabao Kup (Karling).
Nego, malo da te ispravim:
osvojili smo 3 FA Kupa i 3 CS-a,
nismo igrali finale kupa 2015-16.
Potvrđen Kvazigabonac. Oko 56 miliona funti je odšteta (valjda plaćamo i Batshuayievu posudbu
).

- Marsal
- Kontakt:
Kakvi smo mi glupani
https://www.arsenal.com/news/pierre-eme ... yang-signs
Za ove pare se možda mogao i golman uzet i kakav veznjak...e moji glupani.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jedva cekam da svima Auba zapuši usta, ne znam sto ste toliko protiv njegovog dolaska

Zato sto smo primili vise golova od West Bromwicha, eto zasto.Gunners90 je napisao/la:Jedva cekam da svima Auba zapuši usta, ne znam sto ste toliko protiv njegovog dolaska![]()
![]()
Doveli su ovog ali je problem ostao isti. Genijalci
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Eee, ali smo i dali više golova od njih!Jack je napisao/la: Zato sto smo primili vise golova od West Bromwicha, eto zasto.

To je jadno.kao dan da se trebao dovesti veznjak,ali nisam sinoc vidio ni da smo nesto ubili yebenog swonsia u napadu jedva im gol dali,znaci ni unapadu nije sve bajnoMarsal je napisao/la:Kakvi smo mi glupani
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sretno gabonska kokosko 
Nikad ga nisam gledao a da nije promasio 2-3 zicera al hajde da vidimo kako ce se ovdje pokazati. Sto se tice odbrane ovoj ekipi najvise treba dobar DMF pogotovo ako je velski Zidan na terenu pa tek onda stoper ali to je vec stara vijest. Ovdje se o DMFu prica sto godina ali ga docekati necemo dok je voajer na klupi.

Nikad ga nisam gledao a da nije promasio 2-3 zicera al hajde da vidimo kako ce se ovdje pokazati. Sto se tice odbrane ovoj ekipi najvise treba dobar DMF pogotovo ako je velski Zidan na terenu pa tek onda stoper ali to je vec stara vijest. Ovdje se o DMFu prica sto godina ali ga docekati necemo dok je voajer na klupi.
DMF-a možete zaboraviti dok je Wenger živ. Nešto se spominje Max Meyer iz Schalkea, ali ni on nije specijalac za tu poziciju.
Presmiješno..@Aubameyang7 scored 100 goals for @BVB since the start of 15-16 season, 45 more goals than any player has scored for @Arsenal in this period
Imamo DMa, šiptarku šampitu nabijem ga na kuratz
Po FM koliko znam on je vise ofanzivni vezni,koji moze igrati i cwntralnog ali.ne los igracArtetitis je napisao/la:DMF-a možete zaboraviti dok je Wenger živ. Nešto se spominje Max Meyer iz Schalkea, ali ni on nije specijalac za tu poziciju.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.