Lako je protiv Lokomotive..Eisenbahner1921 je napisao/la:
Ubrzo.
Nema talenata u nasim klubovima, svi sto dolaze iz PLBiH su amateri a juniorska selekcija jedne ekipe iz PLBiH u 24 najbolje u Europi.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
https://sportsport.ba/fudbal/menalo-hrv ... sno/266744dubrovnik je napisao/la:Ako Menalo ode u Dinamo vrlo lako bi se moglo dogoditi da ga izgubimo.
Steta bi bila.
"Doista ne znam kako se to pitanje odjednom počelo privlačiti kroz medije. Nikad nisam imao nikakav kontakt sa HNS-om, Fudbalski savez BiH mi vjeruje od 18. godine, prošao sam mlađe selekcije, sad sam zaigrao i za A reprezentaciju, pa mislim da je moj odgovor oko toga jasan", kazao je Menalo.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Realno on nikad nece biti kalibar za repezentaciju Hrvatske, ovim samo kupuje navijace BiH kao fol odbio on nekog igrace za nas, Hrvatska ovakvih ima 5-6 na sirem spisku samo da ne spominjem u21 repezentaciju...Vucevich je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/menalo-hrv ... sno/266744dubrovnik je napisao/la:Ako Menalo ode u Dinamo vrlo lako bi se moglo dogoditi da ga izgubimo.
Steta bi bila.
"Doista ne znam kako se to pitanje odjednom počelo privlačiti kroz medije. Nikad nisam imao nikakav kontakt sa HNS-om, Fudbalski savez BiH mi vjeruje od 18. godine, prošao sam mlađe selekcije, sad sam zaigrao i za A reprezentaciju, pa mislim da je moj odgovor oko toga jasan", kazao je Menalo.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
I meni nije jasno sto se dize panika?
Menalo je bio standardni clan svih mladih selekcija, sada je clan seniora...ne znam sta se treba vise uraditi?
Ako i pored toga hoce da igra za Hrvate, neka mu je sa srecom, to je linija tolerancije ispod koje ne treba ici.
Naravno, trenutno ne bi bio niti medju 10-15 hrvatskih krilnih napadaca, tako da ako je budala, neka ide.
Menalo je bio standardni clan svih mladih selekcija, sada je clan seniora...ne znam sta se treba vise uraditi?
Ako i pored toga hoce da igra za Hrvate, neka mu je sa srecom, to je linija tolerancije ispod koje ne treba ici.
Naravno, trenutno ne bi bio niti medju 10-15 hrvatskih krilnih napadaca, tako da ako je budala, neka ide.
- Goalgetter
- Kontakt:
A gdje je on to rekao da je nekog odbio? Fino je momak objasnio situaciju ne znam sta vise zelite od njega.DevilsAdvocate je napisao/la:Realno on nikad nece biti kalibar za repezentaciju Hrvatske, ovim samo kupuje navijace BiH kao fol odbio on nekog igrace za nas, Hrvatska ovakvih ima 5-6 na sirem spisku samo da ne spominjem u21 repezentaciju...Vucevich je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/menalo-hrv ... sno/266744dubrovnik je napisao/la:Ako Menalo ode u Dinamo vrlo lako bi se moglo dogoditi da ga izgubimo.
Steta bi bila.
l have a dream, da moja djeca jednoga dana nece biti iznenađena kada neko rodjen u bih(ovaj je igrom slucaja u Splitu) odluci da igra za istu, a da ne bude prica kako nije kalibar za komsije pa zato.
Zarathustra
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
+1Moggi je napisao/la:l have a dream, da moja djeca jednoga dana nece biti iznenađena kada neko rodjen u bih(ovaj je igrom slucaja u Splitu) odluci da igra za istu, a da ne bude prica kako nije kalibar za komsije pa zato.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Damir Bektic potpisao za drugu momcad Werder Bremena 
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Eldar Civic se vratio nakon povrede i odigrao danas 70 minuta u pobjedi Sparte protiv Aalborga, Zinedin odigrao zandjih 10min 
ovaj werder nam samo unistava igrace, husejnovic, hajrovic..PrinceofVeresija je napisao/la:Damir Bektic potpisao za drugu momcad Werder Bremena
Zarathustra
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Onaj Turcin-Belgijanac Alper Ademoglu sto se dovodio u vezu s nama presao iz Schalke u Bursaspor 
zar se dovodio, vidim turska i belgija igraoPrinceofVeresija je napisao/la:Onaj Turcin-Belgijanac Alper Ademoglu sto se dovodio u vezu s nama presao iz Schalke u Bursaspor
Zarathustra
Njemu je otac Bošnjak iz Novog Pazara
Naučite molim vas da je Menalo iz Čapljine, ako nije baš prevelik problem.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Raif Husic ( iako nije nikada zaigrao za nas, ali je haman imao nijet )Moggi je napisao/la:ovaj werder nam samo unistava igrace, husejnovic, hajrovic..PrinceofVeresija je napisao/la:Damir Bektic potpisao za drugu momcad Werder Bremena
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Mislio sam i ja tako ali evo ovdje čovjek sam objasnio.HankMoody je napisao/la:Naučite molim vas da je Menalo iz Čapljine, ako nije baš prevelik problem.
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/tr ... u/6988068/- To je malo izvađeno iz konteksta, nisam baš tako izjavio. Ali, ne krijem da sam hajdukovac! Rođen sam u Splitu, odrastao u Čapljini, a tamo je grad pola-pola, u gradu postoje jake grupe BBB-a i Torcide. Profesionalac sam, jasno da mi laska ako me želi Dinamo, to je veliki kompliment.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
"Smajić ima ugovor sa Slobodom do juna 2020. godine, a već na ljeto, može se očekivati njegov transfer, jer se izvan svake sumnje radi o vanserijskom talentu. Kako nezvanično saznajemo Smajić bi najvjerovatnije karijeru mogo nastaviti u Italiji, a Sloboda bi na njegovom transferu mogla da profitira više od milion KM. "
Zarathustra
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Smajic je u dresu kadetske reprezentacije pokazao da je talenat, uz aBd trud i zdravlje moze postati dobar fudbaler.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Malo morgen..Moggi je napisao/la:"Smajić ima ugovor sa Slobodom do juna 2020. godine, a već na ljeto, može se očekivati njegov transfer, jer se izvan svake sumnje radi o vanserijskom talentu. Kako nezvanično saznajemo Smajić bi najvjerovatnije karijeru mogo nastaviti u Italiji, a Sloboda bi na njegovom transferu mogla da profitira više od milion KM. "
Da li je to čisto nagađanje ili ima izvor neki?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.