Hajd ti decidno objasni koliko te placaju da nas ubjedjujes da je mlijeko crno, jel se salis sa ovim "na koji nacin" ? Kome ti se*es ociju ti..DenchiNL je napisao/la:juče sam stavljao izjave Nedima u portugalu...ON je želio ići, u januaru rekao svojoj agenciji da mu nađe klub, cilj mu bio da igra vani...sarajlija je napisao/la:Hajmo sad ovako postaviti stvari.DenchiNL je napisao/la:
Moramo biti svjesni da izmišljaš i da samo naročito glup čovjek bi uložio milione i vraćao ih godinama, osim što ne postoji legalan način da se to uradi, dakle kažnjivo je...iznimno je i glupo, Tan je milijarde zaradio jer je pametan a ne glup...stručnjak![]()
Covjek vidio sa ne ide onako kako mu je obecavano i polako poceo da vraca svoje ulozeno kroz brzu prodaju mladih igraca iz akademije putem menadjerskih agencija.Pa citavo ljeto mali Nedim se potuca po kojekakvim probama.
Evo hajde ti meni objasni samo ovu cinjenicu.
Kako ova dvojica mogu valjati nekakvim portugalcima a nama ne valjaju da probamo uzeti vecu cifru,odnosno gurnuti ih u prvi tim.
Samo mi to objasni.
evo otišao je, drugi juniori će igrati za nas...kao što je igrao cimi i marko...
hajde sad decidno objasni na koji način može iznijeti pare iz kluba gdin Tan? pošto lažeš ovde menadžeru? kojom transakcijom sa računa FKS?
Ova uprava je razbojnicka, lopovska i uhljebljeni su svi..
Najveci klub u BiH se svake godine bori za Evropu ? Repuh ? Transfer politika ? Sta su to uradili pa ih toliko volis ? Osvojili neki cuveni, najjaci, nezvanicni turnir ? Napravili kucicu u Ferhadiji ? Lagali nas najljepse ?
Ove rasprodaje prave ocajnici a ne pametni ljudi...