NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
And to the surprise of no one, the Celtics look the part of a team more than involved.
Still in search of a scoring replacement for Gordon Hayward, Danny Ainge appears to have his sights set on biggest fish on the market in the Grizzlies’ Tyreke Evans, according to ESPN.
Still in search of a scoring replacement for Gordon Hayward, Danny Ainge appears to have his sights set on biggest fish on the market in the Grizzlies’ Tyreke Evans, according to ESPN.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- branimir85
- Kontakt:
CJ

edit:https://twitter.com/DefPenHoops/status/ ... 1691746304
nije za svačije oči,**** ozljeda Cannana

edit:https://twitter.com/DefPenHoops/status/ ... 1691746304
nije za svačije oči,**** ozljeda Cannana
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Sta se desava u zadnje vrijeme, dnevno se dva igraca povrijede

ser del barça es el millor que hi ha !
McCollum 50 poena, 18/25 za 29 minuta. 29 jbenih minuta

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
znaci odmah druga recenicaJHam je napisao/la:![]()
![]()
clickbait game too strongThere is no indication that Golden State is evaluating such options to acquire the Cleveland Cavaliers star at this time.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa teoretski može, što ne bi mogaomiki_92 je napisao/la:znaci odmah druga recenicaJHam je napisao/la:![]()
![]()
clickbait game too strongThere is no indication that Golden State is evaluating such options to acquire the Cleveland Cavaliers star at this time.

Pa ne pise da GSW priprema teren za njega, vec da bi on mogao biti zainteresova da im se pridruzi, ako bude spreman na manju platu vjerujem da ce lako oni osloboditi prostor ili neki S&T s CLE da se uradi i onda uzti kokice, sjesti i smijati se komentarima na forumima 

teoretski mozes i ti guzit Gigi HadidDonnie Darko je napisao/la:
Pa teoretski može, što ne bi mogaoJa da sam na njegovom, i na mjestu GSW, napravio bih neki sastanak namjerno iz zajebancije, popit kafu onako neobavezno, i onda uživao u kolapsu interneta.

Neloše poređenje.miki_92 je napisao/la:teoretski mozes i ti guzit Gigi HadidDonnie Darko je napisao/la:
Pa teoretski može, što ne bi mogaoJa da sam na njegovom, i na mjestu GSW, napravio bih neki sastanak namjerno iz zajebancije, popit kafu onako neobavezno, i onda uživao u kolapsu interneta.

Internet bi pao da se desi ta kafa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
teoretski mozes i ti bilo koju od onih djeva koje si postavio dole na temumiki_92 je napisao/la:teoretski mozes i ti guzit Gigi HadidDonnie Darko je napisao/la:

pa da, samo teorija je ku.rvaDonnie Darko je napisao/la:teoretski mozes i ti bilo koju od onih djeva koje si postavio dole na temumiki_92 je napisao/la:teoretski mozes i ti guzit Gigi HadidDonnie Darko je napisao/la:
cuj njemu trebaju izvori iz lige da kazu da ako oslobode jedan max slot imaju sansu da se sastanu s njim, no shit Sherlock (Haynes), to vazi i za ostalih 29 timova, ali Dubs zvuci mnogo bolje nego Bucks
btw ne treba kriviti previse lika, ESPN pise naslove ne autori teksta, znam da se Arnovitz skoro morao braniti kako nije njegov naslov iako je njegov tekst
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Možda su i te djeve, šta znaš, tu ti je šansamiki_92 je napisao/la:pa da, samo teorija je ku.rvaDonnie Darko je napisao/la:
teoretski mozes i ti bilo koju od onih djeva koje si postavio dole na temu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
simmons i dalje bez ubacene trojke,vjerovatno je prvi igrac bar u zadnjih dvadeset godina sa vise od 7 asista prosjecno a bez ubacene trojke u sezoni
- KingJamesMVP
- Kontakt:
To je zaista nevjerojatno da nije lik ubacio niti jednu tricu. Embiid ih ubacuje kao na traci, Šarić također
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Polako, ima vremena. Vjerujem da će već naredne sezone ubaciti šutiranje trojki u svoj repertoar, a za dvije-tri sezone će to izgledati još bolje. Dovoljno je pogledati Giannisa. Malo po malo, svake godine pokazuje da ima toliko prostora za napredak, a vjerujem da će to biti slučaj i sa Simmonsom.Clutch je napisao/la:Pa i ne šutira ih.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kad je Blake naucio pucat, naucit ce ti i drvo u dvoristu.Monolog je napisao/la:Polako, ima vremena. Vjerujem da će već naredne sezone ubaciti šutiranje trojki u svoj repertoar, a za dvije-tri sezone će to izgledati još bolje. Dovoljno je pogledati Giannisa. Malo po malo, svake godine pokazuje da ima toliko prostora za napredak, a vjerujem da će to biti slučaj i sa Simmonsom.Clutch je napisao/la:Pa i ne šutira ih.
Griffin protiv POR pogodio buzzer beater trojku za pobjedu i poslije toga ne moze ubacit da mu zivot o tome ovisi :lol:alemsa je napisao/la:Kad je Blake naucio pucat, naucit ce ti i drvo u dvoristu.
Ma pogadja jarane uzima 5.6 trica pogadja 35%Chinaglia je napisao/la:Griffin protiv POR pogodio buzzer beater trojku za pobjedu i poslije toga ne moze ubacit da mu zivot o tome ovisialemsa je napisao/la:Kad je Blake naucio pucat, naucit ce ti i drvo u dvoristu.
Blake kad je ushao u ligu samo je kuco, imo je 0 (rijechima nula) suta, bez suta ikakvog, nije mogo ni midi ni slobodna ni tricu nista pogodit. Sad uzme midi hladno, spobodna bez kostiju, tricu drmne solidno. Blake je zivi primjer svima da se moze, k'o ne moze onda je nespisoban ili nece da radi konstatno na tom, treceg nea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.