NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2017/2018
Kako je Kidd otisao iz Milwaukeea Giannis poceo da puca mid-range pofino i to pogadja. Kod Kidda bukvalno je momak samo na ulaz isao..
Clutch je napisao/la:Pa i ne šutira ih.
0 od 10 u sezoni
I Kidd je isto naucio pucat, i on dugo godina kuche zido ciglama. Moze se ko hoce i ako je sposoban.tuzlak1987 je napisao/la:Kako je Kidd otisao iz Milwaukeea Giannis poceo da puca mid-range pofino i to pogadja. Kod Kidda bukvalno je momak samo na ulaz isao..
Kad je Blake onda moze svako, pisebno ovi perimeter igrachi
Nisu to trice, to su šutevi sa svoje polovine u zadnjim sekundama četvrtinafilip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la:Pa i ne šutira ih.
0 od 10 u sezoni
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ko da su malo previse Pistonsi dali za Blakea?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- majestic24
- Kontakt:
Jesu dali qrac previse. pickovi i sve drugo je veliki upitnik.Penaltiky je napisao/la:Ko da su malo previse Pistonsi dali za Blakea?
Dobili su Pistonsi superstara,koji ce ciniti strasan tandem sa Drummondom pod kosem. Kad je u pitanju Blake,jedini problem su tu njegove povrede,ali zato sve drugo extra. Pistonsi su se mozda jedino zeznuli sto nisu pokusali dovesti i Loua
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jel Griffin igra večeras protiv Grizlija?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
daKingJamesMVP je napisao/la:Jel Griffin igra večeras protiv Grizlija?
Zbog povreda i govorimmajestic24 je napisao/la:Jesu dali qrac previse. pickovi i sve drugo je veliki upitnik.Penaltiky je napisao/la:Ko da su malo previse Pistonsi dali za Blakea?
Dobili su Pistonsi superstara,koji ce ciniti strasan tandem sa Drummondom pod kosem. Kad je u pitanju Blake,jedini problem su tu njegove povrede,ali zato sve drugo extra. Pistonsi su se mozda jedino zeznuli sto nisu pokusali dovesti i Loua
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
u 99% tradeova bolje/najbolje prođe ekipa koja dobije najboljeg igrača. Ako si dobio više igrača i poneki pick ne mora ništa da znači.
Najsvježiji primjer je trade između Bostona i Clevelanda.
Isto tako onaj između Houstona i Clippersa je dobar primjer.
TacnoTheChief je napisao/la:u 99% tradeova bolje/najbolje prođe ekipa koja dobije najboljeg igrača. Ako si dobio više igrača i poneki pick ne mora ništa da znači.
Lillard je napisao/la:Nisu to trice, to su šutevi sa svoje polovine u zadnjim sekundama četvrtinafilip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la:Pa i ne šutira ih.
0 od 10 u sezoni
znaci cetvrtice?
Pa nije šutirao "prave" trice, znaš na šta sam mislio, ne peglaj.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:Pa nije šutirao "prave" trice, znaš na šta sam mislio, ne peglaj.
to se vodi kao da je šutao trice,ne postoji statistička kategorija šutao u zadnjoj sekuindi napada,zadnjoj sekundi cetvrtine,pretpredzadnjoj sekundi utakmice
Je l ti stvarno ne kontas sta je covjek pokusao reci, pa ti se treba objasniti, ili ga zaj*bavas? Posto vjerujem da ces mi odgovoriti sa necim tipa "ajde reci sta je pokusao reci", da odma to zavrsimo. Covjek se uopste ne uzda u trojku, tj sut sa distance. Nema mu je u repertoaru, ne pokusava je ako nije prisiljen da suta. Samim tim nikakvo cudo da nema pogodak, kada svaku petu utakmicu opali jednu slucajno. Znaci uopste nema trojku u repertoaru, kao i recimo Deandre Jordan ili bilo ko drugi koji pokusa samo kada mora.filip13 je napisao/la:Lillard je napisao/la:Pa nije šutirao "prave" trice, znaš na šta sam mislio, ne peglaj.
to se vodi kao da je šutao trice,ne postoji statistička kategorija šutao u zadnjoj sekuindi napada,zadnjoj sekundi cetvrtine,pretpredzadnjoj sekundi utakmice
@u vezi price o trejdovima
Zavisi i od ambicija fransize. Cesto su trejdovi win-win situacije.
kontam i malo se zajebavam,ne lično njega,@lillardadscile je napisao/la:Je l ti stvarno ne kontas sta je covjek pokusao reci, pa ti se treba objasniti, ili ga zaj*bavas? Posto vjerujem da ces mi odgovoriti sa necim tipa "ajde reci sta je pokusao reci", da odma to zavrsimo. Covjek se uopste ne uzda u trojku, tj sut sa distance. Nema mu je u repertoaru, ne pokusava je ako nije prisiljen da suta. Samim tim nikakvo cudo da nema pogodak, kada svaku petu utakmicu opali jednu slucajno. Znaci uopste nema trojku u repertoaru, kao i recimo Deandre Jordan ili bilo ko drugi koji pokusa samo kada mora.filip13 je napisao/la:Lillard je napisao/la:Pa nije šutirao "prave" trice, znaš na šta sam mislio, ne peglaj.
@u vezi price o trejdovima
Zavisi i od ambicija fransize. Cesto su trejdovi win-win situacije.
Zapravo postoji, naziva se heaves.filip13 je napisao/la:Lillard je napisao/la:Pa nije šutirao "prave" trice, znaš na šta sam mislio, ne peglaj.
Uveli su je na basketball reference, kao i na Cleaning-The-Glass koja takve suteve ne ubraja u individualnu statistiku.
Simmons ne uzima trojke ove sezone, tako da se nemas sta cuditi. Tih par suteva su bili sa pola terena i slicno, na isteku cetvrtine.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
na profilu simmonsa na toj stranici stoji da je šutao trojku 10 puta u sezoni,u njegovoj individulanoj je statistici,mislim na basketball referenceClutch je napisao/la:Zapravo postoji, naziva se heaves.filip13 je napisao/la:Lillard je napisao/la:Pa nije šutirao "prave" trice, znaš na šta sam mislio, ne peglaj.
Uveli su je na basketball reference, kao i na Cleaning-The-Glass koja takve suteve ne ubraja u individualnu statistiku.
Simmons ne uzima trojke ove sezone, tako da se nemas sta cuditi. Tih par suteva su bili sa pola terena i slicno, na isteku cetvrtine.
- branimir85
- Kontakt:
pošto je u americi sve zabava i novac,vjerovatno su se u Pistonsima vodili i time jer im dvorana zjapi prazna,a dovođenjem Blake koji je zvijezda i izvan terena žele vjerovatno napraviti neki hype.majestic24 je napisao/la:Jesu dali qrac previse. pickovi i sve drugo je veliki upitnik.Penaltiky je napisao/la:Ko da su malo previse Pistonsi dali za Blakea?
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.