Šta kaže 'kako će Tan iznijeti pare iz FKS'Eisenbahner1921 je napisao/la:Ali mi se eto nadamo da ce Uprava podrzati Denchijeve zamisli.

Ono, kao da kažeš kako će Bill Gates izvući lovu iz Microsofta

Šta kaže 'kako će Tan iznijeti pare iz FKS'Eisenbahner1921 je napisao/la:Ali mi se eto nadamo da ce Uprava podrzati Denchijeve zamisli.
Virtu4l je napisao/la:Šta kaže 'kako će Tan iznijeti pare iz FKS'Eisenbahner1921 je napisao/la:Ali mi se eto nadamo da ce Uprava podrzati Denchijeve zamisli.![]()
Ono, kao da kažeš kako će Bill Gates izvući lovu iz Microsofta
Gasi motore na svim avionimaZenzo je napisao/la:Nemojte da vas cudi ova rasprodaja obzirom da na ljeto pitarima istice ugovor sa Turkish i Malesya airlines-om.
Znaci para je sve manje u klubu i bice ih manje, dok amiđe nema na mapi, ne znaju se njegove ambicije sa klubom ili naredni koraci sa istim.
Hoće li biti Sejo satara, glavni za VIPsvrakino1921 je napisao/la:samo da obavjestim RASPRODAT ZAPAD za utakmicu ZELJEZNICAR-ATLETICO MADRID
![]()
![]()
![]()
![]()
Tobe mekinjasu forumasu godine mjesec nisi smio priznati javno za nick.alenpitar je napisao/la:
![]()
Dzeko: Roma je moja familija!
nk zeljescar: Yebemo ti familiju!!!
Pisao mu hadzimiske, kaze uplati nam makar pola baci sergiju vec smo potrosili parealenpitar je napisao/la:Dzeko: Roma je moja familija!nk zeljescar: Yebemo ti familiju!!!
Kaze daj 40% sad, a ostalih 53% kad nadjes novi klubsviunapad1010 je napisao/la:Pisao mu hadzimiske, kaze uplati nam makar pola baci sergiju vec smo potrosili parealenpitar je napisao/la:Dzeko: Roma je moja familija!nk zeljescar: Yebemo ti familiju!!!
ADŽEM - the TESTERsamoposmatram je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali vjerujem da Adzem testira ekipu, i da postavlja rizicnu postavu, da vidi gdje nam je najnizi nivo. Na kraju je Stevanovic igrao desnog beka koliko sam vidio
Koje si smece. Nek si ti izvukao iz konteksta.DenchiNL je napisao/la:ADŽEM - the TESTERsamoposmatram je napisao/la:Adzem testira ekipu, i da postavlja rizicnu postavu, da vidi gdje nam je najnizi nivo. Na kraju je Stevanovic igrao desnog beka koliko sam vidio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam gledao utakmicu, ali vjerujem da Adzem testira ekipu, i da postavlja rizicnu postavu, da vidi gdje nam je najnizi nivo. Na kraju je Stevanovic igrao desnog beka koliko sam vidio.
evo ispravljenosamoposmatram je napisao/la: Koje si smece. Nek si ti izvukao iz konteksta.
Razumije ona ba, jaran je Zerinica. Zna i ona kakve su one prefriganebelosevic28 je napisao/la:Tesko ti se muha kad zerica vidi post...
koje zerina kolko ima godinaMocMahale444 je napisao/la:Razumije ona ba, jaran je Zerinica. Zna i ona kakve su one prefriganebelosevic28 je napisao/la:Tesko ti se muha kad zerica vidi post...
11.caffetin je napisao/la:koje zerina kolko ima godinaMocMahale444 je napisao/la:Razumije ona ba, jaran je Zerinica. Zna i ona kakve su one prefriganebelosevic28 je napisao/la:Tesko ti se muha kad zerica vidi post...
Igrala odbojku, izgleda cakum pakum. 24 ima i navija za tvoj klub.caffetin je napisao/la:koje zerina kolko ima godinaMocMahale444 je napisao/la:Razumije ona ba, jaran je Zerinica. Zna i ona kakve su one prefriganebelosevic28 je napisao/la:Tesko ti se muha kad zerica vidi post...
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Burberry46, gh0stHZ, Giuseppe1, Hajdeee, itatabisine, Napapijri, nedimmmm1337, PeppermintSA, Rauber33, riki46, Rodman i 110 gostiju.