FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
doci ce ko hoce i ko voli zelju, za ove ostale me zaboli neki organ 
Za zivot cijeli!
[youtube][/youtube]ultra_CImanija je napisao/la:e svaka ti cast rastopit ces se po kisi, pa skini onda taj grb zelje i stavi intera hebo te on... navijac na baterije nam i ne treba, a i da nas dodje 50 al onih koji vole svoj klub i koji ce pjevat od 1. do zadnje minute vazniji i vrijedniji su od 2000 "strucnjaka" koji jedva cekaju da se istresu i na.J*** igracima majke a kad se zeljo vrati u vrh i opet bori za titulu ili evropu opet cete se vratiti i biti tu ccccStole iz Bora je napisao/la:Ruzno vrijeme, kisa, radni dan .. Ne treba ocekivati neku veliku posjetu.
Opet kazem, j.bo vecerasnju utakmicu, bolje ostati kuci i gledati LP-a ..
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Jel ce biti ikakav prenos kad ce Zeljo pobjedit Rudar?
ako je to ono sto je igrano na pomocnom terenu koseva, zar nisu kadeti? primjetio sam malog kenija, prvo poluvrijeme odigrali dobro skroz...Stole iz Bora je napisao/la:Kup BiH za juniore:
FK Zeljeznicar - FK Sarajevo 0:1
BRAVE HEART 1979-2005
hoce, Lyona... uzivajAdisManiacZ je napisao/la:Jel ce biti ikakav prenos kad ce Zeljo pobjedit Rudar?
BRAVE HEART 1979-2005
-
plava_pruga
- Kontakt:
kako bi volio da padne kiša, da ovi navijaci koji dolaze svaku desetu nemogu doci, a mi uvalimo osmicu
jos se skinemo pa ludiloooooo!

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
[youtube][/youtube]
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
I dobijemo upalu plucaplava_pruga je napisao/la:kako bi volio da padne kiša, da ovi navijaci koji dolaze svaku desetu nemogu doci, a mi uvalimo osmicu![]()
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
heh za čudo Božije,ja kada god sam pokisao na tekmi. znao sam nekad i do gole koze biti mokar.ali nikada nisam ni kihnuo.a idem vec nekih mozda 12 god na tekme.a ovako ovim obicnim danima.malo kad pokisnem odma zaglavim kreveta.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:I dobijemo upalu plucaplava_pruga je napisao/la:kako bi volio da padne kiša, da ovi navijaci koji dolaze svaku desetu nemogu doci, a mi uvalimo osmicu![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
haha, bas !TMovac je napisao/la:
heh za čudo Božije,ja kada god sam pokisao na tekmi. znao sam nekad i do gole koze biti mokar.ali nikada nisam ni kihnuo.a idem vec nekih mozda 12 god na tekme.a ovako ovim obicnim danima.malo kad pokisnem odma zaglavim kreveta.
SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN !
Pa ako pise FK Zeljeznicar - FK Sarajevo, trebalo bi da je igrano na Grbaviciedotm87 je napisao/la:ako je to ono sto je igrano na pomocnom terenu koseva, zar nisu kadeti? primjetio sam malog kenija, prvo poluvrijeme odigrali dobro skroz...Stole iz Bora je napisao/la:Kup BiH za juniore:
FK Zeljeznicar - FK Sarajevo 0:1samo rupa po lijevoj strani odbrane opasna...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
jel 5 km karta???
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
IMA LI PRENOS SA TEKME, AKO IMA DAJ LINK, HVALA? I JEL HAZAT IL NEKO PRENOSI?
Eh da sam blize Sarajevu da dodjem na tekmu
Al eto me u subotu protiv Drine i to na sever, ima da se derem u inat svim onim filozofima sto jedva cekaju da pljuju po igracima posle poraza, a inace Zelju gledaju samo preko TV-a, jer i ne znaju gde je Grbavica... 
Nema nigdje prenosa, imaš jedino na naslovnici SportSport.ba portala (tekstualni prenos).AdisManiacZ je napisao/la:IMA LI PRENOS SA TEKME, AKO IMA DAJ LINK, HVALA? I JEL HAZAT IL NEKO PRENOSI?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ne valja nista, ionako nemamo sirinu u defanzivi...Iker C je napisao/la:Šta je ovo sad sa MArkovićem, kao da smo na Boga bacali kamenje?
EDIT: Evo Visce od pocetka drugog poluvremena, taj nam treba ko budali samar, nadam se da je povreda iza njega...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Slabo navijanje osim na momente, i posjeta. Vjerovatno je razlog zbog osiguranog prolaza, lose vrijeme, hladno, utorak, itd. Slaba igra Zelje, ali i Rudara koji se samo brani. Ja otisao sa tekme, nisam vise mogao, bezze..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
zna se ono 1.3.1.2 grupe gasimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.