Koji babukaChinaglia je napisao/la:tu je babuka, samo toga nisi svjestansviunapad1010 je napisao/la:Nema nam ni @solinasa dugo. Zaglavio negdje u međuprostoru.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
u redu u redu skonto.
ja i mene budale

ja i mene budale
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Dokle su nas doveli, ovo je danas spas mozga da ne pregorimo.
Mora se okrenut na zayebanciju malo da se odahne
Mora se okrenut na zayebanciju malo da se odahne
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
suti bizi, mramore

-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nego ko će na tekmu protiv Dobuja? 
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mramor cim se aktivira tu je i Morto od mramoraSariel1987 je napisao/la:suti bizi, mramore![]()
![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
cuj ko ce,pa ovo par stotina najzagrijzenijih budala sto je ostalo. dodao bih jos i standardnih hehe eto ko ce.
do milje milja i po puna brada.
do milje milja i po puna brada.
Jesi izguglao.Chinaglia je napisao/la:Ugljevik, ne Prijedor (2002/03)Saltsity je napisao/la:Drugovi moji, kakvu je golcinu iz slobodnjaka zabio Vojvoda mislim Rudar Prijedor da je bio,i to za opstanka cini mi se.Kisa nebo se spustilo nad nasom Tuzlom ja na tribini smrzo se ko p..cka. ..Kada slobodnjak....Vojvoda sa jedno 25 metara...pod raslje. ....
Haj super
FK Sloboda Tuzla
neam potrebu da guglam, kada znam s kim smo igrali, za razliku od tebe :kafa:
ljudi koji nisu dozvolili da se FK Sloboda raspadne nakon bijega onog cije ime ne zelim da spomenem

-
Sariel1987
- Kontakt:
Ja ne znam sto ti to treba u zivotu?
samo istina, a istina boli... ne mozete prezalit odlazak anamo onog i pljujete sve sto stignete
-
Sariel1987
- Kontakt:
Netacno a ti samo nastavi trolat.Chinaglia je napisao/la:samo istina, a istina boli... ne mozete prezalit odlazak anamo onog i pljujete sve sto stignete
moje "trolovanje" potkrepljuju cinjenice, a vi te cinjenice ne mozete, odnosno, ne zelite prihvatit
niti ce se Sloboda raspast, niti ce ispast iz lige, a ne daj boze i Kup da osvoji, pozlilo bi vam
uostalom, ako smatrate da UO nije dobar za Slobodu, iskazite to tamo gdje treba, Sloboda se brani na drustvenim mrezama poyy
niti ce se Sloboda raspast, niti ce ispast iz lige, a ne daj boze i Kup da osvoji, pozlilo bi vam
uostalom, ako smatrate da UO nije dobar za Slobodu, iskazite to tamo gdje treba, Sloboda se brani na drustvenim mrezama poyy
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 02 feb 2018, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Mali ne seri dzaba. Lijepo sam ti reko to svoje sranje od trolanja zadrzi za nekog drugog. Ljudi nisu planine.Naletices sam
Sariele, da ti sada iskreno kazem, zaista nisi zanimljiv, nekada jesi bio i imao si smijesne fore, sada to na silu pokusavas biti, ali ti ne ide, samim time si postao naporan i siguran sam da nisam jedini koji tako misli, samo ti ne zele reci... imao sam te na "ignore", al hajde rekoh, sprda se covjek, pa sam opet citao tvoje postove, al od sada definitivno necu
-
Sariel1987
- Kontakt:
E sad brale slusaj. Nemoj vise okolo kmecat.
Koga briga sto si se ti samo salio.
I trebas se sjebat.
Za takvu jezicinu moras imat i podlogu.bumo vidli .
Koga briga sto si se ti samo salio.
I trebas se sjebat.
Za takvu jezicinu moras imat i podlogu.bumo vidli .
Prestani trolat isamaracu te ocam.Chinaglia je napisao/la:Sariele, da ti sada iskreno kazem, zaista nisi zanimljiv, nekada jesi bio i imao si smijesne fore, sada to na silu pokusavas biti, ali ti ne ide, samim time si postao naporan i siguran sam da nisam jedini koji tako misli, samo ti ne zele reci... imao sam te na "ignore", al hajde rekoh, sprda se covjek, pa sam opet citao tvoje postove, al od sada definitivno necu
FK Sloboda Tuzla
-
Sariel1987
- Kontakt:
Pickica okolo moli pizdi.a ovde glumi lelemudana.ehhhh 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.