FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako se ko pojavi, daleko od našeg dresa. 
Jesmo l' fakat postali takva sredina da nam hoće doći samo amateri? Pare nisu problem, ako samo možemo ući u pregovore s ovakvim imenima znači da raspolažemo finom svotom. Iako ne vjerujem u ove postove "daleko je'', "ništa od njega", sve dok ne vidim zvanično da je lik potpisao negdje, nisam optimističan. Predobro to izgleda da bi bilo realno, kao sa Ofosuom.
Jesmo l' fakat postali takva sredina da nam hoće doći samo amateri? Pare nisu problem, ako samo možemo ući u pregovore s ovakvim imenima znači da raspolažemo finom svotom. Iako ne vjerujem u ove postove "daleko je'', "ništa od njega", sve dok ne vidim zvanično da je lik potpisao negdje, nisam optimističan. Predobro to izgleda da bi bilo realno, kao sa Ofosuom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Skup ovajLakoste je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/danijel-s ... eler/65297
I ovo što Orangina kaže stoji, možda bi bilo dobro tražit i jako desno krilo, ofanzivno, koje baš zna zabit gol. Onda bismo začepili i tu 'rupu' na desnoj strani a Merso i Velkoski bi ostali kao napadači. Teško je zamislit scenario gdje bi u jednom trenutku oba špica bila van stroja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Za ovog Crepulju sam samo na forumu pročitao da trenira s nama, ne znam kako do sad nijedan medij to nije prenio pogotovo ss.ba jer su dole...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- f0rest1946
- Kontakt:
Prenio je ** juce da ce se prikljuciti treningu, a oni inace imaju dobre info.SarajevoJeBordo je napisao/la:Za ovog Crepulju sam samo na forumu pročitao da trenira s nama, ne znam kako do sad nijedan medij to nije prenio pogotovo ss.ba jer su dole...
Za Halilovica su jedini napisali dan prije da ce potpisat za nas..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kako god mišljenja sam da nam je potrebnije bolje krilo od hebiba i 1 bek nego napadač, kao što su neki već pisali. Na sredini je konkurencija uvijek dobro došla jer tu uvijek ima najviše kartona i povreda, sreća pa imamo par iigrača koji mogu kvalitetno igrati više pozicija.f0rest1946 je napisao/la:Prenio je ** juce da ce se prikljuciti treningu, a oni inace imaju dobre info.SarajevoJeBordo je napisao/la:Za ovog Crepulju sam samo na forumu pročitao da trenira s nama, ne znam kako do sad nijedan medij to nije prenio pogotovo ss.ba jer su dole...
Za Halilovica su jedini napisali dan prije da ce potpisat za nas..
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako ja znam, ne trenira s nama
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Moze li ovaj Crepulja beka ili stopera igrati ?? U vezi smo sasvim ok popunjeni
-
belosevic28
- Kontakt:
Kakve veze sta moze igrati kad ne trenira s nama. Provjeren info, frisko iz Jaruski...
Ne moze, prirodna pozicija mu je DMF, a moze igrati jos CMF i AMF. Nije nikad igrao ni beka ni stopera.
Ne moze, prirodna pozicija mu je DMF, a moze igrati jos CMF i AMF. Nije nikad igrao ni beka ni stopera.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pozz s Jaruski za Husarinog potrckabelosevic28 je napisao/la:Kakve veze sta moze igrati kad ne trenira s nama. Provjeren info, frisko iz Jaruski...
FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Da ne gledamo vise Hebibove promasaje i Bekicevu umisljenost, da je nezamjenljiv
https://www.transfermarkt.com/damir-koj ... eler/61110
https://www.transfermarkt.com/ivan-celi ... eler/47611
Ima dosta finih igraca na trzistu i sad, ali njuska ocito ne zna svoj pos'o.
https://www.transfermarkt.com/damir-koj ... eler/61110
https://www.transfermarkt.com/ivan-celi ... eler/47611
Ima dosta finih igraca na trzistu i sad, ali njuska ocito ne zna svoj pos'o.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Gledaj malog Kobiljara ode u Olimpiju vjerovatno ce Zrinjsko uzeti neki dinar za njega. J.ebo majku ovaj mali zna lopte ,morao je on vise prilike dobiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
gledao sam ga par puta licno mi se nije svidjeo zna meljat loptu al ne izgleda kao ozbiljan vezni igracmiky_hz je napisao/la:Gledaj malog Kobiljara ode u Olimpiju vjerovatno ce Zrinjsko uzeti neki dinar za njega. J.ebo majku ovaj mali zna lopte ,morao je on vise prilike dobiti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
**** mozda jesu podanici i u proslosti su fulili par puta ali znaju pogoditi, definitivno im treba vjerovati do određene granice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:U koliko je tekma? U 17:00h?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zahvaljujem..MortemHz je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:U koliko je tekma? U 17:00h?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ako necemo dovest napadaca koji je level ahmeta netreba ga onda ni dovodit, bolje na ljeto onda doves top spica. Al u tom slucaju dovest krilo koje ce znat pogodit prazan go da zamjeni humanitarnu pomoc zvana anel.
- f0rest1946
- Kontakt:
Hm gdje sastav, gdje stream???
Trenutno korisnika/ca: SamoTi4000 i 25 gostiju.