Tako je to kad ljudi vole jest **** a kifla 20kf.Evolution87 je napisao/la:**** ih hljeb i ovaj stream, nek naredne nikako ni ne prenose ako ce biti ovako.
Imaju yt kanal a ne zele da prenose preko njega...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tako je to kad ljudi vole jest **** a kifla 20kf.Evolution87 je napisao/la:**** ih hljeb i ovaj stream, nek naredne nikako ni ne prenose ako ce biti ovako.
Igrač manje, nikakve koristi...AlfredNobel je napisao/la:Kakav mentol je ovaj Hodžić.. .
Glupost najveca. Mislim da bi preko yt bolje islo. Ovako sam ukinuo stream.FrancescoTotti je napisao/la:Tako je to kad ljudi vole jest **** a kifla 20kf.Evolution87 je napisao/la:**** ih hljeb i ovaj stream, nek naredne nikako ni ne prenose ako ce biti ovako.
Pa vjerovatno na ovaj nacin imaju korist, jer ces ti svakih 30 sekundi refreshovati stranicu sto njima ide u prilog. Kud ces dalje kad su haman jedini koji su ukinuli tapatalk jer nemaju nikakve koristi od toga nego samo trosak.FrancescoTotti je napisao/la:Tako je to kad ljudi vole jest **** a kifla 20kf.Evolution87 je napisao/la:**** ih hljeb i ovaj stream, nek naredne nikako ni ne prenose ako ce biti ovako.
Najjeftinije je platit ljudima koji vec imaju opremu i nude se da rade te streamove, al znas kako o tome misli deset ljudi koji rade u marketingu kluba!AlfredNobel je napisao/la:Može li se nekako pokrenuti neka incijativa, poslati Klubu neki prijedlog ili tako nešto, da oni organizuju jednu ekipicu od 2-3 čovjeka i da se nabavi oprema, pa da oni rade ovakve stvari? Barem u današnjem modernom svijetu se to može lahko izvesti, nije to neko mudro slovo. Qarabag je odradio perfektan stream, s vrhunskom slikom i grafikom. To kad bi mogli izvesti, bilo bi odlično, glupo se više seljakati s portalima.
2-3 čovjeka, oprema, grafika, Youtube i šibaj do mile volje..
pa jest jako i pored golaSarajevoJeBordo je napisao/la:Nisam vidio kako je fulio penal, al brate dragi kao profesionalac ako ne znaš precizno znaš jako. Bolje promašiti citav go nego da ti golman skine. 7,32 x 2,44 bog te go je ko garsonjera...
+1AlfredNobel je napisao/la:Može li se nekako pokrenuti neka incijativa, poslati Klubu neki prijedlog ili tako nešto, da oni organizuju jednu ekipicu od 2-3 čovjeka i da se nabavi oprema, pa da oni rade ovakve stvari? Barem u današnjem modernom svijetu se to može lahko izvesti, nije to neko mudro slovo. Qarabag je odradio perfektan stream, s vrhunskom slikom i grafikom. To kad bi mogli izvesti, bilo bi odlično, glupo se više seljakati s portalima.
Ma mi kad igramo treba zabraniti da nam se sviraju penali, tako samo šećer možemo dobit...zlo87 je napisao/la:pa jest jako i pored golaSarajevoJeBordo je napisao/la:Nisam vidio kako je fulio penal, al brate dragi kao profesionalac ako ne znaš precizno znaš jako. Bolje promašiti citav go nego da ti golman skine. 7,32 x 2,44 bog te go je ko garsonjera...
Može i tako.. Ali, koliko je profesionalnije i ljepše kad Klub ima sve to. Pa izvještaji, pa izjave, pa neki drugi zanimljivi klipovi, kao što je challenge itd. Pa ja bi sam znao smisliti to nešto što će ljudima biti interesantno gledati. Pa snimiš svaki dan ili svaki drugi po 4-5 minuta treninga, uradiš s svima intervju (igrači i stručni štab), pa izvještaji s mečeva (behind the scenes recimo) i tako neke zanimljive stvari. Pa Željo ima jako dobar YT kanal, miljama ispred nas po tom pitanju. Mrsko im snimiti trening i neke kadrove, još kad mi snime reflektore i travu u kampu, ranio bi se.FrancescoTotti je napisao/la:Najjeftinije je platit ljudima koji vec imaju opremu i nude se da rade te streamove, al znas kako o tome misli deset ljudi koji rade u marketingu kluba!AlfredNobel je napisao/la:Može li se nekako pokrenuti neka incijativa, poslati Klubu neki prijedlog ili tako nešto, da oni organizuju jednu ekipicu od 2-3 čovjeka i da se nabavi oprema, pa da oni rade ovakve stvari? Barem u današnjem modernom svijetu se to može lahko izvesti, nije to neko mudro slovo. Qarabag je odradio perfektan stream, s vrhunskom slikom i grafikom. To kad bi mogli izvesti, bilo bi odlično, glupo se više seljakati s portalima.
@evo pa to je to. Jedu qovna!!
Pa da. Nek se snimaju i neke gostujuce il cak domace tekme lige koliko to dozvoljavao bhrt. Il ako se vec ne bude dozvolio live prenos onda brate snimite tekmu i pustiti 2-3 sata kasnije snimak iste. Mnogo bi to gledali... A bio bi kvalitet predobar..haris004 je napisao/la:+1AlfredNobel je napisao/la:Može li se nekako pokrenuti neka incijativa, poslati Klubu neki prijedlog ili tako nešto, da oni organizuju jednu ekipicu od 2-3 čovjeka i da se nabavi oprema, pa da oni rade ovakve stvari? Barem u današnjem modernom svijetu se to može lahko izvesti, nije to neko mudro slovo. Qarabag je odradio perfektan stream, s vrhunskom slikom i grafikom. To kad bi mogli izvesti, bilo bi odlično, glupo se više seljakati s portalima.
Godišnje se odigra 10ak prijateljskih i svaka bi bila gledana od strane nas bolesnika.
Maribor prije dvije godine imao komentatora čak na prijateljskoj koju su prenosili preko svog yt kanala
To im nije zvanični kanal kluba, jer zvanični im je mrtav. Ovo rade momci iz ljubavi kao što je i fksinfo nama. Fkt im je prejak kanal i svaka im čast.AlfredNobel je napisao/la:Pa Željo ima jako dobar YT kanal, miljama ispred nas po tom pitanju. Mrsko im snimiti trening i neke kadrove, još kad mi snime reflektore i travu u kampu, ranio bi se.
Ušetao se u gol.AlfredNobel je napisao/la:Hebib pogađa, odlična akcija. Bravo..
Nema veze, dobra je ideja i to super funkcioniše.Memara je napisao/la:To im nije zvanični kanal kluba, jer zvanični im je mrtav. Ovo rade momci iz ljubavi kao što je i fksinfo nama. Fkt im je prejak kanal i svaka im čast.AlfredNobel je napisao/la:Pa Željo ima jako dobar YT kanal, miljama ispred nas po tom pitanju. Mrsko im snimiti trening i neke kadrove, još kad mi snime reflektore i travu u kampu, ranio bi se.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 10 gostiju.