FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 feb 2018, 17:48

Evolution87 je napisao/la:**** ih hljeb i ovaj stream, nek naredne nikako ni ne prenose ako ce biti ovako.
Tako je to kad ljudi vole jest **** a kifla 20kf.
Imaju yt kanal a ne zele da prenose preko njega...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 feb 2018, 17:50

AlfredNobel je napisao/la:Kakav mentol je ovaj Hodžić.. .
Igrač manje, nikakve koristi...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 feb 2018, 17:51

FrancescoTotti je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:**** ih hljeb i ovaj stream, nek naredne nikako ni ne prenose ako ce biti ovako.
Glupost najveca. Mislim da bi preko yt bolje islo. Ovako sam ukinuo stream.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 02 feb 2018, 17:53

Po ovome sto se moglo odgledat, Hodzic i Hebibovic losi, stoperi solidni, jedino se Rahmanovic izdvaja do sad.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 feb 2018, 17:55

Može li se nekako pokrenuti neka incijativa, poslati Klubu neki prijedlog ili tako nešto, da oni organizuju jednu ekipicu od 2-3 čovjeka i da se nabavi oprema, pa da oni rade ovakve stvari? Barem u današnjem modernom svijetu se to može lahko izvesti, nije to neko mudro slovo. Qarabag je odradio perfektan stream, s vrhunskom slikom i grafikom. To kad bi mogli izvesti, bilo bi odlično, glupo se više seljakati s portalima.

2-3 čovjeka, oprema, grafika, Youtube i šibaj do mile volje..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 02 feb 2018, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 feb 2018, 17:56

Nisam vidio kako je fulio penal, al brate dragi kao profesionalac ako ne znaš precizno znaš jako. Bolje promašiti citav go nego da ti golman skine. 7,32 x 2,44 bog te go je ko garsonjera... :damn:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 feb 2018, 17:56

Pa vjerovatno na ovaj nacin imaju korist, jer ces ti svakih 30 sekundi refreshovati stranicu sto njima ide u prilog. Kud ces dalje kad su haman jedini koji su ukinuli tapatalk jer nemaju nikakve koristi od toga nego samo trosak.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 feb 2018, 17:57

AlfredNobel je napisao/la:Može li se nekako pokrenuti neka incijativa, poslati Klubu neki prijedlog ili tako nešto, da oni organizuju jednu ekipicu od 2-3 čovjeka i da se nabavi oprema, pa da oni rade ovakve stvari? Barem u današnjem modernom svijetu se to može lahko izvesti, nije to neko mudro slovo. Qarabag je odradio perfektan stream, s vrhunskom slikom i grafikom. To kad bi mogli izvesti, bilo bi odlično, glupo se više seljakati s portalima.

Najjeftinije je platit ljudima koji vec imaju opremu i nude se da rade te streamove, al znas kako o tome misli deset ljudi koji rade u marketingu kluba!

@evo pa to je to. Jedu qovna!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 02 feb 2018, 17:59

SarajevoJeBordo je napisao/la:Nisam vidio kako je fulio penal, al brate dragi kao profesionalac ako ne znaš precizno znaš jako. Bolje promašiti citav go nego da ti golman skine. 7,32 x 2,44 bog te go je ko garsonjera... :damn:
pa jest jako i pored gola :mrgreen:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 02 feb 2018, 17:59

AlfredNobel je napisao/la:Može li se nekako pokrenuti neka incijativa, poslati Klubu neki prijedlog ili tako nešto, da oni organizuju jednu ekipicu od 2-3 čovjeka i da se nabavi oprema, pa da oni rade ovakve stvari? Barem u današnjem modernom svijetu se to može lahko izvesti, nije to neko mudro slovo. Qarabag je odradio perfektan stream, s vrhunskom slikom i grafikom. To kad bi mogli izvesti, bilo bi odlično, glupo se više seljakati s portalima.

+1
Godišnje se odigra 10ak prijateljskih i svaka bi bila gledana od strane nas bolesnika.
Maribor prije dvije godine imao komentatora čak na prijateljskoj koju su prenosili preko svog yt kanala

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 feb 2018, 18:01

zlo87 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Nisam vidio kako je fulio penal, al brate dragi kao profesionalac ako ne znaš precizno znaš jako. Bolje promašiti citav go nego da ti golman skine. 7,32 x 2,44 bog te go je ko garsonjera... :damn:
pa jest jako i pored gola :mrgreen:
Ma mi kad igramo treba zabraniti da nam se sviraju penali, tako samo šećer možemo dobit...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 02 feb 2018, 18:04

Ma ugasio ovaj stream. Da imamo krilo umjesto Hebiba, mi bi ovo vodili uveliko.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 feb 2018, 18:07

Najjeftinije je platit ljudima koji vec imaju opremu i nude se da rade te streamove, al znas kako o tome misli deset ljudi koji rade u marketingu kluba!

@evo pa to je to. Jedu qovna!!
Može i tako.. Ali, koliko je profesionalnije i ljepše kad Klub ima sve to. Pa izvještaji, pa izjave, pa neki drugi zanimljivi klipovi, kao što je challenge itd. Pa ja bi sam znao smisliti to nešto što će ljudima biti interesantno gledati. Pa snimiš svaki dan ili svaki drugi po 4-5 minuta treninga, uradiš s svima intervju (igrači i stručni štab), pa izvještaji s mečeva (behind the scenes recimo) i tako neke zanimljive stvari. Pa Željo ima jako dobar YT kanal, miljama ispred nas po tom pitanju. Mrsko im snimiti trening i neke kadrove, još kad mi snime reflektore i travu u kampu, ranio bi se.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 02 feb 2018, 18:11

A mogu komplikovati u završnici, niko da opali

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 feb 2018, 18:13

haris004 je napisao/la:

+1
Godišnje se odigra 10ak prijateljskih i svaka bi bila gledana od strane nas bolesnika.
Maribor prije dvije godine imao komentatora čak na prijateljskoj koju su prenosili preko svog yt kanala
Pa da. Nek se snimaju i neke gostujuce il cak domace tekme lige koliko to dozvoljavao bhrt. Il ako se vec ne bude dozvolio live prenos onda brate snimite tekmu i pustiti 2-3 sata kasnije snimak iste. Mnogo bi to gledali... A bio bi kvalitet predobar..
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 02 feb 2018, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 02 feb 2018, 18:13

Igra li Cedulja?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 feb 2018, 18:13

Hebib pogađa, odlična akcija. Bravo..

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 feb 2018, 18:14

AlfredNobel je napisao/la:Pa Željo ima jako dobar YT kanal, miljama ispred nas po tom pitanju. Mrsko im snimiti trening i neke kadrove, još kad mi snime reflektore i travu u kampu, ranio bi se.
To im nije zvanični kanal kluba, jer zvanični im je mrtav. Ovo rade momci iz ljubavi kao što je i fksinfo nama. Fkt im je prejak kanal i svaka im čast.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 02 feb 2018, 18:16

AlfredNobel je napisao/la:Hebib pogađa, odlična akcija. Bravo..
Ušetao se u gol.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 feb 2018, 18:17

Memara je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Pa Željo ima jako dobar YT kanal, miljama ispred nas po tom pitanju. Mrsko im snimiti trening i neke kadrove, još kad mi snime reflektore i travu u kampu, ranio bi se.
To im nije zvanični kanal kluba, jer zvanični im je mrtav. Ovo rade momci iz ljubavi kao što je i fksinfo nama. Fkt im je prejak kanal i svaka im čast.
Nema veze, dobra je ideja i to super funkcioniše.

Probaću ja da pošaljem kakav mail, pa možda uspije, ko zna..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00 i 5 gostiju.