sarajevo - Kuban 0:2

generalka protiv listiceMocMahale444 je napisao/la:S kim vi igrate generalku
SARAJEVO - Kuban 3:2 umri keruuuuuuuMocMahale444 je napisao/la:S kim vi igrate generalku
Veliki preokret Sarajeva za pobjedu protiv KubanaMocMahale444 je napisao/la:S kim vi igrate generalku
RealnoZenzo je napisao/la:Sarajevo je Atletiko za ovaj Kuban.
MocMahale444 je napisao/la:S kim vi igrate generalku
ostali bi bez djecijeg doplatkasvrakino1921 je napisao/la:
sta bi mi bez pitara
Imali bi 100 000 ispred Vjecne.svrakino1921 je napisao/la:pitari su cudo nedefinisani egzatni egoisticni fina gradska raja tribina sa prvim safom apsolutno definisana
sta bi mi bez pitara
mi smo u Krupi izgubili tituluSabinho je napisao/la:Imali bi 100 000 ispred Vjecne.svrakino1921 je napisao/la:pitari su cudo nedefinisani egzatni egoisticni fina gradska raja tribina sa prvim safom apsolutno definisana
sta bi mi bez pitara
Jeste jeste...svrakino1921 je napisao/la:mi smo u Krupi izgubili tituluSabinho je napisao/la:Imali bi 100 000 ispred Vjecne.svrakino1921 je napisao/la:pitari su cudo nedefinisani egzatni egoisticni fina gradska raja tribina sa prvim safom apsolutno definisana
sta bi mi bez pitara
Zasto su onda "ratnici" dolazili na Kosevo da bodre svoje lavove i usput dobiju koju iza usiju?svrakino1921 je napisao/la:mi smo u Krupi izgubili tituluSabinho je napisao/la:Imali bi 100 000 ispred Vjecne.svrakino1921 je napisao/la:pitari su cudo nedefinisani egzatni egoisticni fina gradska raja tribina sa prvim safom apsolutno definisana
sta bi mi bez pitara
Sta je misu?MocMahale444 je napisao/la:S kim vi igrate generalku
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, nedimmmm1337, Tatamata1946, zaostrog i 27 gostiju.