FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajde još neki fin napadač i to je to.
@BosnianKingdom Nije Grbović igrao, ne znam zašto, ali nije ni Stanojević, e sad zašto, to ne znam. Mustafić fino odigrao, dobar je. Isto tako i mali Šabanović. Dobri su obojica.
@BosnianKingdom Nije Grbović igrao, ne znam zašto, ali nije ni Stanojević, e sad zašto, to ne znam. Mustafić fino odigrao, dobar je. Isto tako i mali Šabanović. Dobri su obojica.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ko je igrao desno u drugom pol.? Posto je Hodzic igrao u prvom desno a u drugom lijevo...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije on ni blizu zavrsen, polako braco, cisto da se ne razocaramo svi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bio bi strašno pojačanje, Adukor na stopera, on na zadnjeg veznog, samo da se ne izjalovi al ako Bog da neće.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ali kako ce svi igrati? Rahmanovic, Crepula, Saric, Stanojevic jedan mora na klupu ako ide Adukor na stopera.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Morat ćemo se naviknut i na to da na klupi imamo jakog igrača koji kada uđe može podići nivo igre i unaprijediti istu a ne kontra, što je bio slučaj do sada. To je bar lako. Neka kvalitetnih igrača, neka se "udaraju" za prvih 11.Zukanovic je napisao/la:Ali kako ce svi igrati? Rahmanovic, Crepula, Saric, Stanojevic jedan mora na klupu ako ide Adukor na stopera.
FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zrinjski je pretprosle sezone sa beton sredinom hladno osvojio ligu, jer sredina je ta koja dobija utakmice. Neka dobrih igraca, za dobrog igraca uvijek ima mjesta.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Još Radovac, Herić, Mustafić i Said (ako se na njeg uopšte računa) i +Velkoski koji je kod nas igrao iza napadačaZukanovic je napisao/la:Ali kako ce svi igrati? Rahmanovic, Crepula, Saric, Stanojevic jedan mora na klupu ako ide Adukor na stopera.
Vjerovatno Adukor i Sofranac idu na stopere,mada se nadam da ce to Mujakic biti,i na ovako jaku konkurenciju u sredini na moju zalost Mustafic ce dobijati manje prilike.
- Evolution87
- Kontakt:
Desno krilo > napadac
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kakav crni Radovac nek mu istekne ugovor i dovidjenjaharis004 je napisao/la:Još Radovac, Herić, Mustafić i Said (ako se na njeg uopšte računa) i +Velkoski koji je kod nas igrao iza napadačaZukanovic je napisao/la:Ali kako ce svi igrati? Rahmanovic, Crepula, Saric, Stanojevic jedan mora na klupu ako ide Adukor na stopera.
- muhamedhulk
- Kontakt:
radovac jos godinu ima ugovor..do kraja 2018.
nece on jos nigdje. na nasu zalost. poslije nas ce u olimpik garant 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Hvala ti brate oplak'o sam e cuj kranomFrancescoTotti je napisao/la:Ovaj sto snima ko da kranom upravlja a ne kamerom
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Mislim da crepulja i saric ne mogu igrati zajedno, isti tip igraca....odlicni akademci i danas...Kuzmanovic bas se trudi...penali su nam boljka u pm...Hus popisha Obrada i s punim pravom, da bar nadju nekog privremenog spica bar da zna penale pucat i to bi nam valjalo.....jbm ti mjesec dana cekali kloca....Zukanovic je napisao/la:Ali kako ce svi igrati? Rahmanovic, Crepula, Saric, Stanojevic jedan mora na klupu ako ide Adukor na stopera.
Usput snimatelj je bio video-scout
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
dajte ba piksija , taman hebib na klupu
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ovoj ekipi treba 3 igrača još al kvalitetna da bude bombonica, tip-top.
Naprimjer Crepulja, Kojašević i kvalitetan desni bek

Naprimjer Crepulja, Kojašević i kvalitetan desni bek
FK Sarajevo
Kad god je dobio priliku u zadnje vrijeme odigrao je korektno, najlakše je pljuvat. Da je imao neku lošu utakmicu složio bih se, ovako ne mogu.zagor1987 je napisao/la:Kakav crni Radovac nek mu istekne ugovor i dovidjenjaharis004 je napisao/la: Još Radovac, Herić, Mustafić i Said (ako se na njeg uopšte računa) i +Velkoski koji je kod nas igrao iza napadača
@DenchiNL ni blizu isti tip igrača. Crepulja je više defanzivno orijentisan i igra zadnjeg veznog, dok Sarić igra više prema naprijed. Mislim da vezni red Crepulja-Sarić-Stanojević ima da jede terene, samo mi žao Rahmanovića, zato što je zreo za prve postave.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako je Kojašević slobodan, ja bi prije uperio sve snage na njega i doveo ga, nego na napadača. Krste može fino zamijeniti Ahmetovića u slučaju ne do Bog povrede ili kartona. Damir je odličan igrač, koji je bio dobar u Vardaru i Vojvodini, on bi nam legao na krilu samo tako. Sumnjam da bi on imao išta protiv da se vrati u Sarajevo. Ja bi prije tako uradio..
Crepulja i Kojašević - mokri snovi
Crepulja i Kojašević - mokri snovi
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Joj brate ta desna strana je skripala danas haos...ali dok hus to ne spominje il ce onaj teloptik ostat il se nece ni trazit...BordoSarajevo je napisao/la:Ovoj ekipi treba 3 igrača još al kvalitetna da bude bombonica, tip-top.
Naprimjer Crepulja, Kojašević i kvalitetan desni bek![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.