FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ajde ba dosta o pjesmama
- dr.van nostrand
- Kontakt:
"Upravni odbor smatra da Varešanović dobro obavlja svoj posao i niti u jednom momentu se nije razgovaralo o njegovoj smjeni. Ovim putem želim poručiti da Varešanović ima apsolutnu podršku i da sigurno ostaje na klupi, pa makar izgubili i u Prijedoru i narednu utakmicu na Koševu."
ovo kaze nas predsjednik..
, a podrazumjeva se da prolazimo sutra u 1/8 F. kup BiH , a bojim se da s igrom kakva je bila u nedelju , moram staviti ???? i pitanje naseg prolaska, to bi bila katastrofa i vjerovatno Mirza V. odlazi u istoriju , a uprava bi tek onda priznala da nesto nije zdravo u timu !!
ovo kaze nas predsjednik..

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
zeznuto ce biti kaze blekic da nece otpustat varesanovica i da izgube i u prijedoru i na kosevu protiv olimpika mislim jbg bar mu reci jbg da ce mu biti zeznuto ako izgubee ove dvije da je prd otkazom a neee nema sanse aa prandelli nije trener on moze biti neki sportski direktor baa too svi govore trener nam je najjj slabija karika u timu Bgm nevalja al nista lagano svi u prijedor pa da vidimo al prvo slogaaaa
Ja ipak mislim da Upravni odbor i nije bas za M.V;ali mu je prethodna uprava naprivala takav ugovor(4) god, da u slucaju otkaza od kluba da dobije kao ostetu dobre pare.Ipak mislim da se ceka da bi on sam dao otkaz i onda mu klub nije duzan isplatiti neku vrstu obestecenja.Valjda ce provladati razum i da ce Mirza ako voli Sarajevo kako sam kaze podnijeti ostavku i sebi i upravi, a i navijacima skratiti muke. 

-
- Kontakt:
aa brate sumnjam jer prosle sezone obeco evropu nista kontas prezivo upravu novu otjerao zeku cujem ima nekih problema i sa pliskom neznam pliska je dobar igrac a ne dobija sekunde mislim samo je MV problem aa valjda i njemu dodze iz muda u glavu da ipak nije neki strucnjakjanuar je napisao/la:Ja ipak mislim da Upravni odbor i nije bas za M.V;ali mu je prethodna uprava naprivala takav ugovor(4) god, da u slucaju otkaza od kluba da dobije kao ostetu dobre pare.Ipak mislim da se ceka da bi on sam dao otkaz i onda mu klub nije duzan isplatiti neku vrstu obestecenja.Valjda ce provladati razum i da ce Mirza ako voli Sarajevo kako sam kaze podnijeti ostavku i sebi i upravi, a i navijacima skratiti muke.
Nije ugodno razocarati se u ljude.Ali bitno je iz svega toga nauciti nesto.Kad smo zadovoljni sami sa sobom,sve ima vise smisla....Zato osmijeh na lice i samo veselo naprijed.Ako se i koji put padne ,ustanimo pa dalje.. 
HORDE ZLA

HORDE ZLA
pa ti vidi pisem li,ali svako ima pravo da kaze sta zeli,ako ne ovdje na forumu onda na tekmi,jer kada pi.c.ke ne mogu da hodaju a pola sata do kraja utakmice i treba im **** sve,lafo bili na pripremama,ma bili u p.m.,pa kojasevic trenirao samo trening prije borca sto to supci nece da kazu,nego sve lafo idilicno,jadovi...
zar sumljasHairlija je napisao/la:Sutra nazalost necu moci biti na utakmici pa bi molio nekoga da napise detalju analizu ovdje![]()
Ima vas JohnnyHZ,sekac,samorajvosa valjda ce neko biti od vas

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ma mene toliko to ne interesuje,vidim da pojedine simpatizere zelje to navijanje vrijeda.Sta na to reci.johnnyHZ je napisao/la:zar sumljasHairlija je napisao/la:Sutra nazalost necu moci biti na utakmici pa bi molio nekoga da napise detalju analizu ovdje![]()
Ima vas JohnnyHZ,sekac,samorajvosa valjda ce neko biti od vasjedino ako mi se nedesi kakav belaj ... al sumljam da cu preskociti sutra tekmu .... nego gledam na drugim temama i ubice se pocele velicati na tribinama
lijepo Bgm .... jos malo pa ce i to biti IN
Samo objektivno johnny

A o navijanju napisi mi na PP,jer ce odmah izbrisati ovdje sta god napises

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
opasan belaj na stupuHairlija je napisao/la:Ma mene toliko to ne interesuje,vidim da pojedine simpatizere zelje to navijanje vrijeda.Sta na to reci.johnnyHZ je napisao/la:zar sumljasHairlija je napisao/la:Sutra nazalost necu moci biti na utakmici pa bi molio nekoga da napise detalju analizu ovdje![]()
Ima vas JohnnyHZ,sekac,samorajvosa valjda ce neko biti od vasjedino ako mi se nedesi kakav belaj ... al sumljam da cu preskociti sutra tekmu .... nego gledam na drugim temama i ubice se pocele velicati na tribinama
Samo objektivno johnny![]()
no sikirikiHairlija je napisao/la:Sutra nazalost necu moci biti na utakmici pa bi molio nekoga da napise detalju analizu ovdje![]()
Ima vas JohnnyHZ,sekac,samorajvosa valjda ce neko biti od vas

Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Sutra svi na tekmu aBd. Bjezite iz skole,s posla,radite sta znate samo se pojavite.Hairlija je napisao/la:Ma mene toliko to ne interesuje,vidim da pojedine simpatizere zelje to navijanje vrijeda.Sta na to reci.johnnyHZ je napisao/la:zar sumljasHairlija je napisao/la:Sutra nazalost necu moci biti na utakmici pa bi molio nekoga da napise detalju analizu ovdje![]()
Samo objektivno johnny![]()
Nadam se vise od bjednih 1500 kojih je veceras bilo na Grbavici

Ali posto nam je termin losi tesko ...

- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
Ma ja,zabranio mi Hugh HafnerMoSa LjoŽe je napisao/la:Hairlija' to se ne smije pobjeći iz osnovne ?

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

- Jesam ša'e
- Kontakt:
pa što su ti toliko ti Manijaci i Željo rak rana da mi je znati...imaj malo ponosa, ne vadiš ga iz usta.samosarajvo je napisao/la:
Sutra svi na tekmu aBd. Bjezite iz skole,s posla,radite sta znate samo se pojavite.
Nadam se vise od bjednih 1500 kojih je veceras bilo na GrbaviciIpak smo mi Sarajevo
![]()
Ali posto nam je termin losi tesko ...
-
- Kontakt:
Sretno sutra nasim momcima na terenu i braci na tribinama jbg skola sutra zove a i tanak sam s parama
Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti !

Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti !
iz kojeg je sloga vakufa 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Cjene karata su iste ko za prvenstvenu utakmicu,ali za sutrasnju utakmicu ce se moci uci i sa godisnjim kartama,iako kolko znam godisnje ne vaze za kup ali eto sutra ce se moci uci i sa njima,valjda je doslo do neke promjeneboli te briga je napisao/la:Znali neko cijene karata za kup utakmicu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Faruk Hadžibegić u emisiji sportske legende TV ALFA, "kada umrem, akobogda, sahraniti će me u dresu Sarajeva". Sva ljubav prema svetinji sažeta u jednij rečenici.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Full name HNK Sloga UskopljeEdinTM87 je napisao/la:iz kojeg je sloga vakufa
Nickname(s) crveni (Reds)
Founded 1946
Ground Košute Stadium
(Capacity: 5,000)
Manager Ibrahim Zukanović
League 2 Liga FBiH
2007/2008 2 Liga FBiH , 12
1946