Naprimjer Crepulja, Kojašević i kvalitetan desni bek
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovoj ekipi treba 3 igrača još al kvalitetna da bude bombonica, tip-top.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kad god je dobio priliku u zadnje vrijeme odigrao je korektno, najlakše je pljuvat. Da je imao neku lošu utakmicu složio bih se, ovako ne mogu.zagor1987 je napisao/la:Kakav crni Radovac nek mu istekne ugovor i dovidjenjaharis004 je napisao/la: Još Radovac, Herić, Mustafić i Said (ako se na njeg uopšte računa) i +Velkoski koji je kod nas igrao iza napadača
@DenchiNL ni blizu isti tip igrača. Crepulja je više defanzivno orijentisan i igra zadnjeg veznog, dok Sarić igra više prema naprijed. Mislim da vezni red Crepulja-Sarić-Stanojević ima da jede terene, samo mi žao Rahmanovića, zato što je zreo za prve postave.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako je Kojašević slobodan, ja bi prije uperio sve snage na njega i doveo ga, nego na napadača. Krste može fino zamijeniti Ahmetovića u slučaju ne do Bog povrede ili kartona. Damir je odličan igrač, koji je bio dobar u Vardaru i Vojvodini, on bi nam legao na krilu samo tako. Sumnjam da bi on imao išta protiv da se vrati u Sarajevo. Ja bi prije tako uradio..
Crepulja i Kojašević - mokri snovi
Crepulja i Kojašević - mokri snovi
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Joj brate ta desna strana je skripala danas haos...ali dok hus to ne spominje il ce onaj teloptik ostat il se nece ni trazit...BordoSarajevo je napisao/la:Ovoj ekipi treba 3 igrača još al kvalitetna da bude bombonica, tip-top.
Naprimjer Crepulja, Kojašević i kvalitetan desni bek![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bgm ne znam nisam dobio utisak da crepulja nesto posebno doprinosi defanzivi, dok prema naprijed igra, trkovi a posebno duge zadnje lopte, prebacivanje lopte/igre s jedne na drugu stranu , trazenje prostora mu je odlicno, izvodi i slobodne, dupli pas a posebno dodavanje mu je odlicno....tako da mnogo ucestvuje i ima mnogo dodira s loptom....bas kao i Saric koji isto voli loptu i voli imati mnogo dodira i dodavanja....takva dva igraca sa stanojevicem ne znam kako bi to izgledalo, prije bih jednog od njih i Rahmanovica ili Krstu ispred....vidim i ja da je upisan kao zadnji vezni ali nista od toga nisam vidio po ovim snimcima, da moram pogadjati rekao bi da je krilo ili ofanzivni igrac...haris004 je napisao/la:Kad god je dobio priliku u zadnje vrijeme odigrao je korektno, najlakše je pljuvat. Da je imao neku lošu utakmicu složio bih se, ovako ne mogu.zagor1987 je napisao/la:Kakav crni Radovac nek mu istekne ugovor i dovidjenjaharis004 je napisao/la: Još Radovac, Herić, Mustafić i Said (ako se na njeg uopšte računa) i +Velkoski koji je kod nas igrao iza napadača
@DenchiNL ni blizu isti tip igrača. Crepulja je više defanzivno orijentisan i igra zadnjeg veznog, dok Sarić igra više prema naprijed. Mislim da vezni red Crepulja-Sarić-Stanojević ima da jede terene, samo mi žao Rahmanovića, zato što je zreo za prve postave.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koliko stranaca smije bit u zapisniku ? Na jesen smo redovno imali po 5, Pavlović, Novaković, Stanojević, Adukor i Velkoski, a na proljeće ćemo imati isti broj sa zamjenom Novaković-Šofranac. Ako je 5 maksimalan broj mislim da bi mogli imati problema sa novim igračem, jer tražimo igrača za prvih 11. Od nabrojanih samo bi Velkoski mogao ispast iz prve postave, a sumnjam da bi kapitena na tribine poslali 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zasto ova BordoTV ne moze snimati live za nas? Kvalitet slike je odlican.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6haris004 je napisao/la:Koliko stranaca smije bit u zapisniku ? Na jesen smo redovno imali po 5, Pavlović, Novaković, Stanojević, Adukor i Velkoski, a na proljeće ćemo imati isti broj sa zamjenom Novaković-Šofranac. Ako je 5 maksimalan broj mislim da bi mogli imati problema sa novim igračem, jer tražimo igrača za prvih 11. Od nabrojanih samo bi Velkoski mogao ispast iz prve postave, a sumnjam da bi kapitena na tribine poslali
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Zar nije Kojasevic potpisao negdje u Srbiji?
A konkurencija u sredini bi bila izuzetno jaka, po meni bolja nego sa Stojcevom da je dosao. Ovako Mustafic se pokazao da zna igrati + Crepulja izgleda da moze odmah uskociti u 11 + Saric je imao dosta dobre nastupe za repku.
A konkurencija u sredini bi bila izuzetno jaka, po meni bolja nego sa Stojcevom da je dosao. Ovako Mustafic se pokazao da zna igrati + Crepulja izgleda da moze odmah uskociti u 11 + Saric je imao dosta dobre nastupe za repku.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dodajmo i to da su današnju utakmicu zbog lakših povreda propustili Said Husejinović i Miloš Stanojević. Naredna prijateljska utakmica našeg kluba u Turskoj na rasporedu je u nedjelju, 4. februara kada će Sarajevo igrati protiv ukrajinskog prvoligaška, FC Mariupol.
Kakav presing Krste igraaa...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Đorđe Rakić je slobodan ali on je skup.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odlično je ovo danas bilo
FK Sarajevo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Svaka cast za highlights 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
belosevic28
- Kontakt:
Dobra tekma, definitivno imamo potencijala. Halil ga zalila pravo
(Jaruske na aparatima)
Btw, jel @skoro ziv, kako prodje danas :O
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nikako brate, zato i ne pišem.belosevic28 je napisao/la:Dobra tekma, definitivno imamo potencijala. Halil ga zalila pravo(Jaruske na aparatima)
Al haj' sačekat ćemo zvanično, da ne jadim prije vremena.
Što se tekme tiče, vidio sam ovaj sažetak, lijepo ovo izgleda. Ako ovakav pristup bude protiv Uskog, pomest ćemo ih.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
E jbg bruda, hanuma izlazila samo teoriju, zato pitam kako bilo ostalo :O
Ma jako smo odigrali, svidja mi se presing i Adukorova igra.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I ja sam samo teoriju, tu sam i poginuo.belosevic28 je napisao/la:E jbg bruda, hanuma izlazila samo teoriju, zato pitam kako bilo ostalo :O
Meni djeluje pravo grehota ovog Adukora vratit na stopera. Lik je sinonim za pravog DMFa, kao što su svi legendarni zadnji vezni bili crnci, jednostavno izgleda kao neko ko drži tu poziciju (Vieira, Makelele, Essien, Davids, Kante...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne može bobuljičar nijedan post napisat a da me ne spomene 
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.