FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2018, 15:48

Pa odlazak Imamovica i njegove stranke samo moze da donese promjene. Postoje dvije opcije za zivot Slobode:

1.Blokira ulazak stranih investitora, pogotovo mrzi Arape i Turke koji imaju pare i za stadion i za kluba. Siri propagandu neku o islamizmu prije izbora, a jedina istina je da su stavili ljude svoje na pozicije i sada im krivo ako im sta ode iz ruku pa nedaju nikom nista i tako koce napredak grada, a u gradu grade samo ovi lokalni gradjevinci tako sto im opstina proda zemljiste i oni prave novogradnju. Dok se stadion gradi 15 godina.

2.Zaratili sa Husicem, jedini covjek koji voli sport, a ima pare.

Blokiraju Husica, blokiraju investitore. Covjeka treba pljuvati i te njegove dok ne ispuse izbore. Treba mu srozavati reputaciju na svaki moguci nacin, svim silama.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2018, 15:53

sviunapad1010 je napisao/la: Navodite vodu na svoj mlin. Boli me briga ko je u UO ja navijam za Slobodu i to je to.
Zasad mogu platiti kartu i nista vise. UG treba zatvoriti nigdje ih koji ce qurac da prodaju sezonske jednom u pola godine. Sto ne pokrenu nesto da se pritisne UO sad. Zasto postoje?

Smjesno je kad kazete bio Azmir uredio bi, pa sto ode u po sezone? On da nije htio otici ne bi ga mogao maknuti ni faraon jer mi ne bi dozvolili tada da se to desi. 100% je imao nasu podrsku i digao je sidro kako je digao. Hvala za sve sto je uradio za klub ali nacin odlaska iz kluba nije bio u redu.
Svi mi ovdje navijamo za Slobodu,napisano je hiljadu puta briga nas ko ce voditi klub,samo hocemo klub u vrhu tabele i da se bori za izlazak u europu,gdje vec imas novac da pokrijes polusezonu od pretkola lige evrope...

Azmir dok je bio ,jest opet bilo javasluka unutar kluba,ali imao si rezultate koji su malo dali nade u bolje sutra,ali ni on vise nije mogao izdrzati pritisak da svako kolo na Tusnju dodje inspekcija i uzima ti lovu,a faraon ga lagao kako je htjeo.. ovi sada iz NJUO imaju daleko veca primanja od grada,a sta su uradili veliko nista i sad se spasavaj pojacanjima iz Srbije koja ne mogu igrat u Vojvodini ili Spartaku,al zato su pojacanja za Slobodu i jos se trazi dodatnih 350 000 km za pripreme,plate itd..

I samo me jos ovo zanima,da li je ijednom od odlaska Husica i dolaska NJUO u historiji Slobode inspekcija jednom se zadesila na Tusnju da uzima novac od karti,sumnjam da bi NJUO propustio priliku da se oglasi da je bilo inspekcije ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 feb 2018, 16:14

Dogovoreno je da ne idemo na utakmice dok predcednik ne ode. Razlozi poznati. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2018, 16:14

Sta bi sa one parcele sto je kupio Husic,pa je Imamovic spomenuo da bi jedan milioncic treba ici na izgradnju istocne tribine Tusnja ??

Jos mi niko ne odgovori,gdje nastade inspekcija dolaskom NJUO ?

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 feb 2018, 16:18

harry_90 je napisao/la:Sta bi sa one parcele sto je kupio Husic,pa je Imamovic spomenuo da bi jedan milioncic treba ici na izgradnju istocne tribine Tusnja ??

Vjerovatno znas odgovor pa reci ga yebo ga ti. Ja da znam odgovorio bi ti na pitanje rado.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 03 feb 2018, 16:22

harry_90 je napisao/la:Sta bi sa one parcele sto je kupio Husic,pa je Imamovic spomenuo da bi jedan milioncic treba ici na izgradnju istocne tribine Tusnja ??

Pa evo u budzetu za 2018 je predvidjen milion za izgradnju istocne tribine, nema potrebe vise za inspekcijama kada se isplacuje u ratama po dogovoru svima kome se duguje

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2018, 16:29

sviunapad1010 je napisao/la:

Vjerovatno znas odgovor pa reci ga yebo ga ti. Ja da znam odgovorio bi ti na pitanje rado.
Pitam vas,jer vi znate svemznate skim Husic pije kafe da obori Imamovica,ko je za sobom povukao Kostica,Mehidica itd,koliko se uzelo na kineskim kladionicama (ova mi je najjaca :rol: ),ko je namjestio Jagodica i aferu kladionica,gdje su potrosene pare svih nas,kako je ovo odlicna situacija i nikad jaci prelazni rok,Ordagic pizdun nece da igra protiv Sloge,prodato Drini,Radniku,Krpic izdajica,usudio se reci ono sto vecina ne smije itd itd...

Pa kontam vjerovatno znate i gdje nestade odjednom inspekcija sa Tusnja,a do odlaska Husica,non stop su bili jedni od redovnijih na tekmama Slobode,uz naravno i neke igrace koji su ucjenjivali klub ako se ne isplati novac,Sloboda gubi tri boda,kako odjednom da svi oni nestanu.. :kafa:

Nista licno protiv tebe ;)

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 feb 2018, 16:31

harry_90 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:

Pitam vas,jer vi znate svemznate skim Husic pije kafe da obori Imamovica,ko je za sobom povukao Kostica,Mehidica itd,koliko se uzelo na kineskim kladionicama (ova mi je najjaca :rol: ),ko je namjestio Jagodica i aferu kladionica,gdje su potrosene pare svih nas,kako je ovo odlicna situacija i nikad jaci prelazni rok,Ordagic pizdun nece da igra protiv Sloge,prodato Drini,Radniku,Krpic izdajica,usudio se reci ono sto vecina ne smije itd itd...

Pa kontam vjerovatno znate i gdje nestade odjednom inspekcija sa Tusnja,a do odlaska Husica,non stop su bili jedni od redovnijih na tekmama Slobode,uz naravno i neke igrace koji su ucjenjivali klub ako se ne isplati novac,Sloboda gubi tri boda,kako odjednom da svi oni nestanu.. :kafa:

Nista licno protiv tebe ;)
Ja bih ti odgovorio da znam odgovor bez nagađanja.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 feb 2018, 16:31

Znaš da ćeš dobit odgovore :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 03 feb 2018, 16:33

Teku radovi i na izgradnji istočne tribine punom parom :D Malo je ovaj današnji snijeg poremetio radnike :D
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2018, 16:34

SmajilKaric je napisao/la:

Pa evo u budzetu za 2018 je predvidjen milion za izgradnju istocne tribine, nema potrebe vise za inspekcijama kada se isplacuje u ratama po dogovoru svima kome se duguje
Bilo je i prosle sezone care predvidjen milion za izgradnju,pa samo dobismo veliku rupu i neke sipove .. koliko si siguran da se isplacuje,evo npr Krpic izjavi u intervju za ovaj portal kako AIK-u jos bona nisu uplatili,znaci nas NJUO munta svedjanje,a vamo ne smije neku arkadu ili nesto slicno ..

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 feb 2018, 16:41

wobly92 je napisao/la:

Znaš da ćeš dobit odgovore :mrgreen:
Zasto mu ne odgovoris ako znas.

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 03 feb 2018, 16:44

Evo pametologu da ti ja odgovorim, prvo nije inspekcija nego sudski izvrsioci, i dolazili su za vrijeme i ovog UO i plijenili pare. Ono sto je bilo pravosnaznih presuda protiv Slobode i sto je bilo predmet sudske potraznje i sto se moglo zapljenom izvrsit je isplaceno. Ostale presude il cekaju na naplatu il nisu pravosnaze, a kad i one budu opet ce doc izvrsitelji i zaplijenit pare. Drugo da ne bude zabude i dalje polemike na kantonu je SDA na vlasti tako da je i kantonalni sud pod njihovom ingerencijom.
Zadnja izmjena: Hustle, dana/u 03 feb 2018, 16:54, ukupno mijenjano 2 puta.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 feb 2018, 16:48

harry_90 je napisao/la:
Bilo je i prosle sezone care predvidjen milion za izgradnju,pa samo dobismo veliku rupu i neke sipove .. koliko si siguran da se isplacuje,evo npr Krpic izjavi u intervju za ovaj portal kako AIK-u jos bona nisu uplatili,znaci nas NJUO munta svedjanje,a vamo ne smije neku arkadu ili nesto slicno ..
Krpa izjavi nisu uplatili bona od 100.000 KM a buni se kad se kaze da je 1 gol njegov vrijedio 20.000 KM.
I ne ispostuje dogovor koji je imao zbog svađe sa mackom. Svada Krpe i macka kostala klub 100.000 i vise. Zabit im obojici.

Ovdje se opravdava to jer je prodan za 290.000 a kupljen za 100.000 pa eto dobri smo 190.000 na Krpicu. Ok je racunica.

Ali je isto tako onda ok i racunica da je preplacen jer je za njega izdvojeno 100.000 plus plate za 6 mjeseci. Toliko nije ni said slasticar kostao pitare za 6 mjeseci.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2018, 16:49

Koliko placaju clanarinu clanovi skupstine kluba,jer koliko se sjecam 2016 godine je receno da svi koji hoce da odlucuju moraju da plate clanarinu unaprijed ?

Gdje je izvjestaj za izmirena dugovanja prema hotelu od 80 000 km sto su krkali Vugdalic i Musemic,pa Mujkanovic opleo po Husicu bez dokaza.. koliko se sjecam na zadnjoj skupstini predstavljen je izvjestaj isplacenih dugovanja kako bi mogli deblokirati racun,a tu je pisalo da se hotelu uplatilo oko 2 hiljade maraka ? Ako sam sta pomjesao neka me isprave..

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 03 feb 2018, 16:53

harry_90 je napisao/la:Koliko placaju clanarinu clanovi skupstine kluba,jer koliko se sjecam 2016 godine je receno da svi koji hoce da odlucuju moraju da plate clanarinu unaprijed ?

Gdje je izvjestaj za izmirena dugovanja prema hotelu od 80 000 km sto su krkali Vugdalic i Musemic,pa Mujkanovic opleo po Husicu bez dokaza.. koliko se sjecam na zadnjoj skupstini predstavljen je izvjestaj isplacenih dugovanja kako bi mogli deblokirati racun,a tu je pisalo da se hotelu uplatilo oko 2 hiljade maraka ? Ako sam sta pomjesao neka me isprave..
Evo samo da ti odgovorim za racun, mi smo morali da potpisemo reprogram da bi ti bio odblokiran racun i svi tako moraju, mi imamo potpisan reprogram racun je automatski odblokiran i to je sto se tice tog racuna

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2018, 16:57

harry_90 je napisao/la:Koliko placaju clanarinu clanovi skupstine kluba,jer koliko se sjecam 2016 godine je receno da svi koji hoce da odlucuju moraju da plate clanarinu unaprijed ?

Evo samo da ti odgovorim za racun, mi smo morali da potpisemo reprogram da bi ti bio odblokiran racun i svi tako moraju, mi imamo potpisan reprogram racun je automatski odblokiran i to je sto se tice tog racuna
Zar mi nismo imali potpisan reprogram sa poreznom i za vrijeme Husica ?

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 03 feb 2018, 17:01

Svima....de suti. ...de....isplacuju ku rac.
A sto sada Arkada ne trazi pare...Davud. ...e jeste naivni u pm....kada god im neko ne bude pasao bice zasut tuzbama a cim je po njihovom i njihovi ljudi tuzbe misteriozno ispare haha
FK Sloboda Tuzla

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 03 feb 2018, 17:07

harry_90 je napisao/la:

Zar mi nismo imali potpisan reprogram sa poreznom i za vrijeme Husica ?
Koji se prestao placati cim si zavrsio epizodu u evropi i nakon toga sladjan ilic pokrenuo inicijativu za donosenje zakona o reprogramu da se omoguci klubovima sklapanje ugovora sa zakljucno 2016 godinom sto je proslo na federalnom parlamentu i mi ga potpisali pod povoljnijim uslovima

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 feb 2018, 17:43

tuzlak1987 je napisao/la:
A stavka budzeta kojpune navijaci je u rangu GOSKA iz Gabele, i ispod ranga Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Brojevi ne lazu.

I onda su losi oni koji daju najvise, a svi mi koji klubu pomazemo toliko koliko pomazu mjesta koja kad se saberu imaju stanovnika ko Slatina. Mi nismo krivi.
Nismo mi toliko losi koliko pricas, uvijek je bila publika bolja od ekipe Slobode, uprave i grada. Jedino kod Azmira je Azmir radio bolje od ostalih i na sportskom planu ga nisu pratili ni publika ni grad. Ali trenutno sta treba da bude 3000 ljudi, kada se lose radi? Pa to je nemoguce bas jer se lose radi. Kako ce ti neko doci? Senad kako je radio, tako je i na tribinama dobio. Jbg to je kao kada bi student dosao na ispit i nista ne uradi, a onda kada je uvid dodje i zali se pa sto nisam polozio. Eto tako je Senad radio.
Celik ima vjerne navijace? Uprava na jesen lose radila, imali su na utakmicama nekim po 50-100 ljudi. Sada ce imati 3-4k na proljece. Zasto? Jer su dosli ljudi koji rade. Kod nas bi bila prica nismo dobri navijaci. Pa jel to nisu dobri navijaci ni Zenicani? Jesu dobri su navijaci, ali je uprava pala ispod svake granice i samo su tako mogli reagovati. Tako je i kod nas, uprava i Vlado su otisli u minus.
Mislim poredite nas sa Zeljeznicarem i Sarajevom koji imaju posjetu i kaze se trebamo i mi tako. Pa ne moze jer oni godinama prate rezultatima to sve i ambicijama. Da su oni losi 15 godina ne bi ni oni imali navijace, ne bi imali nadu samim tim bi im se u redove uvukla prica da tu nema nade i to je ono sto se nama desilo.
vjeruj mi da jesmo losi, jer ove cifre nase posjete koje iznosi savez nisu ni priblizno tacne. Mislim da se to kod nas najvise napucava.
Na cemu to temeljim, pa eto krenimo ovako. Tusanj zapad ne moze primiti 4000 ljudi kad je svaka stolica popunjena, a sjever 3500- to je cinjenica. Neko je iznosio tacne podatke koliko moze stadion primiti. Ali eto u grubo 7500 kad je svaka stolica popunjena, svaka stolica.

A nama uzmu tribinu i po za goste na zapadu jer je stadion neuslovan i uzmu dio sjevera, uzmu nam 1000 stolica najmanje. Jos kad skontas da NIKAD na Tusnju prvi redovi zapada nisu popunjeni nije to ni blizu posjeta koje se prezentiraju.

Drugo mjerilo su finansijski izvjestaji , to je ustvari jedino bitno mjerilo. A i kod Azmira kad smo imali navodno trecu prosjecnu posjetu u ligi , i sad kod Senada kad ocigledno da nema publike, nije velika razlika u prihodima od ulaznica, zanemariva. Il tu neko frizira izvjestaje (sto im nije u interesu u ovoj stavci ni pod razno, jer bi im svima godilo da mogu pokazati sto vise), ili ljudi ulaze na neke nacine da ne plate karte.
Realno svi znamo dosta ljudi koji na Tusanj ulaze da ne plate kartu. Tu je klub kriv, ali je to iz godine u godinu tako haman kod nas. Sramota platiti, pa ovaj svog uvede, onaj svog i dobijemo rukomet u Mejdanu protiv Svicarske.

i treca stvar ibreti se momak koji je bio u Gabeli kad je vidio da su im stavili protiv Slobode 100-200 gledalaca. Kune se lik da je bilo vise nego Vitez i Celik na Tusnju skup, i prica da su im dole govorili kako je to slabo jer je petak , da je nedjelja kad inace igraju sve ispod 1500 bili bi nezadovoljni. Covjek sigurno nema nikakav razlog da me laze o tome, a ti ako hoces povjeruj.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], schalke, Tzhc075 i 8 gostiju.