FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pasica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 03 feb 2018, 16:16

Sve je ovo krasno, samo kako oni misle ovu “tika taku” izvoditi na ovim oranicama? Mi se trebamo na romaniji pripremati, na nekoj oranici. Yebo ove tepihe pa kad dodjes ovdje ne znas na koju stranu napadas.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2018, 16:16

zagor1987 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:slika

Od veznih redova zvanih "noćne more", napokon imamo brutalan vezni red, i kvalitet i kvantitet što bi rekli. Zadnjih par sezona jedva krpili veznjake, sad jagma ko će igrati. :thumbup:

Šta mislite koja je sredina jača? :urnebes: :urnebes:
Ko je zaduzen za igrace mora se primjeriti jedna stvar. Ne dovodi se ko prije onako reda radi da se dovede,i sve sto dovedu pokazu se ko odlicni igraci ja npr sam ocaran kako ovaj Adukor igra il mozda nisam objektivan al lik kakav presing radi,koliko duboko izlazi oduzima lopte dodaje to je strasno
Ja sam odma skonto da si obrnuti rasista :D :urnebes: :rol: :rol:

Evo izgledo Bilbo ode iz Zrinje :pray: :clap:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 03 feb 2018, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 feb 2018, 16:37

@zagor1987

U tome je i stvar. Od dolaska ove Uprave mora se priznati, odnosno činjenica je da jako dobro rade po pitanju igračkog kadra. Jedina fula im je bio Liivak, koji je jedini doveden ono "radi reda". Svi ostali su se pokazali dobro ili dobili prolaznu ocjenu - Stanojević, Adukor, Rahmanović, Kuzmanović, vratili Krstea, pa evo sad Halilović i Šofranac pokazuju svoje kvalitete i veoma dobro igraju. Također, koliko sam upućen, Husref je zadovoljan i Grbovićem i on bi trebao potpisati kad se vrate iz Antalije. Veoma blizu je i Crepulja, brutalan igrač za naše uslove. Isto tako, mora se reći da Musemić pogađa s ovim igračima, jer je on sve ove igrače pronašao.

Opet ponavljam, što se tiče igračke križaljke, tu su jako dobri. Dobra stvar koju su donijeli svojim dolaskom je i to što više nema preplaćivanja i bacanja para u vatru, već za dodatne bonuse moraš dodatno i pomoći ekipi. To je dobro i tako treba raditi. Primjer ti je Kadušić, koji se dobro izlevatio, kontao da može dobiti više u Zrinjskom i samo se zayebao. Druga stvar je to što ovi pojedinci i budale koje su ostale na fb stranici Kluba pišu glupe i standardne "floskule", misleći da su pametni. I onda ti se tako brzo to proširi i pišu nebuloze svugdje oko Uprave, Valentina, ovog, onog, a nigdje veze s vezom. Tako je bilo i za Akademiju, pa evo i dan danas mlate famozne floskule "daj djecu da igraju", "ko je ovaj daj djecu", "više volim djecu gledati ginu" itd.

Nisi neobjektivan, upravu si za Adukora. Svako ko zna i prati fudbal vidi koliko on znači ekipi. Koliko trči, koliko se bori, oduzme lopti, a posebno mi se đasvi kod njega je samopouzdanje na terenu, gdje vidiš da je u svakoj situaciji siguran, a zatim i hladnokrvnost. Odličan igrač, ko ga je iskopao i doveo, svaka mu čast.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 feb 2018, 17:17

Dosta mi zamjeramo ovoj upravi, al cinjenica da su usrali sa propuhom. Svi cemo se slozit da je Calu trebo Husref zamjenit.

I djelimicno su profulili na livaku. I Saida sa kojim su htjeli raskinut ugovor al on nije htio(uzima covjek pare)

I odlazak Duljevica

Doveli su; kuzmanovica,rahmanovica, adukora,stanojevica,krstu,i svi su odigrali ok.

U akademi su se ipak dovodila djeca koja vrijede znaci nije tacno ona suppja sto su ovde pojedini govorili da se podplacuje. Mislim da nikad nismo izbacili voliko mladi igraca u roku godinu dana. Heric, hadzic, veladzic, mujakic, sadiku, sabanovic, mustafic plus 2-3 igraca na posudbi. Plus prvi ubjedljivo u svim omladinskim ligama.

Mi moramo vjerovat HUSREFU, a ne da mu malo vjerujemo malo nevjerujemo.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 feb 2018, 17:26

Hoćel' taj Crepulja doći u Antaliju?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 feb 2018, 17:30

:bow:
BordoSarajevo je napisao/la:Hoćel' taj Crepulja doći u Antaliju?
Na granici je s Bugarskom :kafa:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2018, 17:31

Smajlagić je dobar izbor za treceg napadaca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 feb 2018, 18:25

head88 je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Pozdrav,

Samo da pohvalim igru vasih momaka. Momci melju protivnika igrom. Zao mi ih je samo iz razloga sto se takmice u premijer ligi, gdje kvalitet terena nedozvoljava ovaku igru. U slucaju da neosvojite nista, nadam se da necete otjerati Husrefa. Trebaju nam jake komsije.
Pa dobro sreca je sto prvu igramo dole u Hercegovini tako da se ova igra moze preslikati. Uz ovakav pristup dole u hercegovini ne vidim razloga kako bi mogli izgubiti
Mi smo zadnjih par sezona imali velike probleme na Grbavici zbog loseg terena. Da imamo svugdje terene kao u Zenici, liga bi nam bila medju boljima na balkanu. Jedva cekam derbi-utakmice, koje bi mogle biti strasno kvalitetne ovog proljeca. Sretno!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 feb 2018, 18:35

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 feb 2018, 18:36

Stigo je :D
Oleoleoleoleeeeee, odlican igrac :ljepota:
Kakav je sad vezni red :bow: :ljepota: :opaopa:
Adukor na stoperu, nije ni to lose, najsigurniji je na lopti, ima visinu i brzinu, odlicno :salut:
Mujakic je isto zvijer, davati mu minute ali posto ce sve utakmice biti finalne, trebat ce nam iskustva u zadnjoj liniji
FK Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2018, 18:40

Fudbaler koji je rođen u Čapljini je već ranije postigao dogovor sa bh. klubom, a na aerodromu u Antaliji večeras ga je dočekala delegacija FK Sarajevo, čime su riješene sve dileme oko transfera.

Crepulja u Sarajevo stiže kao slobodan igrač, nakon što se prethodno razišao sa Mechelenom, a sa bordom klubom će, prema nezvaničnim informacijama, potpisati ugovor na godinu i pol dana.

U Sarajevu vjeruju da su napravili dobar potez dovođenjem Crepulje, a oni koji su dijelili svlačionicu kažu da se radi o svestranom veznjaku s kvalitetnim zadnjim pasom, taktički izuzetno dobrom, koji će sasvim sigurno predstavljati pojačanje za tim Husrefa Musemića.

U proteklom periodu Crepulja nije bio u Mechelenovim planovima, pa je tako proteklu sezonu odradio na posudbi u bjeloruskom Šahter Soligorsku, za koji je odigrao ukupno 25 utakmica i postigao dva gola.

:opaopa:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 feb 2018, 18:42

Ljudi, kako vi gledate na ove ugovore godinu i po? I Halilovic je cini mi se toliko potpisao.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2018, 19:01

SarajevoJeBordo je napisao/la:Ljudi, kako vi gledate na ove ugovore godinu i po? I Halilovic je cini mi se toliko potpisao.
Laksi , finansijski....ako se pokazu narocito dobri ponudis novi, poboljsani....ako su tuta , raskines uz puno manju odstetu....ili nikakvu, zavisno od klauzule....ovo su svakako ugovori za igrace koji trebaju ciniti razliku/ prvih 11....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 feb 2018, 19:06

Neka ti je sa srecom, Ljubane. :opaopa:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 feb 2018, 19:08

DenchiNL je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Ljudi, kako vi gledate na ove ugovore godinu i po? I Halilovic je cini mi se toliko potpisao.
Laksi , finansijski....ako se pokazu narocito dobri ponudis novi, poboljsani....ako su tuta , raskines uz puno manju odstetu....ili nikakvu, zavisno od klauzule....ovo su svakako ugovori za igrace koji trebaju ciniti razliku/ prvih 11....
I ja sam otprilike tog mišljenja, samo do sad se rijetko dešavalo, skoro pa nikako, da neki kvalitetan igrač koji se pokazao produži ugovor. Nadam se da stavljaju neke pametne klauzule...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 feb 2018, 19:11

Evo Crepulje napokon, hemoroide smo dobili čekajući. Koliki smo pehovi, sad će otići kod kona da šarne.. :mrgreen:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 feb 2018, 19:14

CREPKOOOOOOO ON FIREEEEEE

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 feb 2018, 19:18

Jos da je po jednog 'crepulju' na beka i na krilo :D

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 feb 2018, 19:23

zagorski je napisao/la:Jos da je po jednog 'crepulju' na beka i na krilo :D
:ljepota: :ljepota: :pray: :pray:
FK Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2018, 19:23

Sutra vec pocinje, jedva cekam da ga vidim na djelu. Dajte nam jos jednog beka i napadaca.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []