FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro je da ima i nas pasos,necu suditi o nikome dok ga ne vidim na djelu,al ovaj momak bi trebao biti ekstra pojacanje. Inace Husref je sam rekao da se nece davati igracima koji tek dodju ugovori na 3 il vise godina pouceni ranijim iskustvima.
- f0rest1946
- Kontakt:
E nek sam docekao i tebe vidjet zadovoljnogBordoSarajevo je napisao/la:Stigo je
Oleoleoleoleeeeee, odlican igrac![]()
Kakav je sad vezni red![]()
![]()
![]()
Adukor na stoperu, nije ni to lose, najsigurniji je na lopti, ima visinu i brzinu, odlicno![]()
Mujakic je isto zvijer, davati mu minute ali posto ce sve utakmice biti finalne, trebat ce nam iskustva u zadnjoj liniji
Neko spomenu terene dzaba vam je da imate Mesija kad dodje u mocvaru zvana Grbavica zivo blato gura loptu tu svi kvaliteti i znanje i taktike padaju u vodu zato treba zabraniti da se igra ako bude los,mi cemo domacini biti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni bas krivo sto ce Adukor na stopera, zao mi jer je fantastican naprijed, onakvo dijeljenje lopti ja nisam odavno vidio ali hajde, Husref zna najbolje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako npr Crepulja rasturi ovu polusezonu nadam se da ce mu odmah na ljeto ponuditi produzenje, jer samo tako to sto je rekao ima smisla. A ne da cekaju ko sa Duljevicem i sad Sarićem...zagor1987 je napisao/la:Dobro je da ima i nas pasos,necu suditi o nikome dok ga ne vidim na djelu,al ovaj momak bi trebao biti ekstra pojacanje. Inace Husref je sam rekao da se nece davati igracima koji tek dodju ugovori na 3 il vise godina pouceni ranijim iskustvima.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Duljevicu je godinu i vise prije kraja ugovora nudjen novi medjutim covjek nije htjeo da produzi i to je toSarajevoJeBordo je napisao/la:Ako npr Crepulja rasturi ovu polusezonu nadam se da ce mu odmah na ljeto ponuditi produzenje, jer samo tako to sto je rekao ima smisla. A ne da cekaju ko sa Duljevicem i sad Sarićem...zagor1987 je napisao/la:Dobro je da ima i nas pasos,necu suditi o nikome dok ga ne vidim na djelu,al ovaj momak bi trebao biti ekstra pojacanje. Inace Husref je sam rekao da se nece davati igracima koji tek dodju ugovori na 3 il vise godina pouceni ranijim iskustvima.
Pa to je taj momenat, mozes prosudit iako ne bude super da li moze bolje ili ne i produzis...ne da te handri neko ko ima ugovor 4 godine i moze prespavat sezone a la Radovac....koji se sad budi kad mu istice....SarajevoJeBordo je napisao/la:Ako npr Crepulja rasturi ovu polusezonu nadam se da ce mu odmah na ljeto ponuditi produzenje, jer samo tako to sto je rekao ima smisla. A ne da cekaju ko sa Duljevicem i sad Sarićem...zagor1987 je napisao/la:Dobro je da ima i nas pasos,necu suditi o nikome dok ga ne vidim na djelu,al ovaj momak bi trebao biti ekstra pojacanje. Inace Husref je sam rekao da se nece davati igracima koji tek dodju ugovori na 3 il vise godina pouceni ranijim iskustvima.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad nek mu fino istekne ugovor, ne treba nam.
Ja bi mu produzio i na posudbu, sezonu da odigra negdje, da vidimo da moze i sta moze....MortemHz je napisao/la:Sad nek mu fino istekne ugovor, ne treba nam.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Polako sa euforijom momci. Tek je stigao, nije jos nista potpisao.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- AlfredNobel
- Kontakt:
To će biti u rosteru za tekmu?MortemHz je napisao/la:Sutra vec pocinje, jedva cekam da ga vidim na djelu. Dajte nam jos jednog beka i napadaca.
Dobro je to što je u trenažnom procesu, tj. fizički spreman, sad samo da upije i ukapira Husrefove ideje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pavlović (Adilović)
Hodžić (Grbović) - Šofranac - Adukor (Mujakić) - Bekić (Šabanović)
Stanojević (Herić) - Crepulja (Mustafić)
Halilović (Hebibović) - Sarić (Rahmanović/Husejnović) - Velkoski (Kuzamnović)
Ahmetović
Po meni su višak Lelić i Radovac, za njih najbolje posudba ali kasno je sad, neka ih. Isto bi se riješio i Husejnovića ako ga opet svako malo muče povrede i ako ne pokazuje "znakove" života.
Ja bi samo umjesto Grbovića doveo kvalitetnijeg beka od Hodžića i doveo bi još jedno krilo (desno) ili napadača, znači još 2 kvalitetna igrača i imali bi tip-top ekipu koja bi imala i odličnu klupu.
Hodžić (Grbović) - Šofranac - Adukor (Mujakić) - Bekić (Šabanović)
Stanojević (Herić) - Crepulja (Mustafić)
Halilović (Hebibović) - Sarić (Rahmanović/Husejnović) - Velkoski (Kuzamnović)
Ahmetović
Po meni su višak Lelić i Radovac, za njih najbolje posudba ali kasno je sad, neka ih. Isto bi se riješio i Husejnovića ako ga opet svako malo muče povrede i ako ne pokazuje "znakove" života.
Ja bi samo umjesto Grbovića doveo kvalitetnijeg beka od Hodžića i doveo bi još jedno krilo (desno) ili napadača, znači još 2 kvalitetna igrača i imali bi tip-top ekipu koja bi imala i odličnu klupu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aha, odmah sutra pocinje pa cemo vidjeti.AlfredNobel je napisao/la:To će biti u rosteru za tekmu?MortemHz je napisao/la:Sutra vec pocinje, jedva cekam da ga vidim na djelu. Dajte nam jos jednog beka i napadaca.
Dobro je to što je u trenažnom procesu, tj. fizički spreman, sad samo da upije i ukapira Husrefove ideje.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
http..s://m.vecernji.hr/vijesti/mladi-igrac-slaven-belupa-pijan-pokosio-dva-znaka-pa-pobjegao-590488
Puzigaca to be continued
Puzigaca to be continued
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sutra u 15h protiv Mariupola. Gledao sam na youtubeu, njihov kanal je go ko pištolj, da li će ss.ba raditi stream i mogu li se otkloniti one smetnje?
PS. Bez euforije
PS. Bez euforije
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pozdrav buraz.sekac je napisao/la:Pozdrav raji!Nije me dugo bilo na forumu ali koristim priliku nevezano za temu da pohvalim stranicu Sport sport.ba za trud i omogučavanje strima bez obzira na smetnje i greške.Ipak veliko im hvala za trud a vi mi ostajte zdravi i budite uvijek kao što ste bili za sada toliko¨!
Da si mi zdrav i ziv, aBd.
Gotiva mi kad vidim da pises opet na temi.
Uz duzno poštovanje za ostale, kad vidim da si tu godra mi pravo, jer znam da volis svim srcem i bez rezervi. Inace ovo za sad nije lose, mozda nas i obraduju nekad, tko zna, krhko je znanje.
Prije 5 god. , ma **** ga zvacemo Hurtu da mu nadje stock nebudel valjoSarajlijica1946 je napisao/la:https://m.vecernji.hr/vijesti/mladi-igr ... gao-590488
Puzigaca to be continued
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:Prije 5 god. , ma **** ga zvacemo Hurtu da mu nadje stock nebudel valjoSarajlijica1946 je napisao/la:https://m.vecernji.hr/vijesti/mladi-igr ... gao-590488
Puzigaca to be continued
E moj Denchi, ko jednom proba naleti mu kad tad, znam po sebi nema tu prije 5 godina i slicno
Na hajr
Nek je doso neko ko zna opucat penal
- AlfredNobel
- Kontakt:
Auuu super, moramo obavezno pogledati.MortemHz je napisao/la:Aha, odmah sutra pocinje pa cemo vidjeti.AlfredNobel je napisao/la:To će biti u rosteru za tekmu?MortemHz je napisao/la:Sutra vec pocinje, jedva cekam da ga vidim na djelu. Dajte nam jos jednog beka i napadaca.
Još samo kad bi ss.ba uradio dobar stream, bez glupog zumiranja i štekanja, bombon bi bilo.
P.S. Sad Crepulji i Beki dati penale..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.