FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 03 feb 2018, 20:37

Ja nebi dovodio beka stranca tj doveo bi ga samo ako ce bit prevaga i ako je ekstra kvalitet da ne zauzima mjesto bezveze

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2018, 20:41

Bojan Pavlović slika
Saša Novaković slika - otpisan od strane Husrefa tako da nece ni biti u zapisniku, vjerovatno ce odraditi ugovor do kraja da ubere jos koju pinku i to je to.
Aleksandar Šofranac slika
Joachim Adukor slika
Miloš Stanojević slika
Krste Velkoski slika

Elvis Sarić i Ljuban Crepulja imaju dvojno drzavljanstvo (BiH-Hrv).

Ima mjesta za jos jednog stranca, cak i dva ako neko od ovih nasih dobije kartone, povreda ne d'o bog itd.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 03 feb 2018, 21:06

Ja nebi dovodio vise nikog, osim ako nije neko poput ovog Crepulje(nadam se da ce on potpisati). Imamo dovoljno dobru ekipu za titulu. Samo nas sudije mogu zaustaviti, ostali nam nisu ni do koljena :opaopa:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 feb 2018, 21:09

Koliko Krsti fali dana da dobije nase drzavljanstvo :mrgreen: Jedno dvije milje a XD
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2018, 21:27

Mora biti jos jedan ali me strah da ce to biti onaj Grbović mada momak nije ni igrao ove utakmice koliko znam..

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 03 feb 2018, 21:33

MortemHz je napisao/la:Mora biti jos jedan ali me strah da ce to biti onaj Grbović mada momak nije ni igrao ove utakmice koliko znam..
On je novi Liivak
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 feb 2018, 21:47

Kažu mi dvojica da du zadovoljni Grbovićem.. Igrao je protiv Qarabaga, a nije ovu zadnju. Ko zna, vidjećemo hoće li ostati, ne cure više informacije kao prije.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 feb 2018, 22:52

alenpitar je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Mora biti jos jedan ali me strah da ce to biti onaj Grbović mada momak nije ni igrao ove utakmice koliko znam..
On je novi Liivak
Isto ko i Halilovic,Stanojevic,Adukor itd kako ti znas ko je i sta je kad nikad ga gledo nisi? Ja pojma nemam ko je al valjda Husref ima oci i zna jel mi treba il ne,jel neko misli da ce bit mrtva krampa i da ce Husref onako reda radi njega dovest?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2018, 23:30

Derdiyok je napisao/la:Koliko Krsti fali dana da dobije nase drzavljanstvo :mrgreen: Jedno dvije milje a XD
Oko 500 dana s tim da klubovi mogu ubrzati proces.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 03 feb 2018, 23:45

slika

:njanjanja:

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 04 feb 2018, 00:19

zagor1987 je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:
On je novi Liivak
Isto ko i Halilovic,Stanojevic,Adukor itd kako ti znas ko je i sta je kad nikad ga gledo nisi? Ja pojma nemam ko je al valjda Husref ima oci i zna jel mi treba il ne,jel neko misli da ce bit mrtva krampa i da ce Husref onako reda radi njega dovest?
To je samo moje misljenje druze zagore. Za sve ostale koje si nabrojao sam tvrdio da ce biti dobra pojacanja. Nadam se da ovaj put nisam u pravu.

head88
Kontakt:

Post Postao/la head88 » 04 feb 2018, 00:29

http://www.transfermarkt.com/edin-junuz ... eler/46577

Evo po meni dobrog napadaca ima i nase drzavljanstvo, slobodan iskusan.

High

Post Postao/la High » 04 feb 2018, 00:30

BelminM23 je napisao/la:slika

:njanjanja:
Naš Sejfo. :)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 feb 2018, 00:51

Momci, zna l' se šta više o sukobu na Skenderiji? Neke fb stranice pišu da je 20 štrumfova napalo dvojicu naših momaka, jedan teže ozlijeđen. Je l' momak dobro, zna l' iko išta?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 feb 2018, 00:57

head88 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/edin-junuz ... eler/46577

Evo po meni dobrog napadaca ima i nase drzavljanstvo, slobodan iskusan.
Iskreno, ja ovo nikad ne bih doveo. 16/17 cijelu sezonu nije imao klub, a ove sezone prvi dio je proveo u klubu i odmah raskinuo ugovor. Ima 31 godinu i ocigledno je da je u strašnom padu, da ne kažem zalasku karijere. Mislim da je ovo definicija polovnog istrošenog igrača.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 04 feb 2018, 01:11

skoroalen je napisao/la:Momci, zna l' se šta više o sukobu na Skenderiji? Neke fb stranice pišu da je 20 štrumfova napalo dvojicu naših momaka, jedan teže ozlijeđen. Je l' momak dobro, zna l' iko išta?
I ja sam procitao na fb, pisu da je momku napukla lobanja. Nadam se da ce biti dobro i da ce se znati osvetiti. Inace sam protiv takvih stvari, ali kad je ovako nesto u pitanju sve bi ih pobio i podrzao bi svaki vid nasilja protiv ovih sto napadaju na ovakav nacin bez obzira o kome se radi.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 feb 2018, 01:14

alenpitar je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Momci, zna l' se šta više o sukobu na Skenderiji? Neke fb stranice pišu da je 20 štrumfova napalo dvojicu naših momaka, jedan teže ozlijeđen. Je l' momak dobro, zna l' iko išta?
I ja sam procitao na fb, pisu da je momku napukla lobanja. Nadam se da ce biti dobro i da ce se znati osvetiti. Inace sam protiv takvih stvari, ali kad je ovako nesto u pitanju sve bi ih pobio i podrzao bi svaki vid nasilja protiv ovih sto napadaju na ovakav nacin bez obzira o kome se radi.
Pichke brate, a smio bih glavu dat da su to maloljetni huligančići, max srednja škola. Dva'est na dva, s palicama i bokserima, velike mudonje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 feb 2018, 01:49

skoroalen je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:
Pichke brate, a smio bih glavu dat da su to maloljetni huligančići, max srednja škola. Dva'est na dva, s palicama i bokserima, velike mudonje.
E bolan ti i evolution ko Melun i Cezar, dajte nesto zabijte necemo nikad u cvajtu :eh: :eh: :eh:

Edit nisam ni vidio sta citiram... Nadam se da su momci ok. :cry:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 04 feb 2018, 01:59

skoroalen je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:
Tri strumfa usla u kafic gdje su sjedila 3 nasa klinca. I zvali ih na ferku. Ovi kad su izasli, iza coska izletio copor strumfova i prebili ih. Nikad nije bila sramota kad te prebije vise ljudi. Klinac je dobro, ukazala mu se pomoc. Koliko znam nasi ih maltretirali neko vrijeme i ovi vratili na samo njima herojski nacin.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 04 feb 2018, 02:07

Znaci znaju ko su. Nadam se da ce ih barem osakatiti ako nista drugo. Drago mi je da je mali dobro.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []