skoroalen je napisao/la:Vjerujem da Crepulja i Sarić neće obojica u prvu postavu. Realnije mi djeluje varijanta Crepulja - Stanojević - Rahmanović, i mislim da bi bila bolja jer bismo imali tri različita tipa veznjaka. Razbijača Stanojevića, kreativnu radilicu Crepulju i totalnog ofanzivca Rahmanovića.
Btw, može l' Krste ikako igrat desno krilo? Neko reče da je kod Ješića igrao, da li se snalazi tu?
ma ta vezna linija je sad toliko bogata izborom i mogućnostima da nikad nećeš moći sa sigurnošću stavit 3 i reći prvi izbor, vjerovatno će se prema protivniku stalno šaltat....
Krste je igrao oba krila u makedoniji dok je igrao, doduše i Halil je tako da se oni mogu i zarotirat u toku tekme, zbog čega mi djeluje da će tako se i igrat...ovako su oba šut nogom prema golu...
kraljlavova je napisao/la:
Gdje ti je kuzmanovic
a ne znam gdje bi ga iskreno? jedino Rahmanovića u špic, Saida u sredinu i njega ugurat lijevo?
pitanje je šta će bit dalje sa Saidom,Novakovićem,Kuzmanovićem, Radovcem pa i Anđušićem? to tek treba rješiti...
moj uzor-S.G je napisao/la:Prva postava vrh, samo sto mislim da ce Anel u prvu postavu umjesto Halil age:)
vrati se jedno 10 stranica

Anel po starom počeo opet, puca na svaku loptu, nestrpljiv, žuri...vidjećemo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače