FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jes ovaj hilmo agresivan nedeljom

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa hoce li Anel biti u prvih 11 ili nece?AlfredNobel je napisao/la:Mislim da Hebib neće mrdati iz prve postave, a isto tako mislim da će vezni red biti Stanojević, Sarić, Crepulja.
Na slatkim mukama je Husref. Nema šanse da će moći u prvih 11 ući ova trojica gore, Rahmanović, Halilović, Hebibović i ostali. Ali, to je i dobro, moći će vazda rotirati i praviti razne varijante, a idu i teške tekme u LZP, tako da je to samo plus.
Ma igrace Velkoski lijevo a Hebib desno, Halilovic ce vjerovatno ulazit ili ako Ahmu stane onda Krste u napad a Halilovic u prvu postavu. Kako god ima hiljadu kombinacija jos je i Kuzmanovic tu odlicno odigrao ove pripremne.zagorski je napisao/la:Pa hoce li Anel biti u prvih 11 ili nece?AlfredNobel je napisao/la:Mislim da Hebib neće mrdati iz prve postave, a isto tako mislim da će vezni red biti Stanojević, Sarić, Crepulja.
Na slatkim mukama je Husref. Nema šanse da će moći u prvih 11 ući ova trojica gore, Rahmanović, Halilović, Hebibović i ostali. Ali, to je i dobro, moći će vazda rotirati i praviti razne varijante, a idu i teške tekme u LZP, tako da je to samo plus.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jbg mora iskoristiti priliku kad je jedinim danom ovdje prisutanDenchiNL je napisao/la:jes ovaj hilmo agresivan nedeljom![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hebibović, Sarić, Kuzmanović,Said,Radovac bi trebali rješit ugovore prije nego zaigraju ovu polusezonumensur55 je napisao/la: Ma igrace Velkoski lijevo a Hebib desno, Halilovic ce vjerovatno ulazit ili ako Ahmu stane onda Krste u napad a Halilovic u prvu postavu. Kako god ima hiljadu kombinacija jos je i Kuzmanovic tu odlicno odigrao ove pripremne.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa gore kažem po mom mišljenju on neće ispasti iz prve postave. A dole sam rekao da nema teorije da uklopi svih njih, tj. sve ove bitne igrače poput Sarića, Stanojevića, Crepulje, Rahmanovića, Halilovića, Hebiba, vazda će od njih morati počinjati s klupe. If you know what I mean..zagorski je napisao/la:Pa hoce li Anel biti u prvih 11 ili nece?AlfredNobel je napisao/la:Mislim da Hebib neće mrdati iz prve postave, a isto tako mislim da će vezni red biti Stanojević, Sarić, Crepulja.
Meni je u ovom rosteru nepotreban Lelić, u kojem ne vidim ništa što bi nam pomoglo, pa onda Radovac. Samir je dobar za klupe, može on fino odigrati, ali mislim da je vrijeme za razlaz. Bolje dati te minute malom Mustafiću.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sa prvom trojicom produzit a Said i Radovac su svoje prilike po meni propustili, imaju sad Heric i Mustafic, bolje njih rotirat tu nego Samira cija je karijera svakako otisla ua qrac.DenchiNL je napisao/la:Hebibović, Sarić, Kuzmanović,Said,Radovac bi trebali rješit ugovore prije nego zaigraju ovu polusezonumensur55 je napisao/la: Ma igrace Velkoski lijevo a Hebib desno, Halilovic ce vjerovatno ulazit ili ako Ahmu stane onda Krste u napad a Halilovic u prvu postavu. Kako god ima hiljadu kombinacija jos je i Kuzmanovic tu odlicno odigrao ove pripremne.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igraci kojima istice ugovor ove godine:
Adi Adilović - 30.06.2018
Saša Novaković - 30.06.2018
Elvis Sarić - 30.06.2018
Samir Radovac - 31.12.2018
Anel Hebibović - 30.06.2018
Said Husejinović - 30.06.2018
Mićo Kuzmanović - 30.06.2018
Elvis Sarić - 30.06.2018
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije vala neka steta, jedino Saricu produzitiMortemHz je napisao/la:Igraci kojima istice ugovor ove godine:
Elvis Sarić - 30.06.2018
ja bi pružio Radovcu šansu ali neki kraći ugovor 1+1 ili slično i poslati ga na posudbu da odradi jednu sezonu kompletnu, da vidiš šta može, jer momak je uvijek između, i nema kontinuitet, sve što je ulazio ove sezone bilo je solidno...mlad je još jbg i Stanoje i ovaj Crepulja i Rahmanović ga šiju za sezonu-dvije , što bi dovodili nekog njegovih godina ako nam može pomoći...otići će neko od ovih iz prve postavke , a definitivno ako se nešto osvoji...mensur55 je napisao/la:Sa prvom trojicom produzit a Said i Radovac su svoje prilike po meni propustili, imaju sad Heric i Mustafic, bolje njih rotirat tu nego Samira cija je karijera svakako otisla ua qrac.DenchiNL je napisao/la:Hebibović, Sarić, Kuzmanović,Said,Radovac bi trebali rješit ugovore prije nego zaigraju ovu polusezonumensur55 je napisao/la: Ma igrace Velkoski lijevo a Hebib desno, Halilovic ce vjerovatno ulazit ili ako Ahmu stane onda Krste u napad a Halilovic u prvu postavu. Kako god ima hiljadu kombinacija jos je i Kuzmanovic tu odlicno odigrao ove pripremne.
Samo Sarić vrijedan produženja, i Mićo, jer je mlad. Nekako osjećam da još nije pokazao sve što zna.MortemHz je napisao/la:Igraci kojima istice ugovor ove godine:
Elvis Sarić - 30.06.2018
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne znaš kako je raditi nedjeljomDenchiNL je napisao/la:jes ovaj hilmo agresivan nedeljom![]()
![]()
Anđušića ste zaboravili ovde dodat, ni Hebiba ni Anđušića ne treba pustit, pod jedan jer su desna krila rijetka(a domaća) a evo kako vidim Anđušić podera dole u Zenici , najbolji im igrač od svega što su doveli...posudit nekome u paketu Lelića, Radovca i Anđušića dogodineskoroalen je napisao/la:Samo Sarić vrijedan produženja, i Mićo, jer je mlad. Nekako osjećam da još nije pokazao sve što zna.MortemHz je napisao/la:Igraci kojima istice ugovor ove godine:
Elvis Sarić - 30.06.2018
Iskreno sad da Saric ode nije mo zao,kad se sjetim njegovih igara mrak ni na ovi pada. Hebibovic se nadam nece produziti. Cuj Radovca da produzimo jel me zeza neko? Lik je smjesan igrac nikad nista napraviti nece mi smo mi vrhmensur55 je napisao/la:Sa prvom trojicom produzit a Said i Radovac su svoje prilike po meni propustili, imaju sad Heric i Mustafic, bolje njih rotirat tu nego Samira cija je karijera svakako otisla ua qrac.DenchiNL je napisao/la:Hebibović, Sarić, Kuzmanović,Said,Radovac bi trebali rješit ugovore prije nego zaigraju ovu polusezonumensur55 je napisao/la: Ma igrace Velkoski lijevo a Hebib desno, Halilovic ce vjerovatno ulazit ili ako Ahmu stane onda Krste u napad a Halilovic u prvu postavu. Kako god ima hiljadu kombinacija jos je i Kuzmanovic tu odlicno odigrao ove pripremne.
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 04 feb 2018, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nek dere i dalje dole ko i u Olimpicu,dok kod nas nula. Kakav crni Hebib smjesan igrac realnoDenchiNL je napisao/la:Anđušića ste zaboravili ovde dodat, ni Hebiba ni Anđušića ne treba pustit, pod jedan jer su desna krila rijetka(a domaća) a evo kako vidim Anđušić podera dole u Zenici , najbolji im igrač od svega što su doveli...posudit nekome u paketu Lelića, Radovca i Anđušića dogodineskoroalen je napisao/la:Samo Sarić vrijedan produženja, i Mićo, jer je mlad. Nekako osjećam da još nije pokazao sve što zna.MortemHz je napisao/la:Igraci kojima istice ugovor ove godine:
Elvis Sarić - 30.06.2018
Nego hoće li biti stream danas, i u koliko sati. Ne vidim nikakvih infomacija na SS-u

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoce brate, objavio je klub da ce ss.ba prenositi u 17h.Esport je napisao/la:Nego hoće li biti stream danas, i u koliko sati. Ne vidim nikakvih infomacija na SS-u
- f0rest1946
- Kontakt:
Valjda u 15h?MortemHz je napisao/la:Hoce brate, objavio je klub da ce ss.ba prenositi u 17h.Esport je napisao/la:Nego hoće li biti stream danas, i u koliko sati. Ne vidim nikakvih infomacija na SS-u
Radovca treba zadržati, jer je mlad a ima jako puno utakmica, jakih i ozbijlnih za svoje godine, produžiti mu ugovor na dvije godine i pokušati ga poslati na posudbu godinu dana van granica negdje, Slovenija, Slovačka, Češka ili Hrvatska, pretežno zemlje gdje se radi sa mladim igračima i koje su razvojne, da se odvoji od mahale malo i ljudi. On ima potencijala, samo ga mahala, lijenost i naš mentalitet ubiše.
Anđušić je isto kvalitet, al njemu treba utakmica da se pronađe, puno je mentalno recimo jači od Radovca, a ovo sa Čelikom je pravi potez, samo i njega bi poslo vani nakon ove sezone na posudbu, ako postoji mogućnost, a sigurno postoji kao sa Čatakovićem recimo. Ima nesto u tim trebinjcima
Neki osrednji slovački ili češki klub. Šteta bi bilo da da potroše svoj potencijal, a nisu ni počeli da igraju.
Anđušić je isto kvalitet, al njemu treba utakmica da se pronađe, puno je mentalno recimo jači od Radovca, a ovo sa Čelikom je pravi potez, samo i njega bi poslo vani nakon ove sezone na posudbu, ako postoji mogućnost, a sigurno postoji kao sa Čatakovićem recimo. Ima nesto u tim trebinjcima
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 04 feb 2018, 13:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Da hoće ovaj Crepulja i zvanično potpisat, nešto me strah da se neće ponovit Obradović..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.