sad sam gledao i ima na pro 7 ,MElloo je napisao/la:Tesko jedino mozda na nekom od nejmackih prosle godine je bilo sat 1 il pro sieben niam siguranphily je napisao/la:hoce li gdje na mojaTv biti veceras prenos, da se ne mucim sa stremovima

Moderator/ica: rio_Ferdy88
sad sam gledao i ima na pro 7 ,MElloo je napisao/la:Tesko jedino mozda na nekom od nejmackih prosle godine je bilo sat 1 il pro sieben niam siguranphily je napisao/la:hoce li gdje na mojaTv biti veceras prenos, da se ne mucim sa stremovima

Čuj Ivković navija za Patriotse.tuzlak1987 je napisao/la:Bolji su Svabe na onom sto bude svake godine, nego slusati onog iz HR sto navija za Patriotse Ivkovica najiritantnije stvorenje na svijetu.MElloo je napisao/la:Tesko jedino mozda na nekom od nejmackih prosle godine je bilo sat 1 il pro sieben niam siguranphily je napisao/la:hoce li gdje na mojaTv biti veceras prenos, da se ne mucim sa stremovima

da i oni jednu osvoje...
 da i oni jednu osvoje...Prenos ili utakmica? Jer na SK gledam piše pola 1 a google mi izbacuje pola 4 pa iskreno malo sam se zbunioKingJamesMVP je napisao/la:U 12:30 je noćas utakmica.
Ivković i je za Ppatse, šta ima veze

kakav je igrac Calvin Ridleytuzlak1987 je napisao/la:Zasto je Lamar Jackson tek 5. QB na mockovima?
utakmica počinje u pola 1samocelik je napisao/la:Prenos ili utakmica? Jer na SK gledam piše pola 1 a google mi izbacuje pola 4 pa iskreno malo sam se zbunioKingJamesMVP je napisao/la:U 12:30 je noćas utakmica.
A kako ces ga znati dok ne zaigraMElloo je napisao/la:kakav je igrac Calvin Ridleytuzlak1987 je napisao/la:Zasto je Lamar Jackson tek 5. QB na mockovima?
Izgleda Ravensi zagrizli da njega uzmu na draftu

Bulić je Giants fan no za Ivkovića ne vjerujem da je ikada spomenuo za koga navija, čak mi je teško vjerovati da netko tko štuje Peytona Manninga kao božanstvo poput njega može navijati za Patriotse.MElloo je napisao/la:Ivkovic opravdava sudije kada bacaju zastavice Patsima a Bulic ih napada
tuzlak1987 je napisao/la:Zasto je Lamar Jackson tek 5. QB na mockovima?
 Ne bi me čudilo da Jackson prebaci očekivanja.Puno trči, nije pure pocket passer kakve svi hoće, opao hype,  ali mi nekako ima pravi mindset za velike stvari.
 Ne bi me čudilo da Jackson prebaci očekivanja.Puno trči, nije pure pocket passer kakve svi hoće, opao hype,  ali mi nekako ima pravi mindset za velike stvari.
HvalaKingJamesMVP je napisao/la:utakmica počinje u pola 1samocelik je napisao/la:Prenos ili utakmica? Jer na SK gledam piše pola 1 a google mi izbacuje pola 4 pa iskreno malo sam se zbunioKingJamesMVP je napisao/la:U 12:30 je noćas utakmica.

Njega ćete uzeti ako ga Bearsi ne uzmu ali ako Bearsi potpisu Landrya onda im ne treba još jedan slot WR onda bi možda uzeli Suttona koji je korpulentan i jak .. ali sve to je moguće ako ne uzmu Nelsona ili nekog drugog u OLMElloo je napisao/la:kakav je igrac Calvin Ridleytuzlak1987 je napisao/la:Zasto je Lamar Jackson tek 5. QB na mockovima?
Izgleda Ravensi zagrizli da njega uzmu na draftu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.