2:0 vodimo, opet Osmanagić.NKMramor je napisao/la:Kojom logikom se utakmica može za 55 minuta završit.SmajilKaric je napisao/la:Nisu u pravu mramore, pa da je po kazahstanskom vremenu utakmica bi davno trebala biti zavrsena posto je u kazahstanu vec 20:00NKMramor je napisao/la:Pa da čitate malo skontali bi da je utakmica u 19:30 po lokalnom vremenu u Kazakhstanu.Poluvrijeme je trenutno jer je u gradu Aktobe 20:25.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Krenulo Osmanagica danas. Bas me zanima koji je sastav posebno stoperi. 2:0 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo nasi tamo igraju iza
Ordagic gusio Osmanagica :kafa:
Ninja kornjaco nemoj pretjerivati u trolanjuChinaglia je napisao/la:Ordagic gusio Osmanagica
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sreća pa imam jarana konobara u Beleku da mi dojavi. Ovi sa Portala SS kao da smo mi iz Tanzanije a ne nas BH klub
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
u redu, al kada krene sezona, vidjeti cete da je ovo veoma kvalitetna ekipa i da Obradovic uopste nije neophodanPenaltiky je napisao/la:Ninja kornjaco nemoj pretjerivati u trolanjuChinaglia je napisao/la:Ordagic gusio Osmanagica :kafa:
kao i da se nece osjetit odlazak Krpe i Ordagica... to zna onaj ko se konta u fudbal
mozemo se ubjedljivat koliko god, al igra i rezultat ce pokazat ko je bio u pravu...
Uglavnom golovima Osmanagica i Bekica vodimo 2:0. Bolji smo cijelu utakmicu i napadamo i dalje.Hitman22 je napisao/la:Sreća pa imam jarana konobara u Beleku da mi dojavi. Ovi sa Portala SS kao da smo mi iz Tanzanije a ne nas BH klub
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Pa nece se osjetit jer je doso trener koji pravi od govana pitu a ne majmun, tj osjetice se nabolje
Prvu smo dobili. Sad revanš u 19:30.
Na njihovoj stranici nije krenulo još
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Pa zato što njihova stranica stimavsat po tvom.Hitman22 je napisao/la:Prvu smo dobili. Sad revanš u 19:30.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gotova je utakmica 2:0 za nas...
ko je zabio golovetuzlak1987 je napisao/la:Gotova je utakmica 2:0 za nas...
Eto na ss.ba, osmanagic i bekic..Chinaglia je napisao/la:ko je zabio golovetuzlak1987 je napisao/la:Gotova je utakmica 2:0 za nas...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Dobar rezultat danas.
Zna li neko kakve su povrede u pitanju, Hare i Skaha?
Zna li neko kakve su povrede u pitanju, Hare i Skaha?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Dobar rezultat, ali nije neko mjerilo,isto sam pisao i kad smo izgubili neki dan.Najvažnijiji su bodovi i dobre igre u prvenstvu. S obzirom da još nemamo neki izvještaj sa ss.ba, zna li neko da li je Obradović igrao za Aktobe danas ?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Do LZO ima mjesec dana i više nisu bas toliko light.Hitman22 je napisao/la:Light povrede. Do LZO će biti spremni i horni
Pogotovo sto nam puno znaci ove 4 utakmice do LZO i da se skupi što više bodova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.