FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Znaci jedan od njih se mora oporavit do 17stog. Sa Salihovicem ni u prve 4 ni u lzo nema napretka. Treba sljedeci vikend na Tusanj da vidimo kako to izgleda da se moze uporedit sa prvim dijelom i da vidimo na cemu smo. Ja mislim da bi to trebalo puno bolje izgledat sad.
Sa Salihovicem nema napretka u Kupu Opštine a kamoli PLbenTzley je napisao/la:Znaci jedan od njih se mora oporavit do 17stog. Sa Salihovicem ni u prve 4 ni u lzo nema napretka. Treba sljedeci vikend na Tusanj da vidimo kako to izgleda da se moze uporedit sa prvim dijelom i da vidimo na cemu smo. Ja mislim da bi to trebalo puno bolje izgledat sad.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Salihovic nije mogao igrati u prvog ligi federacije,a kamoli sad..ko li njega gura da mi je znati 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Niko....nase dijete i suhi kvalitetharry_90 je napisao/la:Salihovic nije mogao igrati u prvog ligi federacije,a kamoli sad..ko li njega gura da mi je znati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne gura ga niko vjerovatno. Uvijek tu bude kao četvrti stoper jer je nas nije skup a onda nakon silnih povreda on silom prilika uleti. Takva mu nafakaharry_90 je napisao/la:Salihovic nije mogao igrati u prvog ligi federacije,a kamoli sad..ko li njega gura da mi je znati
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Nije igrao Obradovic. Nema ga zavedenog. Možda u noćnom terminu od 19:30 hHPCompaq je napisao/la:Dobar rezultat, ali nije neko mjerilo,isto sam pisao i kad smo izgubili neki dan.Najvažnijiji su bodovi i dobre igre u prvenstvu. S obzirom da još nemamo neki izvještaj sa ss.ba, zna li neko da li je Obradović igrao za Aktobe danas ?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Spavaš li mirno kupu BiH 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Sta ima pacenici?staragarda je napisao/la:Niko....nase dijete i suhi kvalitetharry_90 je napisao/la:Salihovic nije mogao igrati u prvog ligi federacije,a kamoli sad..ko li njega gura da mi je znati
Ko je danas davao golove?
Pu
-
- Kontakt:
Nema razočaranih 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema.... cekamo da vi pocnete svršavati po ovoj pobjedi....vidim vec po fb komentare tipa gdje ste misevi a ponovo se docekala prilika da se opet Husic popljuje...cestitke za 3 bodasviunapad1010 je napisao/la:Nema razočaranih
-
- Kontakt:
Odkad cestitamo sami sebi?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Kako saznajemo u međuvremenu Crveno-crnim u srijedu pridružit će se još jedan fudbaler. Naime, u pitanju je 27- ogodišnji defenzivac Toni Tipurić. Toni Tipurić je visok 1.89m i rođen u Sarajevu 10. septembra 1990. godine. Djetinjstvo je, kao i većinu karijere, proveo u Austriji. Nakon Austrije Tipurić karijeru je nastavio u Njemačkoj, a igrao je još i u Slovačkoj, Estoniji, Hrvatskoj i Rumuniji.
Igračka križaljka na Tušnju bi trebala biti kako saznajemo okončana dovođenjem još dva igrača od kojih će jedan biti vezni, a drugi napadač.
Igračka križaljka na Tušnju bi trebala biti kako saznajemo okončana dovođenjem još dva igrača od kojih će jedan biti vezni, a drugi napadač.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Od kad ste nas podijelili na vas Slobodase i nas ljubitelje seoske varalicesviunapad1010 je napisao/la:Odkad cestitamo sami sebi?
-
- Kontakt:
Kako ovo protumačitistaragarda je napisao/la:Od kad ste nas podijelili na vas Slobodase i nas ljubitelje seoske varalicesviunapad1010 je napisao/la:Odkad cestitamo sami sebi?

Znaci nisi Slobodas dok se ne vrati Azmir ili?
Sta pu ba,sta pu.joksimovic je napisao/la:Sta ima pacenici?staragarda je napisao/la:Niko....nase dijete i suhi kvalitetharry_90 je napisao/la:Salihovic nije mogao igrati u prvog ligi federacije,a kamoli sad..ko li njega gura da mi je znati
Ko je danas davao golove?
Pu
Neka potpisu trogodisnje ugovore obojica po istim ovim uslovima pa kada opet dignu formu da zaradi sta Sloboda,a ne ko Pi cke tu su kada nemaju dje udju u formu i magla. ...yebem ja njima mater obojici.
Gledam Bekica daje intervju ko da mu po famelije pomrlo toliko mu se gadi Sloboda a mora nece ga niko.Ili Sloboda ili sjedi pola godine.
Cuj. ..pu...pu njima svima.
FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Ovo bi moglo značiti da nisu lakše povrede Hareta i Skahe. Dobro bi bilo da dođe jer smo odjednom postali deficitarni sa stoperima.benTzley je napisao/la:Kako saznajemo u međuvremenu Crveno-crnim u srijedu pridružit će se još jedan fudbaler. Naime, u pitanju je 27- ogodišnji defenzivac Toni Tipurić. Toni Tipurić je visok 1.89m i rođen u Sarajevu 10. septembra 1990. godine. Djetinjstvo je, kao i većinu karijere, proveo u Austriji. Nakon Austrije Tipurić karijeru je nastavio u Njemačkoj, a igrao je još i u Slovačkoj, Estoniji, Hrvatskoj i Rumuniji.
-
- Kontakt:
Kod: Označi sve
Pobjedom u kontrolnom meču protiv ekipe Aktobe iz Kazahstana rezultatom 2:0 fudbaleri Slobode okončali su pripreme u Turskoj. Tim Slavke Petrovića pripreme pred nastavak sezone nastavlja u Tuzli, a kao generalna proba dogovoren je i meč protiv Zvijezde iz Gradačca u subotu 10. februara. Kako saznajemo u međuvremenu Crveno-crnim u srijedu pridružit će se još jedan fudbaler. Naime, u pitanju je 27- godišnji defenzivac Toni Tipurić. Toni Tipurić je visok 1.89m i rođen u Sarajevu 10. septembra 1990. godine. Djetinjstvo je, kao i većinu karijere, proveo u Austriji. Nakon Austrije Tipurić karijeru je nastavio u Njemačkoj, a igrao je još i u Slovačkoj, Estoniji, Hrvatskoj i Rumuniji. Igračka križaljka na Tušnju bi trebala biti kako saznajemo okončana dovođenjem još dva igrača od kojih će jedan biti vezni, a drugi napadač. Sloboda kao domaćin nastavlja Premijer ligu BiH. Prvi protivnik je ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Utakmica se igra 17. februara, a dan prije bit će odrzana i donatorska večera za FK Sloboda na kojoj se očekuje veliki odziv privrednika sa područja Tuzle i Tuzlanskog kantona. (Tuzlanski ba)
Dalibor Volaš je napadač koji je u opciji...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kakav je ovaj stoper, jel cemu.
a ne znam, meni je preci taj pravi vezni igrac od spica.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja ga znam sa football managera, dobarultrasstyle_tz je napisao/la:kakav je ovaj stoper, jel cemu.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.