FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To ona Dzenina opcija Krste polulijevo
A desno Hebibovic krilni, uz aut liniju. Nije lose.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dobijem napad kad čujem ovu pjesmu na yt kanalu, izaziva mi povraćanje nakon hiljadu slušanja 
Bas je siluju momacki, pozeli coek bilo sta drugo da cuje....haris004 je napisao/la:Dobijem napad kad čujem ovu pjesmu na yt kanalu, izaziva mi povraćanje nakon hiljadu slušanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Eto, sam si sebi odgovorio. Istina da mi imamo jednog "ljubimca" uvijek, ali njegov omjer ŠANSE/PROMAŠAJI je katastrofa i to niko ne trpi jer nismo Manchester City da smo na +15 i trpimo Sterlinga.bordobijeli je napisao/la:a sto uvijek vecina navijaca ima potrebu da ima nekog u timu koga mora prozivati ,evo gledam posljednji 10 stranica samo hebib i hebib . Husref mu vjeruje momak trci ulazi u sanse lošu realizaciju ima al Boze moj i bolji igraci fulaju . meni on solidno krilo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ma ta kazesharis004 je napisao/la:Dobijem napad kad čujem ovu pjesmu na yt kanalu, izaziva mi povraćanje nakon hiljadu slušanja

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nista od teleopticara, dobro je. Cim je @KenChoo poceo ovdje pisati da "ocekuje da sarne" meni je pao kamen sa srca jer sam znao da nema nista od toga i da ce Stefan zavrsiti ko i onaj momak sto je slagan za trening.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- HzHercegovac
- Kontakt:
Odbrana me baš zabrinjava
, napadački solidno, s tim da smo još uvijek loši u prekidima i napadački i defanzivni. Nadam se će to šef posložiti. Volim te Saraj'vo 
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
jos se nisam ugrij'o ocamijoker90 je napisao/la:Nista od teleopticara, dobro je. Cim je @KenChoo poceo ovdje pisati da "ocekuje da sarne" meni je pao kamen sa srca jer sam znao da nema nista od toga i da ce Stefan zavrsiti ko i onaj momak sto je slagan za trening.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
zlo87 je napisao/la:jos se nisam ugrij'o ocamijoker90 je napisao/la:Nista od teleopticara, dobro je. Cim je @KenChoo poceo ovdje pisati da "ocekuje da sarne" meni je pao kamen sa srca jer sam znao da nema nista od toga i da ce Stefan zavrsiti ko i onaj momak sto je slagan za trening.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dosao kao sto ce ih jos doci pa ce Hus odluciti,doveli mu igraca na poziciji koja skripi uostalom ne lazi bezveze pptpisace kad Husref kaze ti si nocna mora ovdje,crnjak,sotona,ubica svake vrste vedrine i raspolozenja pokvarena ploca koja vrti stalno isto idi navijaj za Barcu i popusti nas da gledamo najgori tim na svijetu,najgoru upravu i igrace najgore navijace itd idi sve si upravu. ADMINE il banuj ovog kvazi navvijaca il da lagano pocnemo ko nekad da odlazimo ne zelimo mrzitelje i ubacene elementeEvander je napisao/la:Radi cega se u opste dovodio?ThrillerHz je napisao/la:Hoces rec da nije bilo kmecanja? Menadzerski igrac? Novi liivak? Uprava lopovi? Husref se ne pita nista? I jos hiljade sranja koja ste izasrali ubijedjeni da ce dobit ugovor i da je proba formalna?MortemHz je napisao/la: Ne pravi debila od sebe, ljudi su pisali zato sto je los igrac, nema drugog razloga.
Mogli su isto i tebe i mene dovesti. Sta je bit dovesti nekoga za koga i corav vidi da nema nista sa ozbiljnim fudbalom?
Jos se na zvanicnoj ofirno laze i lazno ga se predstavlja.
Da je raja cutala, hladno bi ga potpisali.
Ne pravi debila od sebe, ljudi su pisali zato sto je los igrac, nema drugog razloga.[/quote]
Hoces rec da nije bilo kmecanja? Menadzerski igrac? Novi liivak? Uprava lopovi? Husref se ne pita nista? I jos hiljade sranja koja ste izasrali ubijedjeni da ce dobit ugovor i da je proba formalna?[/quote]
Radi cega se u opste dovodio?
Mogli su isto i tebe i mene dovesti. Sta je bit dovesti nekoga za koga i corav vidi da nema nista sa ozbiljnim fudbalom?
Da je raja cutala, hladno bi ga potpisali.[/quote]
Dosao kao sto ce ih jos doci pa ce Hus odluciti,doveli mu igraca na poziciji koja skripi uostalom ne lazi bezveze pptpisace kad Husref kaze ti si nocna mora ovdje,crnjak,sotona,ubica svake vrste vedrine i raspolozenja pokvarena ploca koja vrti stalno isto idi navijaj za Barcu i popusti nas da gledamo najgori tim na svijetu,najgoru upravu i igrace najgore navijace itd idi sve si upravu. ADMINE il banuj ovog kvazi navvijaca il da lagano pocnemo ko nekad da odlazimo ne zelimo mrzitelje i ubacene elemente[/quote]
Pojedi snickers
U inat tebi i slicnim ljigavcima, ukazivat cu na svaki nelogicnost.
Svaki put kad dovedete amatera, iz ko zna kojih razloga jer fudbalski nisu sigurbo, koji veze sa fudbom godinama nema, a pritom ga lazno predstsvite na oficialnoj stranici, na sva zvonu cu pisati protiv toga.
A sto se tice kukanju moderatoru, kad napravis svoj formu, odredjuj ko ce tamo pisati a ko ne.
Pozivam administraciju da ispravno reaguje na pokusaj mijesanja u njihov rad i glumljenja moderatora, od strane clanova koji rade u klubu i pisu ovdje. Neka postupe po svojim pravilima.
Hoces rec da nije bilo kmecanja? Menadzerski igrac? Novi liivak? Uprava lopovi? Husref se ne pita nista? I jos hiljade sranja koja ste izasrali ubijedjeni da ce dobit ugovor i da je proba formalna?[/quote]
Radi cega se u opste dovodio?
Da je raja cutala, hladno bi ga potpisali.[/quote]
Dosao kao sto ce ih jos doci pa ce Hus odluciti,doveli mu igraca na poziciji koja skripi uostalom ne lazi bezveze pptpisace kad Husref kaze ti si nocna mora ovdje,crnjak,sotona,ubica svake vrste vedrine i raspolozenja pokvarena ploca koja vrti stalno isto idi navijaj za Barcu i popusti nas da gledamo najgori tim na svijetu,najgoru upravu i igrace najgore navijace itd idi sve si upravu. ADMINE il banuj ovog kvazi navvijaca il da lagano pocnemo ko nekad da odlazimo ne zelimo mrzitelje i ubacene elemente[/quote]
Pojedi snickers
U inat tebi i slicnim ljigavcima, ukazivat cu na svaki nelogicnost.
Svaki put kad dovedete amatera, iz ko zna kojih razloga jer fudbalski nisu sigurbo, koji veze sa fudbom godinama nema, a pritom ga lazno predstsvite na oficialnoj stranici, na sva zvonu cu pisati protiv toga.
A sto se tice kukanju moderatoru, kad napravis svoj formu, odredjuj ko ce tamo pisati a ko ne.
Pozivam administraciju da ispravno reaguje na pokusaj mijesanja u njihov rad i glumljenja moderatora, od strane clanova koji rade u klubu i pisu ovdje. Neka postupe po svojim pravilima.
Pazite ovo.
Ustaješ ujutro i jedeš, uradiš nešto pametno. Upališ himnu, odslušaš, pregledaš nekoliko tekmi. Spremiš se. Kreneš na tekmu, uz veliko raspoloženje, dođeš na Koševo i pojedeš nešto u pekari ili one prljave ćevape, ali su toliko slatki da to nije normalno. Uđeš na tribinu(u mom slučaju Istok), pokloniš se stadionu, sjedneš i počneš psovati jer eto sunce sija u tebe pravo. Onda gledaš zagrijavanje i psuješ opet, psuješ i kad počnu šutati na zagrijavanju jer ne pogađaju svaki put go. Počne tekma, pobijediš i izlaziš sa osmijehom na licu, ako je kojim slučajem i skretnica doživjela poraz, trčiš na forum da podje*avaš, a ako izgubiš zavučeš se u rupu do slijedeće tekme i sve tako u krug. JOŠ 13 DANA

Ustaješ ujutro i jedeš, uradiš nešto pametno. Upališ himnu, odslušaš, pregledaš nekoliko tekmi. Spremiš se. Kreneš na tekmu, uz veliko raspoloženje, dođeš na Koševo i pojedeš nešto u pekari ili one prljave ćevape, ali su toliko slatki da to nije normalno. Uđeš na tribinu(u mom slučaju Istok), pokloniš se stadionu, sjedneš i počneš psovati jer eto sunce sija u tebe pravo. Onda gledaš zagrijavanje i psuješ opet, psuješ i kad počnu šutati na zagrijavanju jer ne pogađaju svaki put go. Počne tekma, pobijediš i izlaziš sa osmijehom na licu, ako je kojim slučajem i skretnica doživjela poraz, trčiš na forum da podje*avaš, a ako izgubiš zavučeš se u rupu do slijedeće tekme i sve tako u krug. JOŠ 13 DANA
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Stavi ga u spoiler jbtFrancescoTotti je napisao/la:ma ta kazesharis004 je napisao/la:Dobijem napad kad čujem ovu pjesmu na yt kanalu, izaziva mi povraćanje nakon hiljadu slušanja
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
belosevic28
- Kontakt:
Grbovic otpao, nakon probe. I najveci klubovi dovode igrace na PROBU neki zadovolje, neki ne, ybg... A pljuvali su svi kako nam je neko uvalio polovnjaka, kako ce potpisati nakon dva treninga... Hus trazio igraca na deficitarnoj poziciji, momak nije zadovoljio i adio...al haj' ti to objasni Kapelu sa Jaruski 
Mahanje s druge godine MEF-a
@skoro brate izdrzi, brzo ce rezultati.
Mahanje s druge godine MEF-a
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
SektašiBenkara21 je napisao/la:Pazite ovo.
Ustaješ ujutro i jedeš, uradiš nešto pametno. Upališ himnu, odslušaš, pregledaš nekoliko tekmi. Spremiš se. Kreneš na tekmu, uz veliko raspoloženje, dođeš na Koševo i pojedeš nešto u pekari ili one prljave ćevape, ali su toliko slatki da to nije normalno. Uđeš na tribinu(u mom slučaju Istok), pokloniš se stadionu, sjedneš i počneš psovati jer eto sunce sija u tebe pravo. Onda gledaš zagrijavanje i psuješ opet, psuješ i kad počnu šutati na zagrijavanju jer ne pogađaju svaki put go. Počne tekma, pobijediš i izlaziš sa osmijehom na licu, ako je kojim slučajem i skretnica doživjela poraz, trčiš na forum da podje*avaš, a ako izgubiš zavučeš se u rupu do slijedeće tekme i sve tako u krug. JOŠ 13 DANA![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma i da Melunović igra, da gubimo svaku tekmu ja Sarajevo volim i umrijet ću s njimDenchiNL je napisao/la:SektašiBenkara21 je napisao/la:Pazite ovo.
Ustaješ ujutro i jedeš, uradiš nešto pametno. Upališ himnu, odslušaš, pregledaš nekoliko tekmi. Spremiš se. Kreneš na tekmu, uz veliko raspoloženje, dođeš na Koševo i pojedeš nešto u pekari ili one prljave ćevape, ali su toliko slatki da to nije normalno. Uđeš na tribinu(u mom slučaju Istok), pokloniš se stadionu, sjedneš i počneš psovati jer eto sunce sija u tebe pravo. Onda gledaš zagrijavanje i psuješ opet, psuješ i kad počnu šutati na zagrijavanju jer ne pogađaju svaki put go. Počne tekma, pobijediš i izlaziš sa osmijehom na licu, ako je kojim slučajem i skretnica doživjela poraz, trčiš na forum da podje*avaš, a ako izgubiš zavučeš se u rupu do slijedeće tekme i sve tako u krug. JOŠ 13 DANA![]()
![]()
![]()
da je još tu dvojicu iskopat i da šarnu ufff
![]()
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Pozdrav za sve MEFovcebelosevic28 je napisao/la:Grbovic otpao, nakon probe. I najveci klubovi dovode igrace na PROBU neki zadovolje, neki ne, ybg... A pljuvali su svi kako nam je neko uvalio polovnjaka, kako ce potpisati nakon dva treninga... Hus trazio igraca na deficitarnoj poziciji, momak nije zadovoljio i adio...al haj' ti to objasni Kapelu sa Jaruski
Mahanje s druge godine MEF-a@skoro brate izdrzi, brzo ce rezultati.
-
belosevic28
- Kontakt:
Znam u kakvim si/ste mukama @skoro, davno sam to prolazio, ali evo opet prezivljavam i prozivljavam. Bit ce OK aBd.
Onn topic: Osim napadaca, ocito se trazi desni bek, cim je ovaj bio na probi. Nekad je neki Nigerijac spominjan, sta bi s njega :O
Onn topic: Osim napadaca, ocito se trazi desni bek, cim je ovaj bio na probi. Nekad je neki Nigerijac spominjan, sta bi s njega :O
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Valjda hoće druže.belosevic28 je napisao/la:Znam u kakvim si/ste mukama @skoro, davno sam to prolazio, ali evo opet prezivljavam i prozivljavam. Bit ce OK aBd.
Gledam ovo "Osim", rekoh otkud Morž na našoj temi jbt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.