ma mi boljeg od Spahe neracunajuci Papca nemamo, a pogotovo sad, al hajd kad vi toliko mislite da Spaha nije u top formi, haj recite koga biste vi stavili...pa Spaha trenira isto ko i prije i mozda cak jos bolje...fantom je napisao/la:Stvarno ne znam kako neki pojedinci mogu da podcjenjuju kvalitete Emira Spahica.Spaha je i bez utakmica igracina za nasu kompletnu odbranu,covjek koji uvijek gine na terenu. Svaka cast Jahicu al on moze samo da uskoci na mjesto ove lose kopije Hasana Salihamidzica(Berberovic),covjek pokusava cak i da trci kao Hasan ali mu ne ide od noge.Berberovic u punoj snazi moze samo da dobacuje lopte Spahicu.Ne znam zasto neki kazu da je Spahic bez treninga,pa i Damjanovic je uspjeo odigrati 2 utakmice za svoj klub,Rahimic isto pauzirao 2,golman najvaznija karika a nije branio zadnjih mjesec dana i da ne nabrajam.Zato mislim da je Spaha broj 1 u nasoj odbrani.
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
jedva cekam tekmu, dobijamo aBd, kad ce pjanic da stigne,.
znaci ni belgija nije bez problema...van buyten je veoma vazan igracmone je napisao/la:ev ne igra Van Buyten sutra
http://www.demorgen.be/dm/nl/998/Voetba ... snie.dhtml
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Decki mi sutra ujutro u pola sest krecemo za Genk a oni koji ne idu neka navijaju kod kuce i dajte malo pozitivnije jer cemo za dvadesetak sati saznati koji nam je tim na terenu(zar nikad niste culi za laznjake).Nego aBd mi cemo sutra grlima i dlanovima vi na TV i da se vratimo sa bodovima jer nisu oni losi ali mi imamo repku kakvu nismo nikad imali i mozemo svakog pobjediti.Znaci po pobjedu i svi za BiH.poz
-
- Kontakt:
imali vijesti za navijace koji su zaustavljeni na granici sa sa slovenijom:::???
a pazite ovo ...igraci partijali do 4h ujutro....ne bi me cudilo....
http://www.****/site/inde ... &Itemid=57
Mi iz Münchena ako Bog da u 23:30,ja se vec pakujem.Ima da gori Genk
jooojjj kakav osjecaj imam za pobjedu.imam osjecaj da ce ovo biti najbolje odigrana utakmica ikad u istoriji reprezentacije.imam osjecaj da ce nasi brzinom metka ici na svaku loptu jer:ljudi ovo je utakmica zivota.ako izgubimo nema nas na mapi.bice tesko belgijancima.boje nas se sigurno.mi znamo igrati lopte...ljudi mi znamo da igramo.sad je vrijeme da pokazemo svima kako se fudbal igra.nema brukanja sigurno...pobjeda sigurna...kad vam ja kazem...nije euforija al imam neki veliki osjecaj ...allahu dragi pomozi nasim momcima,nek budu lukavi,snazni i hrabri.daj im krila allahu dragi...podari nam pobjedu allahu toliko ih volimo....AMIN....IDEMO MOMCI DO ZADNJEG ATOMA....POKAZITE SVIJETU KAKO SE IGRA FUDBAL....
- lolo d pitar
- Kontakt:
igra van bujten, sad je marjan na hajatu rekao
i bolje sto igra ..... ima da ga dzeko lavati ko stoku... sreca ne igra onaj niger companylolo je napisao/la:igra van bujten, sad je marjan na hajatu rekao
- lolo d pitar
- Kontakt:
dat ce go van bujten,i ustopati dzeku,ja sam to igrao na kladionici
- bosanac035
- Kontakt:
mozel neko prevest?19TM87 je napisao/la:znaci ni belgija nije bez problema...van buyten je veoma vazan igracmone je napisao/la:ev ne igra Van Buyten sutra
http://www.demorgen.be/dm/nl/998/Voetba ... snie.dhtml
i ovo mi je sumnjivo, sig i oni spremaju neke zamke...
I Love this game !!!
dabogda pao tiket bas na toj utakmici i to u 93-oj minuti....PODRUMASU JEDAN....lolo je napisao/la:dat ce go van bujten,i ustopati dzeku,ja sam to igrao na kladionici
Vazna je tekma, ali brate ljudi smirite se. Kakva utakmica decenije. Pa vec u srijedu ide mnogo vaznija utakmica ako odigramo nerijeseno ili pobjedimo u Genku. A o Turskoj da i ne pricam. Jos ove sto su bile, Danska, Srbija itd. Nemojte stvarat nepotrebno velik pritisak igracima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
spominje li se gdje fudbal i u pjesmi You'll never walk alone,pa je postala najcuvenija navijacka himnabh hrvat je napisao/la:i mene je uvijek zanimalo kakve veze ima merlinova pjesma sa nogometom

uostalom kao da Belgijanci znaju sta nasi pjevaju,glavno je da se najeze kad zagrmi u jedan glas 15.ooo ljudi kao u Briselu ili abd 5.6.7-10.000 ili koliko vec sutra

a sto se tice tekme dajte ljudi malo optimizma sta ste ucvikali,kako se tekma blizi svi se usrali ko grlice...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- miralem444
- Kontakt:
slazem se sa tobo jes ovo vazna utakmica ,al mislim de nemoze poredi sa onom protiv turske il spanije.evo sad citam nasi navijaci dolaze iz svih krajeva svijeta ma svaka im cas pravi su kazu da ce sutra genk biti obojen u plavu boju,i igraci za njih trebaju GINUTna terenu pa boze moj lopta je okrugla nista se nezna. vedo sutra sa marijenom prenosi tekmu
Cartman je napisao/la:Vazna je tekma, ali brate ljudi smirite se. Kakva utakmica decenije. Pa vec u srijedu ide mnogo vaznija utakmica ako odigramo nerijeseno ili pobjedimo u Genku. A o Turskoj da i ne pricam. Jos ove sto su bile, Danska, Srbija itd. Nemojte stvarat nepotrebno velik pritisak igracima.
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 27 mar 2009, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma Belgija je vrlo oslabljena. Izgubili su citavyu odbranu. To treba iskoristit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Lijepo je vidjeti da su nasi navijaci prosli u tu EU (majku li im "evropsku"...
). Bas sam se cuo sa prijateljem koji zivi u Njemackoj, blizu granice sa Belgijom; kaze da se govori da bi moglo biti i do 9-10 000 nasih navijaca. S obzirom da je nasih 10 000 navijaca glasnije od bilo kojih 15-20 hiljada, Genk bi mogao stvarno da bude repriza proslog gostovanja u Belgiji (ali nadam se samo po navijanju; a ne rezultatu
). Znam da je i previse ovih formacija na forumu, ali moram se necim zabaviti ova 24 sata
.
--------------------Supić/Mitrović--------------------------
----------Spaha-----Nadarević-----Damjanović/Pandža
-Berberović-------------------------------------------Jahić
---------------------------------------------------------------
--------------Muratović-------------Rahimić(?)------------
--------------------------Misimović-------------------------
----------------Džeko------------------Muslimović---------
Rahimić bi nam puno znacio ovdje, imam nekakav osjecaj da bi Muratovic u ovoj formaciji imao dosta prostora za one prilike iz drugog plana.

--------------------Supić/Mitrović--------------------------
----------Spaha-----Nadarević-----Damjanović/Pandža
-Berberović-------------------------------------------Jahić
--------------Muratović-------------Rahimić(?)------------
--------------------------Misimović-------------------------
----------------Džeko------------------Muslimović---------
Rahimić bi nam puno znacio ovdje, imam nekakav osjecaj da bi Muratovic u ovoj formaciji imao dosta prostora za one prilike iz drugog plana.
- miralem444
- Kontakt:
pa koga sve nemaju u odbrani cuo sam da imaju velikih problema u odbrani,ak sutra krenemo sa dve spica i misketom iza njh dat cemo jedan najmenje gol,a rahimić najvjerovatnije igra sutra do tekme je ostalo jos(24h 25min)
Cartman je napisao/la:Ma Belgija je vrlo oslabljena. Izgubili su citavyu odbranu. To treba iskoristit.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
Moze li neko od obicne raje da potvrdi ovo,mislim na to ako ih je neko vidio da su partijali,ako je ovo istina onda je to SKANDAL nad SKANDALIMA,navijaci prelaze hiljade kilometara,gube zivce i sve ostalo,a oni nam ovako uzvracaju,sve im j.... ako je ovo istina,a pogotovo selektoru Prosviro koji je to dozvolio!!deni_m1312 je napisao/la:imali vijesti za navijace koji su zaustavljeni na granici sa sa slovenijom:::???
sutra 100% par za kladionicu...djeko daje gool 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.