KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Kevin » 24 mar 2009, 01:42

Široki - Bosna 1.4. 20h ..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 mar 2009, 15:33

Igraci Partizana i Zvezde nisu primili po 2-3 place ,i oni su prijetili strajkom ,to je normalno...danas u svim preduzecima kasne place pa zasto ne bi i u klubovima? Takodjer igraci Zadra nisu primili po nekoliko placa i kasnije se sve to rijesilo na najbolji moguci nacin,igraci su shvatili da je njihovo da igraju i pobjedjuju a sav zaradjeni novc ce dobiti,sto je najbitnije!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 mar 2009, 15:58

Dobro je sto se igra u petak ,imat cemo dovoljno vremena da se odmorimo do Sirokog! Leotar treba shvatiti ozbiljno kao i svakog protivnika i ne smijemo opusteno uci u utakmicu! Tempo igranja utorak-subota je zaista naporan i mnogo faktora ce odlucivati na kraju!...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 mar 2009, 18:26

bosnas_ je napisao/la:Igraci Partizana i Zvezde nisu primili po 2-3 place ,i oni su prijetili strajkom ,to je normalno...danas u svim preduzecima kasne place pa zasto ne bi i u klubovima? Takodjer igraci Zadra nisu primili po nekoliko placa i kasnije se sve to rijesilo na najbolji moguci nacin,igraci su shvatili da je njihovo da igraju i pobjedjuju a sav zaradjeni novc ce dobiti,sto je najbitnije!
ma ovo za place nije nista novo niti je to nesto sto se samo bosni desavalo u grckoj i rusiji je to godinama uobicajna pojava.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 26 mar 2009, 17:13

“Takmičenje koje je pred nama je vrlo kvalitetno i pružiće dosta jakih utakmica koje bi mogle biti i zanimljivije od onih koje smo igrali u regionalnoj ligi. Nadam se da će to prepoznati i sarajevska publika i pomoći nam u borbi za što bolji plasman pred Playoff.”, dodao je Vukoičić.

Svašta od čudotvorca VV, znači po njemu biće uspjeh ako zauzmemo drugo mjesto, očito da misli da je Igokea jača.
Samo Široki i Zrinjski su jako loši, sa isluženim košarkašima.
Jedino što je bilo narmalno da izjavi da će se Igokea i Bosna boriti za prvu poziciju u Ligi 8.

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 26 mar 2009, 18:13

ars01 je napisao/la:“Takmičenje koje je pred nama je vrlo kvalitetno i pružiće dosta jakih utakmica koje bi mogle biti i zanimljivije od onih koje smo igrali u regionalnoj ligi. Nadam se da će to prepoznati i sarajevska publika i pomoći nam u borbi za što bolji plasman pred Playoff.”, dodao je Vukoičić.

Svašta od čudotvorca VV, znači po njemu biće uspjeh ako zauzmemo drugo mjesto, očito da misli da je Igokea jača.
Jedino što je bilo narmalno da izjavi da će se Igokea i Bosna boriti za prvu poziciju u Ligi 8.

Evo Ars čak skontao kako i šta misli VV! Bravo majstore.
Nego kad si toliko vidovit, reci nam hoće li Jerlagić sutra pustiti struju Skenderiji zbog neplaćenih računa i hoće li se tekma uopće igrati. znam da je jerlagić redovan na tekmama. Ili je bolja opcija pod svijećama, samo ne znam sta bi za semafor.
Mala šala, naravno. Stvarno zna li iko jesu li pustili struju Skenderiji?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 mar 2009, 21:09

malitraktor je napisao/la:
ars01 je napisao/la:“Takmičenje koje je pred nama je vrlo kvalitetno i pružiće dosta jakih utakmica koje bi mogle biti i zanimljivije od onih koje smo igrali u regionalnoj ligi. Nadam se da će to prepoznati i sarajevska publika i pomoći nam u borbi za što bolji plasman pred Playoff.”, dodao je Vukoičić.

Evo Ars čak skontao kako i šta misli VV! Bravo majstore.
Nego kad si toliko vidovit, reci nam hoće li Jerlagić sutra pustiti struju Skenderiji zbog neplaćenih računa i hoće li se tekma uopće igrati. znam da je jerlagić redovan na tekmama. Ili je bolja opcija pod svijećama, samo ne znam sta bi za semafor.
Mala šala, naravno. Stvarno zna li iko jesu li pustili struju Skenderiji?
pod svijecama ce biti kazu doci ce dosta parova bice romanticno napunice se dvorana..... :D kazu da ce skenderija naplatiti dugove od privrednog grada i uplatiti struju. pusti arsa njega treba ignorisati pa ce valjda i sam sebi dosaditi

Ismire odlazi!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 mar 2009, 01:19

Upaljena je struja veceras...samo imaju ogroman dug,kako kaze onaj direktor skenderija...jbg svi igraju niko ne placa :) ja im namjerno nebi dao da igraju dok ne plate :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 mar 2009, 11:56

miky_hz je napisao/la:Upaljena je struja veceras...samo imaju ogroman dug,kako kaze onaj direktor skenderija...jbg svi igraju niko ne placa :) ja im namjerno nebi dao da igraju dok ne plate :D
nije to samo struja za sportsku dvoranu.

Ismire odlazi!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 mar 2009, 14:23

fera je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Upaljena je struja veceras...samo imaju ogroman dug,kako kaze onaj direktor skenderija...jbg svi igraju niko ne placa :) ja im namjerno nebi dao da igraju dok ne plate :D
nije to samo struja za sportsku dvoranu.
Znam znam ali izmedju ostalog i sportisti kolektivi koji dole igraju imaju velike dugove pa sam to rekao ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 mar 2009, 18:49

Bosna sredila da rok za prijavu igraca bude do 1.4. zapitajte se zasto?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

TNTRUDAR
Kontakt:

Post Postao/la TNTRUDAR » 27 mar 2009, 19:49

kako završi tekma bilo je guravo u 3.četvrtini

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 27 mar 2009, 20:01

dobili 20 razlike

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 27 mar 2009, 20:15

Lagana pobjdea kao i uvijek, nadam se da taj strajk nece uticati na nase igrace, jer ako se to desi, ako Bosna ne bude igrala NLB...Bosna je sampion oooooooooooo
mB!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 27 mar 2009, 20:31

Kevin je napisao/la:Bosna sredila da rok za prijavu igraca bude do 1.4. zapitajte se zasto?
garant ce nam S.Penn doc u fazonu prvo aprilske sale :D
nadam se da se vecerasnja igra nece ponoviti protiv sirokog inace nam poraz ne gine!!sudije su jos jednom pokazale da nisu dorasle nivou na kojem bi trebalo suditi ligu za prvaka!!
I feel devotion!!

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 27 mar 2009, 21:25

Kevin je napisao/la:Bosna sredila da rok za prijavu igraca bude do 1.4. zapitajte se zasto?
Nadam se da znaš odgovor.Inače ako ne odgovoriš,kao što je bilo u slučaju sa Penn-om,zamolio bih te da ne širiš dezinformacije na ovoj temi.

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 27 mar 2009, 22:12

Mukiol je napisao/la:Lagana pobjdea kao i uvijek, nadam se da taj strajk nece uticati na nase igrace, jer ako se to desi, ako Bosna ne bude igrala NLB...Bosna je sampion oooooooooooo
E ako je ono lagana pobjeda... Najslabija ekipa lige mucila je Bosnu tri cetvrtine. Morace se dosta toga uraditi do utorka...
Usput, snimak utakmice na TV Vogosca veceras u ponoc...

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 27 mar 2009, 22:21

Uh, bio na utakmici, sa nekih preostalih 500-600 paćenika, koji su ono gledali. Ja ne znam šta bi u prve 3 četvrtine, ali stvarno je izgledalo kao strava i užas na parketu. Valjda su naši giganti mislili da će se ovima gaće napuniti čim ugledaju naše NLB-ovce. WTF... Ekipa koja je zbog love jedva doputovala u Sarajevo, nema nikakvog centra, sa dva solidna beka i 8 basketaša vodila je 5 razlike i imala 9 skokova više od nas pred kraj poluvremena. Da se ubiješ... Nadam se da će h Vlada propisno naribati, pogotovo Šehu i Vučka koji su izgledali kao da ih je neko iz kreveta na parket istjerao. Znam da je lova kasnila, ali ako ikada misle da je zarade u životu, moraju se dobro zamisliti u svom pristupu poslu. Ako ovako budu "poletni", ima da nas Široki propisno nalupa u narednom kolu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 mar 2009, 23:43

btw nista od prenosa iz sirokog na hayatu. hayat je otkupio prava na domace utakmice slobode i bosne tako da ce 4. aprila prenositi utakmicu slobode.

Ismire odlazi!!!

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 28 mar 2009, 00:33

fera je napisao/la:btw nista od prenosa iz sirokog na hayatu. hayat je otkupio prava na domace utakmice slobode i bosne tako da ce 4. aprila prenositi utakmicu slobode.
zato ce mozda biti snimak iz sirokog na tv vogosca, ali o tome vise u ponedjeljak

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.