Ne znam, ne vjerujem da bi ovaj portal lupao cifre napamet.hskzmostar je napisao/la:Raonffa je napisao/la:350k eura, odlična cifra.FoSte95 je napisao/la:opa, ode Koljić u Lech..... jedino što neće baš bog zna kakvu cifru Krupa uzeti jer ima još pola godine ugovora xD
Cisto sumnjam!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast Krupi, dobar posao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolve
- Kontakt:
Neznam brate mili ko gura ovog momka, ali svaka čast.
NK Široki Brijeg
- Marsal
- Kontakt:
Prenosi li sutra iko omladince Želje? Ako da, na kojem kanalu i u koji sahat?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Biće na nekoj od Arena (vjerovatno ona BiH), tekma počinje u 16h.Marsal je napisao/la:Prenosi li sutra iko omladince Želje? Ako da, na kojem kanalu i u koji sahat?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Arena sport 1 od 16 sati
- Marsal
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:
Biće na nekoj od Arena (vjerovatno ona BiH), tekma počinje u 16h.
Hvala obojiciPlavi1987 je napisao/la:Arena sport 1 od 16 sati
Planiram gledat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A jašta nego ćeš gledati, Liga prvaka nije šala, makar i omladinska 
šta je ovo Husara sada i na Slobodu krenuo sa svojim pulenima
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Za pola godine ugovora ni Hazard ne bi dobio te pare.Raonffa je napisao/la:Ne znam, ne vjerujem da bi ovaj portal lupao cifre napamet.hskzmostar je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
350k eura, odlična cifra.
Cisto sumnjam!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Al' opet nema logike ni da je otišao za kikiriki, yebiga jer Krupa je itekako konkurentna u ligi, a i u Kupu su stigli do polufinala, on bi im svakako bio vrlo važan u ostvarivanju tog nekog krajnjeg cilja (izlazak u Europu), tako da ne vjerujem da bi otišao za neke male pare. Bolje je onda da ga imaju do ljeta i probaju ići što dalje u proljetnom dijelu, pa na ljeto nek' ide džaba, nego da ga sad daju za kikiriki i pri tome ostanu bez adekvatne zamjene na njegovoj poziciji.Gradonacelnik je napisao/la: Za pola godine ugovora ni Hazard ne bi dobio te pare.
350k eura jeste velika svota za igrača iz PLBIH koji ima pola godine ugovora, slažem se sa tobom, al' mislim da ga nisu pustili ispod 150k eura sigurno, a opet kako sam već rekao vjerujem portalu da su blizu tačne cifre, recimo klix je objavio da je vrijednost transfera između 300 i 400k eura, al' oni su to sasvim sigurno "prepisali" od nekog drugog.
Na stranu neka naša prepucavanja sve mlađe od 25 godina u ovoj državi treba podržati pogotovo ono što je uspješno. Od toga se može saml dobiti prava stvar, svakako još malo pa niko neće imati šta izgubiti.Raonffa je napisao/la:A jašta nego ćeš gledati, Liga prvaka nije šala, makar i omladinska
Sretno im.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Jedan od boljih štopera lige M.Katanec za pola god ugovora Zrinjski dobio 25000euraRaonffa je napisao/la:Al' opet nema logike ni da je otišao za kikiriki, yebiga jer Krupa je itekako konkurentna u ligi, a i u Kupu su stigli do polufinala, on bi im svakako bio vrlo važan u ostvarivanju tog nekog krajnjeg cilja (izlazak u Europu), tako da ne vjerujem da bi otišao za neke male pare. Bolje je onda da ga imaju do ljeta i probaju ići što dalje u proljetnom dijelu, pa na ljeto nek' ide džaba, nego da ga sad daju za kikiriki i pri tome ostanu bez adekvatne zamjene na njegovoj poziciji.Gradonacelnik je napisao/la: Za pola godine ugovora ni Hazard ne bi dobio te pare.
350k eura jeste velika svota za igrača iz PLBIH koji ima pola godine ugovora, slažem se sa tobom, al' mislim da ga nisu pustili ispod 150k eura sigurno, a opet kako sam već rekao vjerujem portalu da su blizu tačne cifre, recimo klix je objavio da je vrijednost transfera između 300 i 400k eura, al' oni su to sasvim sigurno "prepisali" od nekog drugog.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Draško Ilić je ove zime izjavio da stižu ponude za Vukotića i Koljića i da obojica imaju ugovore do ljeta 2019. godine tako da ipak Koljiću nije ostalo samo pola godine ugovora.Raonffa je napisao/la:Al' opet nema logike ni da je otišao za kikiriki, yebiga jer Krupa je itekako konkurentna u ligi, a i u Kupu su stigli do polufinala, on bi im svakako bio vrlo važan u ostvarivanju tog nekog krajnjeg cilja (izlazak u Europu), tako da ne vjerujem da bi otišao za neke male pare. Bolje je onda da ga imaju do ljeta i probaju ići što dalje u proljetnom dijelu, pa na ljeto nek' ide džaba, nego da ga sad daju za kikiriki i pri tome ostanu bez adekvatne zamjene na njegovoj poziciji.Gradonacelnik je napisao/la: Za pola godine ugovora ni Hazard ne bi dobio te pare.
Evo vidiš, izgleda da je Koljić imao duži ugovor.Gradonacelnik je napisao/la:Jedan od boljih štopera lige M.Katanec za pola god ugovora Zrinjski dobio 25000euraRaonffa je napisao/la:Al' opet nema logike ni da je otišao za kikiriki, yebiga jer Krupa je itekako konkurentna u ligi, a i u Kupu su stigli do polufinala, on bi im svakako bio vrlo važan u ostvarivanju tog nekog krajnjeg cilja (izlazak u Europu), tako da ne vjerujem da bi otišao za neke male pare. Bolje je onda da ga imaju do ljeta i probaju ići što dalje u proljetnom dijelu, pa na ljeto nek' ide džaba, nego da ga sad daju za kikiriki i pri tome ostanu bez adekvatne zamjene na njegovoj poziciji.Gradonacelnik je napisao/la: Za pola godine ugovora ni Hazard ne bi dobio te pare.
jes bgm do 2019ste ugovor sada na TM pogledao
- prisonbreak
- Kontakt:
Sta ovo Zrinjski sve zivo radi da Gosk ostane.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sve legalno radi. Jel vas to strah?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- prisonbreak
- Kontakt:
Ko rekao sa nije legalno? O cemu ti momake?KingJamesMVP je napisao/la:Sve legalno radi. Jel vas to strah?
Mi imamo bagere i nije nas strah.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- Barbarossa
- Kontakt:
Zašto je Željezničar ovako pasivan ovog zimskog prelaznog roka?
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.