Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- MysticAladin
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Kakav sad Del Sole, Dybala je ovo 
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- IlCapitano
- Kontakt:
7. Scudetto u nizu postaje sve slađi i slađi.Giuseppe Pecoraro the federal prosecutor at the Italian FA (FIGC), the one in charge of Sports Justice (fines, suspensions etc.) for Italian football, the one who must be the most impartial & unbiased in the entire FA...yesterday told Rai1 that he WISHES Napoli win the Scudetto.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
AS ako potpise bice dobro, onda se samo na desnog beka fokusirat. Ostaje li Barza jos jednu sezonu?
- bezrabotni
- Kontakt:
Gledam nešto, Renato Sanches je čučnuo i u Swanseau. Ako bi se sa Bayernom mogla dogovoriti neka varijanta posudbe na godinu ili čak dvije, sa otkupom za neku normalnu cijenu, mogao bi biti onako low risk/high reward deal. Njemu je 20, mislim da bi ga se kod nas moglo revitalizirati, sa njim nije problem što ne zna igrati, nego što ga je malo sve **** u glavu, nije jednostavno doći u Bayern za 35 mil. sa 17-18 godina.
Za.j.eban raspored imamo, a puno povrijeđenih igrača...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Obavezno ponuda da se pošalje na kraju sezone.Morata napušta Chelsea
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Barbarossa
- Kontakt:
Kad se vrati Howedes očekujem ga u startnih 11, ipak je Juvetov najbolji štoper. Samo je pravo hafifan kako je došao vam.Ovakav nikad nije bio .ramiral je napisao/la:Za.j.eban raspored imamo, a puno povrijeđenih igrača...
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- IlCapitano
- Kontakt:
Barbarossa je napisao/la:Kad se vrati Howedes očekujem ga u startnih 11, ipak je Juvetov najbolji štoper. Samo je pravo hafifan kako je došao vam.Ovakav nikad nije bio .ramiral je napisao/la:Za.j.eban raspored imamo, a puno povrijeđenih igrača...
- Barbarossa
- Kontakt:
Fkt.IlCapitano je napisao/la:
Imao je on povreda ,ali ne ovako kako da kažem hronično. Bude po dvije sedmice , vrati se i igra TOP. Sad šta je ovo ja ne znam, po dva mjeseca.
Top igrač, on, Benatia i Chiellini bi se smjenjivali tu, sa Barzom i Ruganiem kada baš zatreba. Šteta povreda. Za nadati se da ga neće tek tako vratiti u Schalke zbog toga, tu se može uzeti još jedna pozajmica ili kupovina sa nekim dodatnim popustom. Proći će ove povrede i ne treba da to odredi njegovu sudbinu. Za Samia se i gore pričalo pa je manje-više ok iako je i on hafifan ili ti staklen po prirodi.
Pored toga, Allegri bi ga sigurno kad-tad i na beku koristio gdje bi on imao još veću minutažu.
Pored toga, Allegri bi ga sigurno kad-tad i na beku koristio gdje bi on imao još veću minutažu.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Barbarossa
- Kontakt:
Najbolje igra kao krajnje lijevi štoper sa trojicom nazad. Nije s loptom kao Hummels i Bonucci što se tiče precision tih nekih teških dijagonala, ali je bez toga vrhunski. Kao srednji ball playing štoper po meni najbolji izbor u trenutnom Juvetu, ne vidim nekog ko je tu jači.
Matuidi izgleda identicna povreda kao Dybala, izgubljen za LP.
Veliki gubitak, Tottenhamova najjaca snaga je u sredini i Kaneu, ne smijemo tu izgubiti bitku. Nadati se da ce Marchisio odigrati iznad svojih mogućnosti, na iskustvo.
Veliki gubitak, Tottenhamova najjaca snaga je u sredini i Kaneu, ne smijemo tu izgubiti bitku. Nadati se da ce Marchisio odigrati iznad svojih mogućnosti, na iskustvo.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ko zna mozda i Sturara ubaci u vezni red. Max je to.
Höwedes je super igrac, ne vidim ga u prvoj postavi, tek kao rezervu ali da ce mu se dati jos jedna sansa, vjerujem.
Ma kakav Moratta, odradio je on svoje.
Höwedes je super igrac, ne vidim ga u prvoj postavi, tek kao rezervu ali da ce mu se dati jos jedna sansa, vjerujem.
Ma kakav Moratta, odradio je on svoje.
- IlCapitano
- Kontakt:
Agresti kaže da se u Juventusu NADAJU da će biti samo 30 dana pauze za Matuidija. 
- bezrabotni
- Kontakt:
Uf, to je baš problem. Ne ulijeva mi povjerenja baš sredina Khedira, Marcha, Pjanić.
- IlCapitano
- Kontakt:
Khedira i Pjanić su odlični u zadnje vrijeme, a ako Marchisio može ponoviti igru od neki dan miran sam...ali ne ulijeva mi povjerenje nikako jer je fizički baš pao ove sezone.
Ili povratak na 4-2-3-1, šansa za Sturara kao protiv Reala jer će trebati puno energije protiv engleza ili 3-4-3, ali tu opet nema Cuadrada desno, mada me ne bi iznenadilo da Berna dobije šansu tu, igrao je to kod Montelle par puta.
Ili povratak na 4-2-3-1, šansa za Sturara kao protiv Reala jer će trebati puno energije protiv engleza ili 3-4-3, ali tu opet nema Cuadrada desno, mada me ne bi iznenadilo da Berna dobije šansu tu, igrao je to kod Montelle par puta.
Po meni je 4231 suicid, vidjeli smo da to ne ide, pogotovo ne protiv numericki jaceg protivnika u sredini, a ovaj je pri tome i tehnicki jako dobar. Marcha pa sta bude ili cak Asa, ali pusten s lanca.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Protiv Spursa igraš onako kao Liverpool što je igrao sad za vikend, samo što je Liverpool igrao do 60e minute strašan presing i onda povlačenje, a Liverpool nema u vezi igrača tipa Pjanić koji će znati stati na loptu, odabrati pravi pas u pravo vrijeme, nema defanzivnu uigranost Juvea ni blizu samo pitanje je da li Juve može igrati onakav presing kao redsi..
Izostankom Dybale i Matuidija ekipa je dost slabija i gube dosta bez njih dvojice, pitanje je kako će Max ući u utakmicu..
Izostankom Dybale i Matuidija ekipa je dost slabija i gube dosta bez njih dvojice, pitanje je kako će Max ući u utakmicu..
Moze presing radit ali ne cijelu tekmu. Imam osjecaj da ce Sturaro dobit priliku jer je fizicki spremniji od Markizija. Ocekujem Kostu da podere kao i Higuaina na nivou. Cijela ekipa ce imat **** zadatak, Spursi su dobra ekipa.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Šta je sa Quadradom, zdrav ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.