Jer nije aktivan.Barbarossa je napisao/la:Zašto je Željezničar ovako pasivan ovog zimskog prelaznog roka?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
KanistuViniga
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
jer su prvi , koeprvi taj čuva pare za sudije dok levati troše na raskide i pojačanja....KanistuViniga je napisao/la:Jer nije aktivan.Barbarossa je napisao/la:Zašto je Željezničar ovako pasivan ovog zimskog prelaznog roka?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
KanistuViniga je napisao/la:Jer nije aktivan.Barbarossa je napisao/la:Zašto je Željezničar ovako pasivan ovog zimskog prelaznog roka?
Jer ce imati samo jednu promjenu u prvih jedanaest.Barbarossa je napisao/la:Zašto je Željezničar ovako pasivan ovog zimskog prelaznog roka?
Životni saputnik! 1921
Zato sto se ekipa koja pobjedjuje ne mijenjaBarbarossa je napisao/la:Zašto je Željezničar ovako pasivan ovog zimskog prelaznog roka?
Sretno, komšije!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- sarajevo46
- Kontakt:
Pročitah ovaj tekst na ss.ba i onda pogledam učesnike ove Lige prvaka kad ono Brodarac i Nitra igraju ovu fazu takmičenja. Sportski novinar 
- Marsal
- Kontakt:
A nas preko 25 ko yebe je li?samocelik je napisao/la:Na stranu neka naša prepucavanja sve mlađe od 25 godina u ovoj državi treba podržati pogotovo ono što je uspješno. Od toga se može saml dobiti prava stvar, svakako još malo pa niko neće imati šta izgubiti.Raonffa je napisao/la:A jašta nego ćeš gledati, Liga prvaka nije šala, makar i omladinska
Sretno im.
Joj kolika me depresija savladala navijacu danas za Zelja...
Kuda ide ovaj život?
Hajmo omladinci gazit prljave Špance
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mora se podržavati a pogotovu omladina.Hočel bit Manijaci,da se djeca spišavaju
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Do sada je bio podmladak Manijaka, pretpostavljam da će tako biti i večeras, neće ovi 'starohani' kvariti tim momcima ugođaj i prekidati nizRZ88Adnan je napisao/la:Mora se podržavati a pogotovu omladina.Hočel bit Manijaci,da se djeca spišavaju
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pametno,a i da dođu kad bi djeca čula huk s tribine pogubili bi se i jedni i drugiRaonffa je napisao/la:Do sada je bio podmladak Manijaka, pretpostavljam da će tako biti i večeras, neće ovi 'starohani' kvariti tim momcima ugođaj i prekidati nizRZ88Adnan je napisao/la:Mora se podržavati a pogotovu omladina.Hočel bit Manijaci,da se djeca spišavaju
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Jedan od najglupljih članaka koje sam ja pročitao u životusarajevo46 je napisao/la:Pročitah ovaj tekst na ss.ba i onda pogledam učesnike ove Lige prvaka kad ono Brodarac i Nitra igraju ovu fazu takmičenja. Sportski novinar
Pozlice vam momci 
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
- Evolution87
- Kontakt:
Nece, ne navijamo mi za zeljALinija je napisao/la:Pozlice vam momci
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar im nije taj Brodarac uvalio peticu neki dan?sarajevo46 je napisao/la:Pročitah ovaj tekst na ss.ba i onda pogledam učesnike ove Lige prvaka kad ono Brodarac i Nitra igraju ovu fazu takmičenja. Sportski novinar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
KanistuViniga
- Kontakt:
Uvalio bi i vama da igrate
Hvala dragom Bogu.Evolution87 je napisao/la:Nece, ne navijamo mi za zeljALinija je napisao/la:Pozlice vam momci
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Uh danas dan za fudbal.Prvo Zeljo-Atletiko,pa onda na krovu Brodarac - Mancester.Ajmo Brodarac.Jel u Sarajevu pao snijeg?Ako jeste Zeljo dobija ovu utakmicu,nisu ovi Spanci navikli igrati u blatu.Ajd Zeljo. 
Ima li kiše/ snijega u Sarajevu? U kakvom će stanju biti teren?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Evo upravo sunce izaslo, a jutros je zestoko padala kisa pa cemo vidjeti da li je teren prezivo, bio je prekriven najlonom.
- Zeljeznicar -
High je napisao/la:Sretno, komšije!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.