Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
da u brzom klizanju posebno na kratke staze,Choi Min Jeong dominira SK u ženskoj konkurenciji i ona je možda najsigurniji kandidat ne samo za jednu već za par njih ,a tu je Dae Heon nova korejska nada, pa na prošlim igrama od 8. medalja 7.je osvojeno u brzom klizanju.icetea01 je napisao/la:Hoce li Koreanci imati u ikojem sportu sansu za medalju? Za vecinu sportova znam da nemaju favorite, eh sad ne znam kakvi su u onom klizanju na ledu ili ledenom kanalu (bob, skeleton itd.)?
neće ni klizati nije dobio odobrenje ali ono rođeni južnokorejac ne može nastupiti u svojoj zemlji , izabrao je pogrešnu zemlju za promjenu državljanstvaASD je napisao/la:Za kog ce klizati VIktor An, iliti Ahn Hyun-Soo?
https://en.wikipedia.org/wiki/2018_Wint ... of_NationsAdmir_Sa je napisao/la:Ima li gdje spisak nosača zastava na otvaranju
Admir_Sa je napisao/la:Nevjerojatno koliko je opalo interesovanje za ZOI na svim poljima....
Rusi nastupaju samo nisu rusiASD je napisao/la:Rusija je veoma vazan faktor na OI, bez njih nema igara, to je razlog zbog ceg je ovo smijesno takmicenje.
Neigranje NHL igraca je drugi vazan faktor koji kvari ovo takmicenje.
Mislim na ove nase prostorebranimir85 je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Nevjerojatno koliko je opalo interesovanje za ZOI na svim poljima....ne znam na šta misliš,čitam strane medije i čini mi se kao za svaku olimpijadu ,je da će zbog hokejaškog turnira biti manja gledanost, ali da je manje intersovanje za ZOI po meni baš ne stoji ,jedino ako ne misliš na forum
ja ću ispratiti sve što mognem kao i uvijek
![]()
i po meni je ovo apsolutni događaj godine
Jednostavno nije to to, ljepse je kad nastupaju pod pravim imenom, i ovi cirkusi oko dopinga su takodje dosta ogadili igre.branimir85 je napisao/la:Rusi nastupaju samo nisu rusiASD je napisao/la:Rusija je veoma vazan faktor na OI, bez njih nema igara, to je razlog zbog ceg je ovo smijesno takmicenje.
Neigranje NHL igraca je drugi vazan faktor koji kvari ovo takmicenje.a o neigranju nhl igrač već smo mnogo puta razglabali,jednostavno pomirio sam se s tim,manje hokeja više drugi sportova,meni je više krivo što nema Northuga i Johaug
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.