http://www.youtube.com/watch?v=TAslJnMJ ... re=related
P.S. Kod mene mali sincic nezna ni jednu uspavanku ali ovu perfektno zna

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ma ne nasjedajte na te price,nije ni selektor Belgije levat,sigurno "bacaju bombe",ne bih se iznenadio da i Company zaigra od pocetka,da stvarno imaju toliko problema,belgijski selektor bi vec pozvao par dodatnih zamjena jer se u par dana igraju dvije tekme!!Cartman je napisao/la:Ma Belgija je vrlo oslabljena. Izgubili su citavyu odbranu. To treba iskoristit.
namaje svaka utakmica utakmioca decenijeCartman je napisao/la:Vazna je tekma, ali brate ljudi smirite se. Kakva utakmica decenije. Pa vec u srijedu ide mnogo vaznija utakmica ako odigramo nerijeseno ili pobjedimo u Genku. A o Turskoj da i ne pricam. Jos ove sto su bile, Danska, Srbija itd. Nemojte stvarat nepotrebno velik pritisak igracima.
Ma selektor Prosviro kada je preuzimao funkciju dobio je instrukcije od hijena iz saveza,jedini uslov koji mora da ispuni bio mu je da vrati navijace,da ih lozi,kako bi se na taj nacin punila kasa kriminalnog saveza itd itd.....i u slucaju poraza u Belgiji,selektor Prosviro ce pucati suplju naivnim navijacima kako imamo jos sanse,njegov zadatak je da lozi navijace sve do zadnje tekme sa Spanijom,kako tribine ne bi bile prazne,tj.kasa saveza......i pojedini moderatori ovoga portala,idu mi na zivce kada kazu da je ovo utakmica decenije za nas,samo neki naivac moze smatrati ovu tekmu vaznijom od one sto smo igrali protiv Danske na Kosevu u kojoj smo u slucaju pobjede.....nikada ova tekma ne moze imati veci znacaj nego sto je bila ta tekma sa Danskom,nema sanse da se ova tekma moze porediti sa onom protiv danaca.......lolo je napisao/la:namaje svaka utakmica utakmioca decenijeCartman je napisao/la:Vazna je tekma, ali brate ljudi smirite se. Kakva utakmica decenije. Pa vec u srijedu ide mnogo vaznija utakmica ako odigramo nerijeseno ili pobjedimo u Genku. A o Turskoj da i ne pricam. Jos ove sto su bile, Danska, Srbija itd. Nemojte stvarat nepotrebno velik pritisak igracima.,prvo ona sa danskom,pa onda srbija u gostima,pa spanija kuci,pa spanija u gosima,pa grcka u gostima,pa sad belgija,poslije ce biti turska,pa opet spanija,10 utakmca decenije u 10 godina,ccc,bas se nalozio ovaj nas narod,kad nas mlatne belgija valjda ce emocija malo splasnuti
umrla mu macamiralem444 je napisao/la:jel ovo istina da ven bujten sutra nece nastupiti zbog porodicnih problema
Ma Belgija ce najvjerovatnije nastupiti u modernoj formaciji 4-4-2,Sonck kao najistureniji spic i sa jos jednim poluspicem odma tu iza njega......bosanac035 je napisao/la:zanimljivo kako se svi bavimo nasim sastavom i formacijama..
a niko da ponudi postavu belgije i njihovu formaciju, sto znaci da 90% forumasa ne zna 10 igraca belgije al zato znaju da je belgija "kanta".....![]()
![]()
![]()
Bosnier je napisao/la:ma buyten ce sigurno nastupiti, to nam samo bacaju bombme
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja bi kreno sa dva zadnja vezna malo ofanzivnija i sva spica, mislim dva zadnja vezna koji znaju nesto s loptom, Bajramovic i mozda s Muratovicem da igra malo defanzivnije a posto je ofanzivni vezni ako bude nedo Bog nepovoljan rezultat moglo bi se sa njim krenuti i naprijed...iskreno tesko da cemo uspjeti da imamo sredinu pa tako je bolje da igramo sa nekim razbijacem jer tesko da cemo se mi previse naigrati tamo pored Felainia...bice vrlo tesko al ono bas tesko, nit cemo se mi nesto naigrati nit oni...to ce biti ko bude imo bolju koncentraciju on je pobijedio....mislim realno vrlo tesko cemo pobijediti al nada zadnja umire...
a slazem se i nek bude poraz ako vec mora biti al kad se igraci bore na terenu e onda ti je odma lakse...a ovo drugo sto se tice razbijaca odnosise na Rahimicamiralem444 je napisao/la:A GDJE JE TU RAHIMIC SAMO NEK NASI IGRACI OSTAVE SRCE NA TERENU A LOPTA JE OKRUGLA NISTA SE NE ZNAZELJO DO GROBA je napisao/la:ja bi kreno sa dva zadnja vezna malo ofanzivnija i sva spica, mislim dva zadnja vezna koji znaju nesto s loptom, Bajramovic i mozda s Muratovicem da igra malo defanzivnije a posto je ofanzivni vezni ako bude nedo Bog nepovoljan rezultat moglo bi se sa njim krenuti i naprijed...iskreno tesko da cemo uspjeti da imamo sredinu pa tako je bolje da igramo sa nekim razbijacem jer tesko da cemo se mi previse naigrati tamo pored Felainia...bice vrlo tesko al ono bas tesko, nit cemo se mi nesto naigrati nit oni...to ce biti ko bude imo bolju koncentraciju on je pobijedio....mislim realno vrlo tesko cemo pobijediti al nada zadnja umire...
Evo da ja nesto probambosanac035 je napisao/la:zanimljivo kako se svi bavimo nasim sastavom i formacijama..
a niko da ponudi postavu belgije i njihovu formaciju, sto znaci da 90% forumasa ne zna 10 igraca belgije al zato znaju da je belgija "kanta".....![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.