Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

NoName
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la NoName » 27 mar 2009, 20:29

Hajmo malo zagrijavanja!!! Temperatura raste već danima, kulminacija je blizu!!!

http://www.youtube.com/watch?v=TAslJnMJ ... re=related

P.S. Kod mene mali sincic nezna ni jednu uspavanku ali ovu perfektno zna :D :D :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 27 mar 2009, 20:31

Cartman je napisao/la:Ma Belgija je vrlo oslabljena. Izgubili su citavyu odbranu. To treba iskoristit.
Ma ne nasjedajte na te price,nije ni selektor Belgije levat,sigurno "bacaju bombe",ne bih se iznenadio da i Company zaigra od pocetka,da stvarno imaju toliko problema,belgijski selektor bi vec pozvao par dodatnih zamjena jer se u par dana igraju dvije tekme!!

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 27 mar 2009, 20:35

Cartman je napisao/la:Vazna je tekma, ali brate ljudi smirite se. Kakva utakmica decenije. Pa vec u srijedu ide mnogo vaznija utakmica ako odigramo nerijeseno ili pobjedimo u Genku. A o Turskoj da i ne pricam. Jos ove sto su bile, Danska, Srbija itd. Nemojte stvarat nepotrebno velik pritisak igracima.
namaje svaka utakmica utakmioca decenije 8-) ,prvo ona sa danskom,pa onda srbija u gostima,pa spanija kuci,pa spanija u gosima,pa grcka u gostima,pa sad belgija,poslije ce biti turska,pa opet spanija,10 utakmca decenije u 10 godina,ccc,bas se nalozio ovaj nas narod,kad nas mlatne belgija valjda ce emocija malo splasnuti

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 27 mar 2009, 20:40

zanimljivo kako se svi bavimo nasim sastavom i formacijama..
a niko da ponudi postavu belgije i njihovu formaciju, sto znaci da 90% forumasa ne zna 10 igraca belgije al zato znaju da je belgija "kanta"..... :!: :!: :!: :!:
I Love this game !!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 mar 2009, 20:41

jel ovo istina da ven bujten sutra nece nastupiti zbog porodicnih problema
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 27 mar 2009, 20:48

lolo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Vazna je tekma, ali brate ljudi smirite se. Kakva utakmica decenije. Pa vec u srijedu ide mnogo vaznija utakmica ako odigramo nerijeseno ili pobjedimo u Genku. A o Turskoj da i ne pricam. Jos ove sto su bile, Danska, Srbija itd. Nemojte stvarat nepotrebno velik pritisak igracima.
namaje svaka utakmica utakmioca decenije 8-) ,prvo ona sa danskom,pa onda srbija u gostima,pa spanija kuci,pa spanija u gosima,pa grcka u gostima,pa sad belgija,poslije ce biti turska,pa opet spanija,10 utakmca decenije u 10 godina,ccc,bas se nalozio ovaj nas narod,kad nas mlatne belgija valjda ce emocija malo splasnuti
Ma selektor Prosviro kada je preuzimao funkciju dobio je instrukcije od hijena iz saveza,jedini uslov koji mora da ispuni bio mu je da vrati navijace,da ih lozi,kako bi se na taj nacin punila kasa kriminalnog saveza itd itd.....i u slucaju poraza u Belgiji,selektor Prosviro ce pucati suplju naivnim navijacima kako imamo jos sanse,njegov zadatak je da lozi navijace sve do zadnje tekme sa Spanijom,kako tribine ne bi bile prazne,tj.kasa saveza......i pojedini moderatori ovoga portala,idu mi na zivce kada kazu da je ovo utakmica decenije za nas,samo neki naivac moze smatrati ovu tekmu vaznijom od one sto smo igrali protiv Danske na Kosevu u kojoj smo u slucaju pobjede.....nikada ova tekma ne moze imati veci znacaj nego sto je bila ta tekma sa Danskom,nema sanse da se ova tekma moze porediti sa onom protiv danaca.......

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 mar 2009, 20:51

ma buyten ce sigurno nastupiti, to nam samo bacaju bombme
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 27 mar 2009, 20:52

miralem444 je napisao/la:jel ovo istina da ven bujten sutra nece nastupiti zbog porodicnih problema
umrla mu maca :(

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 27 mar 2009, 20:54

bosanac035 je napisao/la:zanimljivo kako se svi bavimo nasim sastavom i formacijama..
a niko da ponudi postavu belgije i njihovu formaciju, sto znaci da 90% forumasa ne zna 10 igraca belgije al zato znaju da je belgija "kanta"..... :!: :!: :!: :!:
Ma Belgija ce najvjerovatnije nastupiti u modernoj formaciji 4-4-2,Sonck kao najistureniji spic i sa jos jednim poluspicem odma tu iza njega......

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 mar 2009, 21:04

ma i ja mislim da ce igrat **** im mamu idoti belgijski pokazat cemo im kako se igra ta carobna igra nazvana fudbal(ako bogda)
Bosnier je napisao/la:ma buyten ce sigurno nastupiti, to nam samo bacaju bombme

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 27 mar 2009, 21:09

samo nam uefa sutra moze zagorcat zivot .....odnosno uefin satelit sudija....koji ce bojim se samo cekat povoljnu situaciju da nam dosudi neki crveni ili nedaj Boze penal....tako da ce nam se valjat borit i kontra njih....dok ako bude suprotno i sudije odsude kao sto je ehf radio u rukometu ma zgazit cemo ih .........nema vise mpenze........sad mi imamo dzeku i muslimovica koji ce da je puni....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 27 mar 2009, 21:11

I ja da se nesto pitam,krenuo bih sa Bajramovicem(znam nije dugo igrao) od pocetka,to je jedini moderni defanzivni vezni kojeg smo imali i imamo-pa rekao bih od samog osnivanja nase repke,trci kao da je pravi Svabo(znam rodjen je tamo ali oni sto kontaju znace sta hocu da kazem),ima ga svugdje po terenu,cesto je znao biti opasan iz drugog plana i zna da "zavuce" gol,mislim da bi mogao da izdrzi 50-55 minuta,ali bih ga stavio od pocetka samo u slucaju da mi krenemo sa 2 spica i ako je u taktici selektora Prosviro planirano da ih mi pritisnemo od pocetka,tj. da pokusamo sto prije uspostaviti ravnotezu na terenu,nesto slicno kao sto smo krenuli protiv Slovenije kada smo u prvih 25-30 minuta-mi bili ti koji smo diktirali tempo,u tom slucaju mislim da bi Bajram mogao da izdrzi 50-55 minuta,ako budemo krenuli sa 1 spicem i prvenstveno se baziramo na odbranu naseg gola-onda ne bih krenuo sa Bajramom jer mislim da ne bih izdrzao to......ali izgleda da selektor Prosviro ne voli kocku,da je Baka tu mozda bi okusao svoju srecu(da neki ne shvate pogresno-ne zalim za Bakom)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 mar 2009, 21:18

ja bi kreno sa dva zadnja vezna malo ofanzivnija i sva spica, mislim dva zadnja vezna koji znaju nesto s loptom, Bajramovic i mozda s Muratovicem da igra malo defanzivnije a posto je ofanzivni vezni ako bude nedo Bog nepovoljan rezultat moglo bi se sa njim krenuti i naprijed...iskreno tesko da cemo uspjeti da imamo sredinu pa tako je bolje da igramo sa nekim razbijacem jer tesko da cemo se mi previse naigrati tamo pored Felainia...bice vrlo tesko al ono bas tesko, nit cemo se mi nesto naigrati nit oni...to ce biti ko bude imo bolju koncentraciju on je pobijedio....mislim realno vrlo tesko cemo pobijediti al nada zadnja umire...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 mar 2009, 21:20

A GDJE JE TU RAHIMIC SAMO NEK NASI IGRACI OSTAVE SRCE NA TERENU A LOPTA JE OKRUGLA NISTA SE NE ZNA
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja bi kreno sa dva zadnja vezna malo ofanzivnija i sva spica, mislim dva zadnja vezna koji znaju nesto s loptom, Bajramovic i mozda s Muratovicem da igra malo defanzivnije a posto je ofanzivni vezni ako bude nedo Bog nepovoljan rezultat moglo bi se sa njim krenuti i naprijed...iskreno tesko da cemo uspjeti da imamo sredinu pa tako je bolje da igramo sa nekim razbijacem jer tesko da cemo se mi previse naigrati tamo pored Felainia...bice vrlo tesko al ono bas tesko, nit cemo se mi nesto naigrati nit oni...to ce biti ko bude imo bolju koncentraciju on je pobijedio....mislim realno vrlo tesko cemo pobijediti al nada zadnja umire...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 mar 2009, 21:30

miralem444 je napisao/la:A GDJE JE TU RAHIMIC SAMO NEK NASI IGRACI OSTAVE SRCE NA TERENU A LOPTA JE OKRUGLA NISTA SE NE ZNA
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja bi kreno sa dva zadnja vezna malo ofanzivnija i sva spica, mislim dva zadnja vezna koji znaju nesto s loptom, Bajramovic i mozda s Muratovicem da igra malo defanzivnije a posto je ofanzivni vezni ako bude nedo Bog nepovoljan rezultat moglo bi se sa njim krenuti i naprijed...iskreno tesko da cemo uspjeti da imamo sredinu pa tako je bolje da igramo sa nekim razbijacem jer tesko da cemo se mi previse naigrati tamo pored Felainia...bice vrlo tesko al ono bas tesko, nit cemo se mi nesto naigrati nit oni...to ce biti ko bude imo bolju koncentraciju on je pobijedio....mislim realno vrlo tesko cemo pobijediti al nada zadnja umire...
a slazem se i nek bude poraz ako vec mora biti al kad se igraci bore na terenu e onda ti je odma lakse...a ovo drugo sto se tice razbijaca odnosise na Rahimica
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 mar 2009, 21:39

evo izgleda nece igrat Rahimic...a lijevi bocni Ibricic :roll:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 27 mar 2009, 21:46

"da se Mitrović nije povrijedio razmišljao sam da od prvog minuta u vatru gurnem vratara Javora iz Ivanjice"

i vi se nadate pobjedi,uz debitanta na golu,hahahah

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 mar 2009, 21:47

evo sad se i mitrovic povrijedi, a u picku materinu vise i ovi nasi igraci isto slama
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 mar 2009, 21:48

bosanac035 je napisao/la:zanimljivo kako se svi bavimo nasim sastavom i formacijama..
Evo da ja nesto probam :D

.......................Stijnen........................

..........Pocognoli......Simons.............

Swerts.................................Vermaelen

.............Witsel............Defour...........

......................Fellaini........................

Hazard.................................Sonck

.....................Dembélé...........................

To jest ako budu ofanzivni. Vjerovatno nece igrat i Defour i Wtisel, ali vidjet cemo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 27 mar 2009, 21:51

_____________________Supić_____________________
_______Nadarević_____Pandža_____Spahić_________
_Berberović____________________________Ibričić___
______________________Jahić____________________
___________Muratović________Misimović__________
___________Džekson__________Muslimović_________

Ovako kaze Čiro da če Početi ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.