jedva su sastavili skakačku reprezentaciju

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
to bi valjalo , bi bilo preglednije da sve ne pišemo na jednoj temi ali opet realno koliko forumaša uopće zanimaju ZOI,vjerovatno na prste jedne ruke se mogu nabrojitiASD je napisao/la:hoce li biti posebnog pdf-a za olimpijske igre?
slažem se, nek ova ostane kao općenita tema +tema za bitalon i skijaško trčanje zajedno ja ću sam tu napisati par stranicaASD je napisao/la:Neka nam otvore pdf sa 4-5 tema, dovoljno da ih drzimo aktivnim, a dovoljno da bude pregledno.
Nesto tipa, jedna tema za hokej, jedna tema za skijanje, jedna tema za skokove, jedna za ostale sportove i jedna za raspored.
Ja evo sam se danas bio nabrijao, pogledam raspored i vidim mjesovito parove u curlingu, i odmah izgubim volju.
Sutra se prate samo skokovi.
Mislim na pravilaakisarajevo92 je napisao/la:Nista neobicno, i na ljetnim igrama fudbalski turnir pocne par dana prije otvaranja
još jedno presravanje za mješovitim natjecanjem,tekma ima 8 endova dok kod normalnog ima 10 endova,jedan End završava kad se baci 8 kamenja dok u ekipnom se baca 16 kamenja ,imamo 8 mješoviti parova koji igraju svaki protiv svakoga i 4 najbolje idu u SF ,i meni je prvi put da gledam mješovite paroveAdmir_Sa je napisao/la:Kakav je sad ovo karling, ja vise nista ne kontam
imaju baš jakog kandidata u brzom klizanju na kratke staze Sandor Liu Shaolin ,odličan na 500 i 1000m,nije neki plaćeni kinez već je rođen u MađarskojASD je napisao/la:zanimljivo da jedna sportska velesila kakva je Madjarska nema nijedna zlato na ZOI, na ovim igrama imaju realne sanse da uhvate prvo, imaju jako dobre takmicare u brzm klizanju na kratke staze.
I nesto nema izbijanja prva 3-4 kamena....branimir85 je napisao/la:još jedno presravanje za mješovitim natjecanjem,tekma ima 8 endova dok kod normalnog ima 10 endova,jedan End završava kad se baci 8 kamenja dok u ekipnom se baca 16 kamenja ,imamo 8 mješoviti parova koji igraju svaki protiv svakoga i 4 najbolje idu u SF ,i meni je prvi put da gledam mješovite paroveAdmir_Sa je napisao/la:Kakav je sad ovo karling, ja vise nista ne kontam
prva tri kamena ne bi smjela ostati u krugu za bodovanje jer se onda smiju izbaciti,pa se guraju tako da smetaju protivniku,valjda još važi to pravilo zadnji put curling sam gledao na prošlim igrama,moraću pogledati koju tekmu da se prisjetimAdmir_Sa je napisao/la:I nesto nema izbijanja prva 3-4 kamena....branimir85 je napisao/la:još jedno presravanje za mješovitim natjecanjem,tekma ima 8 endova dok kod normalnog ima 10 endova,jedan End završava kad se baci 8 kamenja dok u ekipnom se baca 16 kamenja ,imamo 8 mješoviti parova koji igraju svaki protiv svakoga i 4 najbolje idu u SF ,i meni je prvi put da gledam mješovite paroveAdmir_Sa je napisao/la:Kakav je sad ovo karling, ja vise nista ne kontam
Da , rodjen u Madjarskoj, majka Madjarica.branimir85 je napisao/la:imaju baš jakog kandidata u brzom klizanju na kratke staze Sandor Liu Shaolin ,odličan na 500 i 1000m,nije neki plaćeni kinez već je rođen u MađarskojASD je napisao/la:zanimljivo da jedna sportska velesila kakva je Madjarska nema nijedna zlato na ZOI, na ovim igrama imaju realne sanse da uhvate prvo, imaju jako dobre takmicare u brzm klizanju na kratke staze.i ima mlađeg brata koji je isto vrlo dobar,Mađari stvarno ulažu dosta novca u sport pa tako i u zimski sportove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.