Incijali M.K. , nadimak Dalko, zivi u Sokolju?svrakino1921 je napisao/la:Jel znas mozda Dalkubelosevic28 je napisao/la:@svrakino, ma ti si Bgm onaj Kizov bratic sto je ozenio onu svabicu stariju 30 kuka od njega. Priznaj
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Grizmanu se u Madridu odsjekle noge.BelminM23 je napisao/la:Kako sa istoka grmi.

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Mujagic nikad nece igrati u ozbiljnom klubu. Trom, okretnost nula, moras mu nastimat gol a da je on samo zakuca.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- svrakino1921
- Kontakt:
Tacno takobelosevic28 je napisao/la:Incijali M.K. , nadimak Dalko, zivi u Sokolju?svrakino1921 je napisao/la:Jel znas mozda Dalkubelosevic28 je napisao/la:@svrakino, ma ti si Bgm onaj Kizov bratic sto je ozenio onu svabicu stariju 30 kuka od njega. Priznaj
a treći mu post, neću da priča po Begešu napali ga teroristi iz Sarajeva kroz modemSarajevoJeBordo je napisao/la:@Denchi brate ti to nešto mlako odgovori ovom padobrancu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

15.10.2013.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tvoj nivo peksinluka je ipak tesko dostici.
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Baja ja kad dodjem kuci u 02:00 istuširam se, a ti nabij frulu na česmu i slušaj zvuke rodne grude.Linija je napisao/la:Tvoj nivo peksinluka je ipak tesko dostici.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Samo je sirovini pojam i za hvalu to sto se tusira
Sta je sljedece? I zube peres?
zasluzujes neku nagradu, stvarno si postigo nesto u zivotu
E delegata grob te yebo

E delegata grob te yebo

"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
i želji bi bio pojam, da su platili računLinija je napisao/la:Samo je sirovini pojam i za hvalu to sto se tusiraSta je sljedece? I zube peres?
E delegata grob te yebo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja se tuširam jer imam vodu ti ne jer nemaš vodu.
Ja perem zube jer ih imam ti ne jer ih nemaš jel ti sad jasnije šta sam htio reći?
Ja perem zube jer ih imam ti ne jer ih nemaš jel ti sad jasnije šta sam htio reći?
-
- Kontakt:
Mojne mi reci da si njegov? Ima on finu kcerku...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Svi uzimaju abdest, samo zeljina djeca tejemmum 

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- svrakino1921
- Kontakt:
Amididi smo to za cerku nemoj date cuje znas koliko je ludbelosevic28 je napisao/la:Mojne mi reci da si njegov? Ima on finu kcerku...
Rekli Spancima idemo ujutro u Hutovo Blato, pitaju djeca dje do smo sad u picki maternoj bili?alenpitar je napisao/la:Svi uzimaju abdest, samo zeljina djeca tejemmum
- hskzmostar
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Rekli Spancima idemo ujutro u Hutovo Blato, pitaju djeca dje do smo sad u picki maternoj bili?alenpitar je napisao/la:Svi uzimaju abdest, samo zeljina djeca tejemmum

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Sutra ce ih voditi da vide amawa i lutvu. ulaz cenerPenaltiky je napisao/la:Rekli Spancima idemo ujutro u Hutovo Blato, pitaju djeca dje do smo sad u picki maternoj bili?alenpitar je napisao/la:Svi uzimaju abdest, samo zeljina djeca tejemmum
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- svrakino1921
- Kontakt:
ATLETICO MADRID
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Pact1921 i 14 gostiju.