Boli tebe qrac, tvoji su pobijedili.svrakino1921 je napisao/la:ATLETICO MADRID
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
alenpitar je napisao/la: Sutra ce ih voditi da vide amawa i lutvu. ulaz cener
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Izlaz feslijaalenpitar je napisao/la:Sutra ce ih voditi da vide amawa i lutvu. ulaz cenerPenaltiky je napisao/la:Rekli Spancima idemo ujutro u Hutovo Blato, pitaju djeca dje do smo sad u picki maternoj bili?alenpitar je napisao/la:Svi uzimaju abdest, samo zeljina djeca tejemmum
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
belosevic28
- Kontakt:
Mala s ekonomije, a?svrakino1921 je napisao/la:Amididi smo to za cerku nemoj date cuje znas koliko je ludbelosevic28 je napisao/la:Mojne mi reci da si njegov? Ima on finu kcerku...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Divi ovih mentalnih patuljaka sa kobilje glave, kao i uvijek pokazuju svoje pravo lice. Njima nije bitno da li je to Atletiko, ili ubice njihove djece. Samo neka je kontra Želje. E moje komšije, ne do Bog nikome...
Gledaj im komentara.
Kaze; Sto smo divljina evrope? Sto smo najnerazvijeniji u svemu? Sto smo glupi bosanci? ..
Jbo to sto kod mene nista ne valja, bitno je da ne valja ni kod komsije, a ne daj Boze da komsiji sta krene u zivotu, daj odmah da ga zajebem pa da se nasladjujem.
Pljuju po djeci koja su ginula na terenu protiv protivnika koji bi pobjedio protiv bilo kojeg tima iz nase "premier lige", protivnika koji imaju sve najbolje moguce uslove za razvoj, koji igraju na najboljim terenima, imaju najbolje treninge, priliku da uce od najboljih..
Yebo ti nas, goni nas sve u pichku materinu
Kaze; Sto smo divljina evrope? Sto smo najnerazvijeniji u svemu? Sto smo glupi bosanci? ..
Jbo to sto kod mene nista ne valja, bitno je da ne valja ni kod komsije, a ne daj Boze da komsiji sta krene u zivotu, daj odmah da ga zajebem pa da se nasladjujem.
Pljuju po djeci koja su ginula na terenu protiv protivnika koji bi pobjedio protiv bilo kojeg tima iz nase "premier lige", protivnika koji imaju sve najbolje moguce uslove za razvoj, koji igraju na najboljim terenima, imaju najbolje treninge, priliku da uce od najboljih..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:alenpitar je napisao/la: Sutra ce ih voditi da vide amawa i lutvu. ulaz cener
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jadovi jadni sa fantokama i palicama napadali ljude po ulicama i tramvajima, to su zadnji put radili četnici u martu 92 Stače se i vama u kraj p... i onima koji su to organizovali
alenpitar je napisao/la:- Novinar: Amare, moremo li iznenaditi i ppobjediti Atletico Madrid?
-Amaw: Moreno
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kad idete na gostovanja u grupama i neorganiziranobojamora je napisao/la:Jadovi jadni sa fantokama i palicama napadali ljude po ulicama i tramvajima, to su zadnji put radili četnici u martu 92 Stače se i vama u kraj p... i onima koji su to organizovali
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Upravo se ovdje nas nekolicina obracunava sa nazadnim vrijednostima, korupcijom i kriminalom koji su sinonim za fk seljuEmirTM87 je napisao/la:Gledaj im komentara.![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Prijatelju ne uzrujavaj se plaho, pusti dusmane nek' se nasladjuju!EmirTM87 je napisao/la:Gledaj im komentara.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dje high da otjera ovce u tor?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Pa i ne trebaju navijati za nas. To je sasvim normalno.. Ja se takodjer radujem svakom njihovom neuspjehu.EmirTM87 je napisao/la:Gledaj im komentara.![]()
Nek' komsiji ne crkne samo krava, neka mu plane cijela stala.
Životni saputnik! 1921
Eisenbahner1921 je napisao/la:Pa i ne trebaju navijati za nas. To je sasvim normalno.. Ja se takodjer radujem svakom njihovom neuspjehu.EmirTM87 je napisao/la:Gledaj im komentara.![]()
najrealniji manjejak na forumu, sto jes jesEmirTM87 je napisao/la:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Bravo majstore. Suština.Eisenbahner1921 je napisao/la: Pa i ne trebaju navijati za nas. To je sasvim normalno.. Ja se takodjer radujem svakom njihovom neuspjehu.
Uvijek će bit ljudi koji će iz ovog ili onog razloga bit na strani rivala, ja sam recimo danas navijao za Želju jer sam kečinu povuk'o na kladari, a volim pare, a i zbog jednog vašeg igrača kojeg lično poznajem i za kojeg bih volio da uspije u fudbalu. Al većina će se uvijek naslađivat, što je i očekivano, ko je to od vas plakao kad je nas Zarija izbacila, kad nas je Gladbach nabio... ma hajte molim vas. Par pojedinaca i to je to, ostali pisali o divovskom porazu i slično.
A ovo palijanje, predaleko je otišlo svakako, a djeca napaćena se furaju na GSH i Beograd. Jbte ja sam u petak bio na Grbavici, drugovima kupov'o karte, zamolili me jer ja studiram dole pa mi blizu. Odem s kolegom koji navija za Želju, lik me pred 20 ljudi prosu da sam pitar, zayebancija samo, niko pola riječi nije rekao. 9/10 momaka 20+ te ni pogledat nigdje neće, al zato će doći Haso Hasić iz Podlugova sa svojih 15 godina i teleskopom u torbici da meni glumi Kimija. Pošamarat i kući poslat babi na prevaspitavanje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MocMahale444
Meni su gora ova braca plave boje sto se cude zoharima bordo boje.
@Solinas respect.
@Solinas respect.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- dynamodresden1
ne ljude obicne nego vas,ovo je sve za onog malog sto ste mu specijalkom razbili glavu,a to sto vasi vec 3 put bjeze to je drugo...bojamora je napisao/la:Jadovi jadni sa fantokama i palicama napadali ljude po ulicama i tramvajima, to su zadnji put radili četnici u martu 92 Stače se i vama u kraj p... i onima koji su to organizovali
E neka sam i ovo vidio, Kobilja Glava slavi poraz juniora Želje u ligi šampiona

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.