PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

fks74
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la fks74 » 07 feb 2018, 23:27

Sramota za sda stranku, sto zeljkan igra po onakvom blatu. :puke:

Linija
Kontakt:

Post Postao/la Linija » 07 feb 2018, 23:29

i po blatu i po travi satraše vas s' grbavice plavi. đipke sa bara zakačio si se sa namaa
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 07 feb 2018, 23:42

dynamodresden1 je napisao/la:
bojamora je napisao/la:Jadovi jadni sa fantokama i palicama napadali ljude po ulicama i tramvajima, to su zadnji put radili četnici u martu 92 Stače se i vama u kraj p... i onima koji su to organizovali
ne ljude obicne nego vas,ovo je sve za onog malog sto ste mu specijalkom razbili glavu,a to sto vasi vec 3 put bjeze to je drugo...
Njih trideset stiglo maksuma i dice se sto je on bjezao a oni ga stigli.
Životni saputnik! 1921

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 feb 2018, 23:44

Nije da im ne odgovara onakav teren, snalaze se. Ali rijesit ce to sda.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 feb 2018, 23:45

Penaltiky je napisao/la:Upravo se ovdje nas nekolicina obracunava sa nazadnim vrijednostima, korupcijom i kriminalom koji su sinonim za fk selju
Jesmo kriminalci i sta sad? hos kolac ili kite
Ti se bas uzivio ono, ako mislis da te pitari gotive vise zato sto se blamiras ovdje i ponavljas ko papagaj, grdno se varas.
Mozemo pokazati postove koliko te vole ako zelis, nije frka. Imaju i pp postovi koliko te vole :urnebes:

Zakljucat cu vam temu i ovaj put kljuc ce pojesti neki krokodil iz nase mocvare :kafa:

Djipke ti si kool i stari matori dzuturum.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Capajebo
Kontakt:

Post Postao/la Capajebo » 07 feb 2018, 23:47

bojamora je napisao/la:Jadovi jadni sa fantokama i palicama napadali ljude po ulicama i tramvajima, to su zadnji put radili četnici u martu 92 Stače se i vama u kraj p... i onima koji su to organizovali
ne ljude obicne nego vas,ovo je sve za onog malog sto ste mu specijalkom razbili glavu,a to sto vasi vec 3 put bjeze to je drugo...
MUP sve prati, MUP sve bilježi, nemoj da ti MUP i na vrata pokuca da pita sta ti znas o tome, oteli ste se previse kontroli i jedni i drugi, da kasnije ne bude plakanja i 'Allaha mi nisam ja', dijete je moglo da nastrada na licu mjesta, posto sve znate ko gdje, ko sta, ko skim, zbog cega i zasto, jos o tome piskarate gdje prije stigne, servirate na tacni sve
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 feb 2018, 23:48

Linija je napisao/la:i po blatu i po travi satraše vas s' grbavice plavi. đipke sa bara zakačio si se sa namaa
Plava kujica i danas ponizena. :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 07 feb 2018, 23:50

MocMahale444 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Upravo se ovdje nas nekolicina obracunava sa nazadnim vrijednostima, korupcijom i kriminalom koji su sinonim za fk selju
Jesmo kriminalci i sta sad? hos kolac ili kite
Ti se bas uzivio ono, ako mislis da te pitari gotive vise zato sto se blamiras ovdje i ponavljas ko papagaj, grdno se varas.
Mozemo pokazati postove koliko te vole ako zelis, nije frka. Imaju i pp postovi koliko te vole :urnebes:

Zakljucat cu vam temu i ovaj put kljuc ce pojesti neki krokodil iz nase mocvare :kafa:

Djipke ti si kool i stari matori dzuturum.
Ne volim ja vas ni jedne, al vi ste mi mrži. Sjecam se ja dobro klanja s njima, al s njima treba povod :mrgreen:

A inace ko ih ****.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 feb 2018, 23:53

Neko ko cita a slabo dolazi ovdje ili nije od prije citao, mislio bi da si njihov.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 feb 2018, 23:57

MocMahale444 je napisao/la:Neko ko cita a slabo dolazi ovdje ili nije od prije citao, mislio bi da si njihov.
Vas mrzi konstantno sto je prirodan osjecaj prisutan u svakom normalnom covjeku, dok nas mrzi par dana u toku godine.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 08 feb 2018, 00:02

Sabinho je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Neko ko cita a slabo dolazi ovdje ili nije od prije citao, mislio bi da si njihov.
Vas mrzi konstantno sto je prirodan osjecaj prisutan u svakom normalnom covjeku, dok nas mrzi par sedmica u toku godine.
Možeš udžbenike pisat :tokralju:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 feb 2018, 00:03

Sabinho je napisao/la: Vas mrzi konstantno sto je prirodan osjecaj prisutan u svakom normalnom covjeku, dok nas mrzi par dana u toku godine.
To kad mu dođu "oni" dani :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 feb 2018, 00:09

Sabinho je napisao/la:
Vas mrzi konstantno sto je prirodan osjecaj prisutan u svakom normalnom covjeku, dok nas mrzi par dana u toku godine.
Nisam trazio da razgovaram s njegovim advokatom :kafa: tako ponizavas njega (helcu) pravis ga jadnikom da mu treba pomoc.
Ti znas da nas mrzi svako normalan, prvo svako normalan nema mrznje u sebi :lol: Slab si Sabo.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 08 feb 2018, 00:19

Tuzno je sto je najveci uspjeh FKS Zeljin poraz protiv Atletiko Madrida dok njihovi "dragulji" sele u drugu Portugalsku ligu, zalosno je da pitari slave Prosineckog za selektora ali tu ih shvatam jer im je Amar nabio komplekse za 3 zivota.Tesko je gledati kako Zeljeznicar napreduje iz dana u dan,tuzno je popusiti dva derbija i kad nemas se cemu radovati sa svojim klubom daj ono nek komsiji crkne krava...tuzno je biti pitar.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 feb 2018, 00:23

Danas u najavi onaj njihov neki direktor omladinskog pogona, prvo najavi nacelnika i ministra kantona pa tek onda selektora i Misimovica.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 08 feb 2018, 00:29

Capajebo je napisao/la:
MUP sve prati, MUP sve bilježi, nemoj da ti MUP i na vrata pokuca da pita sta ti znas o tome, oteli ste se previse kontroli i jedni i drugi, da kasnije ne bude plakanja i 'Allaha mi nisam ja', dijete je moglo da nastrada na licu mjesta, posto sve znate ko gdje, ko sta, ko skim, zbog cega i zasto, jos o tome piskarate gdje prije stigne, servirate na tacni sve
Vrijeme je da počnu da kucaju po vratima a naročito krimanalnoj organizacija koja je danas organizovala napad na građane u fantomkama i nek je sramota taj isti MUP ako ne pokuca i one koji ih kontrolišu.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 08 feb 2018, 00:34

fks74 je napisao/la:Danas u najavi onaj njihov neki direktor omladinskog pogona, prvo najavi nacelnika i ministra kantona pa tek onda selektora i Misimovica.
Nije onaj neki direktor, znaš ti dobro ko je Haris Alihodžić, ne pravi se budala, znao je on Vama u finalu kupa i po dva gola zabit, hehe, pamtite Vi njega odlično futavci...

Capajebo
Kontakt:

Post Postao/la Capajebo » 08 feb 2018, 00:37

Dječaci koji su postavili klip frke na youtube, postavili su dokazni materijal oduzet iz dva telefona, i to je tek mali dio snimljenog, zato je video i obrisan nakon par sati, isto vece kada je na Skenderiji bila frka, frka je bila i u parku kod union banke, optuzili su nekog dječaka koji ide u srednju u Vogoscu i kojem je nana staratelj da je nesto ošmekao (bordo ekipa), i to su se pokusali obracunati sa njim ali je policija dosla na vrijeme, sve u svemu napad na onog dječaka tetira se kao pokusaj ubistva, stat ce se balavurdiji u kraj na ovoja ili onaj nacin, ali ce se stati
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 feb 2018, 00:42

Smarate s tim jadikovkama. Jest, nemamo šta slavit drugo pa slavimo vaše neuspjehe. Jest, nemamo svoj stadion pa se smijemo vašem. Jest, draži nam je Robi samo zato što mu je protukandidat bio Amar. Jest, gledamo kako iz dana u dan napredujete a mi strahujemo šta će bit kad nam istekne ugovor s Turkishom i Malaysiom, biramo koga ćemo poslat Tanu da mu ovjeri donju pipu za koju hiljadarku. Jest, naši dragulji idu u drugu portugalsku jer nam je akademija kanta, divimo se vašim momcima koji su Ligu prvaka igrali. Čirevi nam pucaju, grčimo se od muke, spavat ne možemo zbog tog. Zadovoljni?
Grob te yebo zar vam naša podrška toliko znači da ne možete bez nas? Mi smo bolan vama kompleks nabili, niko od vas nije spomenuo nijednog od vaših momaka, nego ste samo paralelu s Akademijom povlačili. Nikog od vas nije briga u kakvom stanju vam je stadion, samo se tješite "mi imamo, oni nemaju". Nikom nije stalo da Amar bude selektor, znam da bi svaki manijak guz.ice dao da vam se Amar vrati na klupu a u vrijeme kad se birao selektor ste proklinjali Adžema, nije vam valjao. Jok, nije vama bilo do Amara nego da syebete Kodru kojeg ste u svojim napaćenim očima provukli kao pitarskog kandidata. Tuzlaci, Zeničani, Mostarci, Dobojlije, Banjalučani... svi su bili na strani fudbala i na strani Kodre, samo ste vi predvođeni Neom po onoj temi sr.ali kako pitari ruše savez postavljanjem Kodre. Zadnjih 15 dana nam pratite pdf i citirate svaku moguću priču o transferima, nadama za titulu, finansijama, problemima sa upravom... Nakon isprdaka sukrije i onog Majka, samoCitam, koji su i Boga i admina i forum oprali pričom o Karadžiću, javi se lik maloprije i napiše "napadate ljude po tramvajima, to samo četnici rade.." Jesmo l' vam toliki trn u oku da ćete na svoj mitomanski način djeci pričat da su vam pitari Đildu ubili i Grbavicu zapalili? Da ćete zastavu na Koševu posmatrat k'o trobojku, da će vam Husref bit k'o Batko, a rahmetli Hase k'o Draža Mihajlović? Kompleksaši ste upravo vi, komšinice.
Nek prava raja halali na ovom eseju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 08 feb 2018, 00:45

themaniaks je napisao/la:Tuzno je sto je najveci uspjeh FKS Zeljin poraz protiv Atletiko Madrida dok njihovi "dragulji" sele u drugu Portugalsku ligu, zalosno je da pitari slave Prosineckog za selektora ali tu ih shvatam jer im je Amar nabio komplekse za 3 zivota.Tesko je gledati kako Zeljeznicar napreduje iz dana u dan,tuzno je popusiti dva derbija i kad nemas se cemu radovati sa svojim klubom daj ono nek komsiji crkne krava...tuzno je biti pitar.

Znas sta je tuzno?
Tuzno je to sto vi zivite u lazi, sto vam je utakmica mladog tima najveci uspjeh, sto vam je najveca legenda prodavala utakmice, sto se furate da ste neki ozbiljan klub a goste docekujete sa satarom. Tuzno je sto vam trEbinu vode nepismeni momci, sto se ponosite necim cim se Evropa zafrkaje, sto ste najboljeg bh igraca otjerali i ismijavali a sad ga slavite. Tuzno je sto uvijek pricate protiv Sarajeva kako je rezimski klub a vama stranka napravila trEbinu iako ste duzni par mil. poreza, sto se dicite kupljenim titulama i trenerom kojeg gurate na poziciju selektora a kojeg eto niko ne voli i neda mu da vodi neki ozbiljan klub.
Tuzni ste.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, L-Train, Paromlinac, Sarajevskigigant1921, supervizor i 27 gostiju.